A történelmi adatok szerint bitcoin rali van kilátásban

-

Igen, a bitcoin árfolyama valóban megrekedt az utóbbi 3 napban, és 7500 dollár körül stagnált, makro perspektívából azonban egyértelműen van indok a bullishkodásra – állítják az elemzők.

A bitcoin csártja ismét zöld gyertyával zárta a hetet, amely már a hatodik – igen, a hatodik – hét zsinórban, amikor sikerül tartania a növekvő tendenciát.

Válts stabilcoinokat a CoinCashnél! Kattints a részletekért!

A hat gyertya összesen 80%-os növekedést jelent a márciusi árfolyamgödör óta.

Forrás: TradingView.com

Ez a teljesítmény a bizonytalan makrogazdasági kilátások közepette érkezett, amely még nagyobb benyomásra adhat okot.
Annak ellenére, hogy lenyűgöző teljesítményről van szó, természetesen nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy raliban teljesedik majd ki.
Mindenesetre nagy esély van rá: amikor legutóbb ért el hét hetes növekedést a kriptopénz, az a 2017-es lufi fújásának kezdete volt.

Nagy esély van egy eheti ralira

„Bitcoin Jack” anonim kriptokereskedő szerint nagy esély van arra, hogy a bitcoin folytatja a ralit, és még magasabbra tör a következő hét napban az egyszerű statisztikák alapján.

Fejtegetése szerint a bitcoinárfolyam történetét vizsgálva eddig az esetek 75%-ában a hét hetes folyamatos emelkedést egy kisebb rali követte.

Forrás: „Bitcoin Jack”
A technikai mutatók is alátámasztják mindezt

A technikai kilátások a statisztika mellett szólnak.
A kriptohírportálok korábbi jelentései szerint a „Filb Filb” népszerű technikai elemző megvizsgálta azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy a bitcoinnak igen jól megy a szekere.
Ez összesen négy tényezőt jelent:

  • Az OBV-indikátor, amely a lendületet a vonatkozó árfolyam és piaci volumen alapján vizsgálja, törést tapasztalt a négyhetes trendvonalban. Ez arra utal, hogy ez a technikailag legjelentősebb árfolyamáttörés az utóbbi hetekben.
  • A BTC nemrég a csökkenő kulcstrendvonal fölé került, amely 10 500 dolláron jelölte ki acsúcsot, és 6000 dollár környékén állapította meg a támaszszintet.
  • Az összes stabilkoin piaci kapitalizációja a növekvő tetherkészlettel még nagyobbra gyarapodott – ez utóbbi kriptopénz csak egymaga 7 billió dollárt tesz ki. Az emögött álló elmélet az, hogy minél több stabilkoin van forgalomban, annál több pénz ül arra várva, hogy bitcoinra váltsák.
  • A Bitcoin blokkjutalmának feleződése kevesebb mint 3 hétre van.

Olvastad már? A kriptopiac története 2010-től, mostanáig

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!