A takarítóból lett kriptomilliárdos 10 dolláros Bitcoint hozott

-

72.000 dollárnál a bitcoin megelőzte az ezüstöt a világpiacon, amivel így a világ nyolcadik legértékesebb vagyontárgyává vált. 15 évnyi innováció gyűrt le több ezer éves tradíciót. Sokan azzal is tisztában vannak, hogy 4 évente „felezés” van, ami április 20-án esedékes.

A 73.000 dolláros rekordárfolyam sokakat elrémiszt, amire megoldást hoz egy gyémántkezű szakértő piaci újitása.

Joe Bitter közismert hazai korai befektető, akit 2011-ben ragadott el a kriptovilág még 12 dolláros árfolyamnál.

bitcoinSaját megfogalmazása szerint, noha a média már vagy százszor eltemette a Bitcoint, újabb és újabb rekordokat dönt meg. Két probléma rendszeresen felmerül, amikre most lehetősége nyílt megoldást hozni az érdeklődők számára.

„Amikor legutoljára kérdezett a hazai sajtó a témában, még tavaly szeptemberben, 25.000 dollár volt a BTC. Azoknak a portfóliója, akik akkor figyeltek, most 73.000 dolláros árfolyam körül háromszor többet ér. Külföldi szakértő ismerőseim 80.000 dolláros árfolyamot várnak a halvingra, és 250.000 dolláros szintet az év végéig. Többen félmillió dollárra várják jövőre ennek a trendnek a tetejét, a közismert ARK Invest CEO Cathie Wood pedig 3 millió dolláros árfolyamot vár a 2028-as halvingra. Ez egyszerű kereslet-kínálat. Ma még naponta 900 Bitcoint bányásznak, április végétől azonban ez feleződik napi 450-re. Az amerikai ETF megnyitások óta a kereslet a nagy bankoktól napi 8000 Bitcoin, az év közepétől ezt napi 22.000-re kalkulálják. A totál 21 millióból 6 millió durván elveszett, így már csak 1,3 millió Bitcoin lesz elérhető. Érdemes megjegyezni a 2035. november 20. dátumot is, mert addigra az összes Bitcoin 99%-a ki lesz bányászva, utána már csak satoshikat fog kilökni a gép, durván 2140-ig.” – fejtette ki Joe Bitter.

Izgalmas időket élünk, mert újabb esemény kerülhet most be a történelembe, hiszen először válik elérhetővé Bitcoin közösségi finanszírozásban.

bitcoin

Joe ugyanis a hazai fejlesztésű Allyos – SocialStore közösségi platform alapítója is, ami az online kereskedelmet forradalmasítja a levásárolható kedvezmény alapú közösségi finanszírozás bevezetésével. Ezt „Közösségi Vásárlás” szabadalom alatt ismertetik meg a világgal.

Újra 10 dollárért lehet Bitcoinod, ha lemaradtál

„Nagyon sok kifogást hallottam az emberektől az évek alatt, de most lehetőségünk nyílt megoldást hozni ezekre. Így, hogy a közösségi vásárlást piacvezetőként mi mutatjuk be a világon, ez még izgalmasabb. Elérhetővé tettük a Bitcoint az Allyos platformon, ahol az árát együtt dobhatjuk össze. Egyik rendszeres kifogás mindig, hogy a Bitcoin már nagyon drága, késő beszállni. Mivel az Allyos platformon új profilt regisztrálóknak is már 10 dollárral megnyílik a közösségi vásárlás lehetősége, ennyi elég is a Bitcoin megvásárlásához. A másik rendszeres kifogás, hogy úgyis mindjárt kipukkad a Bitcoin lufi és semmit sem fog érni, túl kockázatos. Erre a jó hír, hogy az Allyos közösségi platformon a közös vásárlásban kizárólag levásárolható kedvezménnyel vehetsz részt, így mindegy, mi lett a kimenetele egy Bitcoin közös összedobásnak. A platformon már közel 100 prémium és luxusmárka is listázza a termékeit, így találhatunk Teslát, Sony játékkonzolt, de még Cinema City páros mozijegyet is a kínálatban.” – tette hozzá a kriptomilliárdos.

bitcoin

Joe azt mondja, mindenkit, aki bitcoinról beszél, csak az árfolyam érdekel, senki nem beszél a technológiáról mögötte, illetve azokról a multicégekről, óriás bankokról és startupokról, amelyek ezrével vannak a blokkláncokon és innoválják a mindennapjainkat.

Tény, hogy az ügyeskedők itt is szép számmal jelennek meg, ezért a piacon listázott kriptók 90 százaléka még mindig átverés vagy „pump & dump”. Kezdőknek jobb távol maradnia ezektől, mégis ez a jövő tőzsdéje.

„Nem értetted 10 dollárnál. Kinevetted 100 dollárnál. Kimaradtál 1000 dollárnál. Kockázatosnak tartottad 20.000 dollárnál, most pedig túl drágának 70.000-nél. Jogosan tesszük fel a kérdést: és mikor szeretnél része lenni és pénzt keresni? A 10 dolláros közösségi finanszírozással úgy gondolom, jó lehetőséget teremtettünk sokak számára. Viccesen árulkodó, hogy a legnagyobb bankok, országok vezetői, pénzügyi felügyeletek, akik éveken keresztül üldöztek, bűnözőnek bélyegeztek, betiltással fenyegettek és gyűlöltek minket és a Bitcoint, mint például J.P. Morgan vagy a BlackRock, most már mind a barátaink akarnak lenni. Minden ügyfelük pénzét ide fektetik, és szerintük a Bitcoin a legjobb dolog a világon. A BlackRock az SEC engedélyezés óta csupán kettő és fél hónap alatt 250.000 Bitcoint vásárolt fel. A Japán kormány legutóbbi döntése szerint az ország nyugdíjalapjának 20%-át Bitcoinba fektetik.” – magyarázta Joe Bitter.

Meghívó az év talán legjobb hangulatú kriptós bulijára

„Sebestyén Balázsban és bennem azon kívül, hogy évekig szomszédok voltunk, biztosan van két óriási közös pont: a kripto iránti nyitottság és az Ethereum iránti elköteleződés. Balázs, alias DJ OTI egy fergeteges születésnapi bulit rendez július 20-án Siófokon a Plázs nagystrandon. Minden hazai kriptósnak ott a helye, akiket nagy szeretettel meghívok egy italra a VIP-ben, aztán bulizunk egy jót, lesz mit ünnepelni. Külön szeretném üzenni azoknak, akik rendszeresen kérdezik, hogy Joe, mire mész azzal a rengeteg kriptoval, hogy Visa kártyán keresztül fogok fizetni Bitcoinnal a pultnál, mert ez már teljesen hétköznapi dolog” – tette hozzá a kripto-üzletember és startup-alapító.

bitcoin

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!