Bitcoin (BTC) technikai elemzés 04.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama a 60.000 dolláros szint felett konszolidálódott, és nem tudta folytatni az emelkedő pályáját.

Mégis, hamarosan kiderül, hogy a piac tovább húzódik-e vissza, vagy új történelmi csúcsot dönt.

A napi grafikonon az árfolyam a 70.000 dolláros ellenállási szintről visszalökődött, és úton van a 60.000 dolláros támaszzóna újratesztelése felé.

Amennyiben a Bitcoin 60.000 dollár alá törik, sokkal valószínűbbé válik egy masszív esés az 52.000 dolláros terület felé.

Ha azonban az ár sikeresen visszaszerezné a 68.000 dolláros szintet, egy új történelmi csúcs létrehozása valószínűleg csak idő kérdése lenne.

 

A 4 órás diagram

A 4 órás grafikonra pillantva az árfolyam az elmúlt hetekben konszolidációs mintázatot hozott létre.

A minta alsó határa a közelmúltban visszatartotta az árat attól, hogy lejjebb essen, de a piac ismét közeledik ugyanehhez a területhez.

Mivel a Relative Strength Index 50 alatti értékeket mutat, ezúttal valószínűsíthető a minta bontása, ami némileg katasztrofális lehet, mivel sokkal mélyebb esést eredményezhet.

Bitcoin finanszírozási árfolyamok

A Bitcoin közelmúltbeli áresése közepette a befektetők azon tűnődnek, hogy vajon a bikapiacnak vége, vagy egy természetes árkorrekció következik be.

A határidős piaci mérőszámok elemzése értékes betekintést nyújthat a piac általános hangulatába.

Ez a grafikon a Bitcoin finanszírozási rátákat mutatja be, amelyek azt mérik, hogy a vevők vagy az eladók agresszívebben hajtják-e végre megbízásaikat. A pozitív értékek optimizmust, míg a negatív értékek csökkenő piaci hangulatot jeleznek.

Ahogy a grafikonból is látszik, a finanszírozási ráták jelentősen csökkentek a közelmúltbeli piaci korrekciót követően.

A mérőszám most nulla közeli értékeket mutat, ami azt jelenti, hogy a piaci hangulat most semleges.

Az alacsony finanszírozási ráták nem feltétlenül jelentenek jót, de azt jelentik, hogy a határidős piac lehűlt, és ha elegendő spotpiaci kereslet érkezik, az ár az elkövetkező hetekben fenntartható emelkedést tapasztalhat.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!