A szerencsés kereskedő 385-szörös nyereséget ért el egyetlen nap alatt a mémcoin kereskedéssel: Melyik altcoint célozza meg legközelebb?

-

A közelmúltban egy kereskedő elképesztő, 385-szörös nyereséget ért el egyetlen nap alatt a mémcoinnal való kereskedéssel.

A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, ezért sokan kíváncsian várják, hogy mely altcoinok keltik fel legközelebb a figyelmét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piac forrong a spekulációtól és az izgalomtól, így ez egy kötelező olvasnivaló azok számára, akik potenciális magas hozamú lehetőségeket szeretnének felfedezni.

Olvasd tovább, hogy megtudd, mely altcoinok lehetnek a soron következő nagy dobások.

A CYBRO előértékesítése gyorsan zajlik, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy páratlan piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját.

A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe a CYBRO token előértékesítéshez való csatlakozással.

mémcoin

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek több mint 2-szeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árukhoz képest, ami 300%-os bőséges megtérülést eredményez.

A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Emellett azok, akik legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba az előértékesítés során, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a TGE után vehetők ki.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy 300%-os nyereséget biztosíts magadnak.

A CYBRO token feloldja a CYBRO-ban a készpénzvisszatérítést, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking jutalmakat, az exkluzív airdropot és a biztosítási programot.

Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptodat azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stablecoinok letétbe helyezéséhez.

A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

A Dogwifhat (WIF) árfolyamának áttekintése: A jövőbeli mozgások előrejelzése

A Dogwifhat (WIF) egy korrekciós fázisban van, a jelenlegi árfolyamsávja 2,24 és 2,95 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyama 12,56%-kal, az elmúlt hónapban pedig 13,05%-kal esett.

A közelmúltbeli visszaesés ellenére az érme 87,70%-kal emelkedett az elmúlt hat hónapban.

Az RSI értéke 37,67, a Stochastic pedig 7,68, ami azt jelzi, hogy túladott. A legközelebbi támasz 1,87 dollárnál, míg az ellenállás 3,29 dollárnál található.

A Brett (Based) kripto árfolyamának áttekintése: Tendenciák és előrejelzések

A BRETT jelenleg 0,13 és 0,19 dollár között mozog. Az elmúlt egy hónap erős, 248,03%-os emelkedése után a lendülete lelassult, amit az egyhetes 17,31%-os esés jelez.

Az érme RSI értéke 45,95, ami semleges állapotot mutat, míg a 16,42-es stochastic szint túladott körülményekre utal.

A 0,00-as MACD-szinttel a BRETT korrekciós mozgásban látszik lenni. Az ellenállás 0,22 dollárnál van, míg a támogatás közelebb van 0,09 dollárnál.

Pepe (PEPE) mémcoin árfolyam áttekintés

A Pepe (PEPE) jelenleg a 0,00001 és 0,00002 dollár közötti ársávban mozog. Az elmúlt héten az árfolyama 8,79%-kal csökkent, míg az elmúlt hónapban 14,02%-kal emelkedett.

Hosszú távon az érme hat hónap alatt 825,70%-ot emelkedett.

Az érme korrekciós fázisban van, az RSI 36,12 és a Stochastic 7,68 értéken áll, ami potenciális felfelé irányuló lendületre utal.

Super Trump árfolyamtrendjei: STRUMP legutóbbi mozgásának elemzése

A Super Trump (STRUMP) 0,01 és 0,02 dollár között kereskedik, ami korrekciós mozgást mutat. A legközelebbi ellenállás 0,03 dollárnál található.

Az RSI 37,57, ami enyhe erőt jelez. A legutóbbi árfolyammozgások 23,28%-os csökkenést mutatnak az elmúlt héten, de erős, 295,63%-os emelkedést az elmúlt hónapban.

Hat hónap alatt az ár 180,83%-kal emelkedett, ami a rövid távú korrekciók ellenére következetes növekedési tendenciákat jelez.

Következtetés

A WIF, BRETT, PEPE és STRUMP némi nyereséget kínálhat, azonban rövid távon kevesebb potenciállal rendelkezik. A reflektorfény most a CYBRO-ra irányul.

A Blast blokkláncra épülő egyedülálló earn marketplace-ként tűnik ki.

Első megjelenését 2024 második negyedévére tervezik. A korai befektetők a CYBRO token előértékesítéshez való csatlakozással profitálhatnak.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!