A stratégiai altcoin választások az optimális növekedésért a következő évben

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg sarkalatos ponton van, a Bitcoin (BTC) 71.000 dolláros szintjének áttörési kísérlete megmutatta dominanciáját a piacon, azonban kudarcot vallott, és alig 70.000 dollár alatt stabilizálódott.

Ez az eset az altcoinok érezhető visszalépéséhez vezetett, 50 milliárd dollárt húzva le a piaci tőkeértékből, amely 2,8 billió dollár alá süllyedt.

Azonban ez a forgatókönyv a Bitcoin (BTC) feleződése utáni jelentős elmozdulást helyezi kilátásba, a Bitcoin (BTC) dominanciájának csökkenésére vonatkozó várakozások utat nyitnak az altcoinok ralija előtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elemzők, köztük Michael van de Poppe szerint ez az altcoinok számára új bikás utat jelenthet, mivel a történelmi trendek azt mutatják, hogy az altcoinok általában a jelentős Bitcoin (BTC) rally-kat követően emelkednek.

Ezt annak tulajdonítják, hogy a lakossági és kockázati tőke az altcoinok felé fordult, az alacsonyabb értékelések és a magas hozamlehetőségek miatt.

Annak érdekében, hogy segítsünk kihasználni a jelenlegi piaci helyzetet, kézzel válogattuk össze a január óta legjobban teljesítő kriptopénzeket, és úgy rangsoroltuk őket, hogy a legnagyobb növekedési potenciált találja meg bennük.

Győződj meg róla, hogy DYOR, mielőtt bármilyen lépést tennél.

ScapesMania: Ahol a játék találkozik a kriptopénzzel

A ScapesMania a kriptopénz és a játék összekeverésével rázza fel a terepet.

Az úttörő előértékesítéssel, amely több mint 6,1 millió dollárt hozott és lenyűgöző 18.400 tulajdonost vonzott, a ScapesMania készen áll arra, hogy újradefiniálja a játékról alkotott képet.

Nagyszerű belépő

A $MANIA a PancakeSwap-on debütált, egy megbízható decentralizált tőzsdén, amely hatalmas felhasználói bázissal rendelkezik a Binance Smart Chain hálózatában.

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párokkal indult, a közösség preferenciáinak megfelelően USDT volt a fő likviditási forrás.

Az első 24 órában a ScapesMania 18,41K tulajdonost vonzott, és hatalmas, 2,25 millió dolláros kereskedési volument ért el, így gyorsan a DEXTools Hot Pairs listájának élére emelkedett.

A tőzsdei jegyzést követő mindössze három héten belül a token ára rekordmagasra, 0,01477 dollárra szökött fel, ami 147,77%-os elképesztő emelkedést jelent.

Lelkes közösség támogatja

A ScapesMania támogatása kézzelfogható, a növekvő közösség minden frissítést türelmetlenül vár.

Az izgalom a népszerű platformokon is visszaköszön, és a nagy játékosok figyelmét is magára vonzza, az egyes befizetések már meghaladják a 20.000 dollárt.

Ezt a figyelemre méltó sikert a projektet támogató elkötelezett közösségnek köszönhetjük.

A ScapesMania csapata őszinte háláját fejezi ki minden támogatónak felbecsülhetetlen értékű hozzájárulásáért.

De ne feledjétek, ez még csak a kezdet – még sok izgalom vár ránk!

Ami a ScapesMania-t megkülönbözteti a többitől

Fedezze fel a ScapesMania kiemelkedő funkcióit:

  • Kiterjedt használati lehetőségek: A $MANIA különböző játékprojektekbe való integrálásával a token tulajdonosok jutalmakat szabadíthatnak fel és új lehetőségeket fedezhetnek fel.
  • Kiegyensúlyozott tokenomika: A stabil modell biztosítja a kereslet és a kínálat egyensúlyát, ütemezett megszolgálási mechanizmusokkal.
  • Staking lehetőségek: A staking programok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a $MANIA tokenjeik zárolásával további jutalmakat szerezzenek, hozzájárulva ezzel az ökoszisztéma növekedéséhez.
  • DAO irányítás: A közösség tagjai a decentralizált autonóm szervezet (DAO) irányításán keresztül beleszólhatnak, elősegítve a befogadást és az átláthatóságot.
  • Ellenőrzött biztonság: A BlockSafu alapos auditja garantálja a ScapesMania okosszerződésének biztonságát és megbízhatóságát, növelve a felhasználók bizalmát.

Egy jövőkép a jövő számára

A ScapesMania jövője fényesnek tűnik, különösen a casual gaming területén, amely a Statista szerint 2027-re várhatóan meghaladja a 19,12 milliárd dollárt.

Mivel a Bitcoin fellendülése hajtja az altcoinok következő hullámát, beleértve a játék tokeneket is, nincs is jobb alkalom arra, hogy biztosítsa a $MANIA tokenjeit a ScapesMania tőzsdei jegyzésén.

Az alapgenerálási célok elérésével a csapat most a termékfejlesztésre összpontosít, aktívan toborozza a legjobb tehetségeket és kidolgoz egy szilárd stratégiát.

 

A közeljövő mérföldkövei közé tartozik a kísérleti játékprojekt alfa kiadása, a staking program elindítása és a DAO irányítás bevezetése.

Csatlakozzon a $MANIA mozgalomhoz

Ahogy a kripto-játékipar exponenciális növekedésre készül, a ScapesMania élen jár ebben az izgalmas forradalomban.

A gondosan megtervezett ütemtervvel és a termék kiválósága iránti elkötelezettséggel a projekt sikerre van beállítva.

A lehetőség megragadásának ideje most jött el. Engedd szabadjára a lehetőségeket, ragadd meg az izgalmat, és csatlakozz a ScapesMania élénk közösségéhez még ma!

>>> Csatlakozz a 18.000 fős közösséghez – szerezd meg a $MANIA-t most! <<<

Bittensor (TAO): A mesterséges intelligencia hálózat új csúcsa

A Bittensor (TAO) a blokklánc- és AI-közösségek prominens személyiségeinek jóváhagyását követően figyelmet keltett.

A közelmúltbeli emelkedése a jelentős ellenállási szinteken túl erős piaci optimizmusra utal, amelyet az AI és a blokklánc technológia integrálásának egyedülálló ajánlata vezérel.

A Bittensor (TAO) árfolyammozgása erőteljes emelkedő tendenciát tükröz, és az előrejelzések jelentős növekedésre utalnak.

Az előrejelzők továbbra is optimisták, a változó árfolyam-előrejelzések kiemelik a volatilis, de ígéretes jövőjét.

A Bittensor (TAO) lehetőségei hatalmasak, köszönhetően a decentralizált AI-fejlesztés úttörő megközelítésének.

Útja azonban nem mentes a kihívásoktól, beleértve az AI integráció és a blokklánc technológia összetett környezetében való navigálást. A jövő fényesnek tűnik, de a folyamatos innovációtól és a piaci elfogadástól függ.

Pepe (PEPE): A mémecoin-emelkedés meglovaglása

A Pepe (PEPE) jelentős ingadozásokat tapasztalt, ami a mémcoinok volatilitását tükrözi. A kihívásokkal teli év ellenére új történelmi csúcsot ért el, és a memecoin szektor egyik figyelemre méltó szereplőjévé vált.

A Pepe (PEPE) árfolyam-előrejelzései eltérőek, egyes elemzők optimistán látják a jövőjét az esetleges piaci kilengések ellenére.

Az érme értéke várhatóan ingadozni fog, de az elkövetkező években általános emelkedő tendenciát mutat.

A Pepe (PEPE) jövőjét a szélesebb körű mémcoin piaci hangulathoz kötik.

Bár jelentős nyereségre van lehetősége, különösen a mémcoinok iránti érdeklődés ingadozásával, sikere attól függ, hogy megkülönbözteti-e magát a hasonló ajánlatok tengerében és navigál-e a piaci volatilitáson.

Monero (XMR): Az adatvédelem bajnoka

A Monero (XMR) tovább szilárdítja pozícióját, mint vezető adatvédelmi érme.

A biztonságos, privát tranzakciók melletti elkötelezettsége visszhangra talál a titoktartást kereső felhasználók körében, ami az elfogadottságát segíti.

A Monero (XMR) árfolyama az előrejelzések szerint folyamatosan növekszik, a hosszú távú előrejelzések szerint jelentős felértékelődési potenciállal.

Megalapozott piaci jelenléte és a magánéletre összpontosító digitális valuták iránti folyamatos kereslet jót ígér az értékelésének.

A Monero (XMR) jövője ígéretesnek tűnik, mivel az adatvédelem továbbra is elsődleges szempont a digitális eszközök felhasználói körében.

A szabályozási ellenőrzés azonban potenciális kihívást jelent, mivel a hatóságok világszerte küzdenek a magánjellegű tranzakciók következményeivel.

A Monero (XMR) további sikere szempontjából kritikus fontosságú lesz, hogy képes legyen eligazodni ezen a terepen, miközben megőrzi alapvető értékeit.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

A cikkben bemutatott sikerre nagy lehetőség rejlik. Semmi sem garantálható, de úgy véljük, hogy a ScapesMania büszkélkedhet a legnagyobb felfelé íveléssel.

Ez a játék projekt nagyon jól pozícionált egy nagyon jól teljesítő résen belül, így ebben a szakaszban nagyszerű választás lehet.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!