Enjin (ENJ) technikai elemzés 03.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Enjin (ENJ)

Az Enjin (ENJ) árfolyama egy kulcsfontosságú korlát tetején ül, amely eldönti, hogy az ENJ merre fog továbbhaladni.

Egy összeomlás kétszámjegyű korrekcióhoz vezethet, de egy megpattanás itt még nagyobb rallyt indíthat el.

Az Enjin Coin ára 94%-os emelkedést indított el, miután február végén áttörte a csökkenő trendvonalat.

Ennek hatására az ENJ átütötte a 0,386 és 0,486 dolláros küszöböt, és egy helyi csúcsot hozott létre 0,687 dollárnál.

A profitfelvétel vagy a kimerülés hatására azonban az altcoin a csúcsról 27%-ot esett, és jelenleg 0,499 dolláron kereskedik.

A befektetők arra számíthatnak, hogy a jövőben az Enjin Coin árfolyama letöri a 0,486-os támaszszintet és lejjebb húzódik.

Ez a mozgás lehetővé teszi, hogy a Relative Strength Index (RSI) visszaálljon az 50-es átlagszint köré.

A heti kiegyensúlyozatlanság, amely 0,365 dollárról 0,434 dollárra terjed, kulcsfontosságú zóna lesz az ENJ felhalmozásához.

Ahhoz azonban, hogy a hosszú távú kilátások továbbra is bikásak maradjanak, az Enjin Coin árfolyamának a 0,386 dolláros támaszszint felett kell tartania magát.

E szint áttörése a kitörési kereskedőket és a tulajdonosokat arra csábíthatja, hogy eladják a halmazukat, ami eladási nyomást gyakorolna az ezt követő korrekcióra.

Míg a rövid távú korrekciós tézis logikus, a Bitcoin (BTC) enyhén medvés irányba hajló előfeszítése segíti az Enjin Coin árfolyamát a kulcsfontosságú támaszszint felé vezető úton.

Ha azonban a BTC-nek sikerül leküzdenie a volatilitás hiányát, és elindítja az emelkedést, akkor az Enjin Coin árfolyama lepattanhat a 0,486 dolláros támaszszintről, és újraindíthatja az emelkedést.

Ebben az esetben az Enjin Coin árfolyama nagyjából 42%-ot emelkedhet, és megjelölheti a következő kritikus ellenállási szintet 0,698 dollárnál.

Ennek a szintnek a tiszta átfordulása érvényteleníti az ENJ potenciális medvés kilátásait, és megnyitja az utat a 0,914 dolláros szintig, amely nagyjából 35%-kal távolabb van a 0,698 dollártól.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!