A Solana (SOL) „aranykeresztje” megjelent a grafikonon

-

Az „aranykereszt” akkor fordul elő, amikor egy rövid távú mozgóátlag, általában az 50 napos (piros), a hosszú távú mozgóátlag, általában a 200 napos (kék), fölé kerül.

Történelmileg a különböző eszközosztályokban ez a kereszteződés a potenciális hosszabb bika futások előjele volt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


De mi fog történni a Solanával?

A Solana közelmúltbeli grafikonmintái éppen ezt a kereszteződést mutatták.

Mintha csak az esemény jelentőségét tükrözné, a Solana hálózati aktivitása is észrevehető fellendülést mutat.

A megnövekedett hálózati aktivitás általában nagyobb elfogadottságra utal, és a blokklánc növekvő jelentőségéről és hasznosságáról tanúskodhat a közösségben.

solana
Forrás: tradingview.com

A SOL árfolyama, amely jelenleg a 25 dolláros szint körül mozog, szintén bikás tendenciákat mutat.

A 60 körüli Relatív Erősség Index (RSI) azt jelzi, hogy bár az eszköz a túlvásárolt területhez közelít, még mindig van hely a növekedésre egy esetleges visszalépés előtt.

Fontos azonban megjegyezni, hogy míg az olyan mutatók, mint az „aranykereszt”, történelmi adatokon és mintákon alapuló betekintést nyújtanak, a kriptopénzpiac volatilitása miatt semmi sincs kőbe vésve.

A külső tényezők, a piaci hangulat és a globális események mindig olyan változókat eredményezhetnek, amelyek befolyásolhatják az előrejelzéseket.


Olvastad már? A Bitcoin bálnák mozgásban vannak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!