A Solana (SOL) „aranykeresztje” megjelent a grafikonon

-

Az „aranykereszt” akkor fordul elő, amikor egy rövid távú mozgóátlag, általában az 50 napos (piros), a hosszú távú mozgóátlag, általában a 200 napos (kék), fölé kerül.

Történelmileg a különböző eszközosztályokban ez a kereszteződés a potenciális hosszabb bika futások előjele volt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


De mi fog történni a Solanával?

A Solana közelmúltbeli grafikonmintái éppen ezt a kereszteződést mutatták.

Mintha csak az esemény jelentőségét tükrözné, a Solana hálózati aktivitása is észrevehető fellendülést mutat.

A megnövekedett hálózati aktivitás általában nagyobb elfogadottságra utal, és a blokklánc növekvő jelentőségéről és hasznosságáról tanúskodhat a közösségben.

solana
Forrás: tradingview.com

A SOL árfolyama, amely jelenleg a 25 dolláros szint körül mozog, szintén bikás tendenciákat mutat.

A 60 körüli Relatív Erősség Index (RSI) azt jelzi, hogy bár az eszköz a túlvásárolt területhez közelít, még mindig van hely a növekedésre egy esetleges visszalépés előtt.

Fontos azonban megjegyezni, hogy míg az olyan mutatók, mint az „aranykereszt”, történelmi adatokon és mintákon alapuló betekintést nyújtanak, a kriptopénzpiac volatilitása miatt semmi sincs kőbe vésve.

A külső tényezők, a piaci hangulat és a globális események mindig olyan változókat eredményezhetnek, amelyek befolyásolhatják az előrejelzéseket.


Olvastad már? A Bitcoin bálnák mozgásban vannak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!