Robert Kiyosaki: Vásárolj ezüstöt, amíg még van!

-

A „Rich Dad Poor Dad” című könyv szerzője, Robert Kiyosaki arra ösztönzi a befektetőket, hogy vásároljanak ezüstöt, mielőtt még ritkábbá válik a drágakő. Kiemeli, hogy az ezüst hosszú távú befektetésként jobb üzlet lehet, mint az arany.

Kiyosaki úgy véli, hogy az ezüst és az arany is „Isten pénze”. Ugyanakkor rámutat, hogy az arany sokkal drágább, mint az ezüst, és a fémipari drágakőként használt ezüst egyre ritkábbá válik a használatának köszönhetően.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A híres „Rich Dad Poor Dad” című könyv szerzője hangsúlyozza, hogy az ezüst megfizethető ára miatt jobb lehetőség hosszú távú befektetésre, mint az arany.

Kiyosaki kiemelte az ezüst megfizethetőségét, és bátorít mindenkit, hogy gondolják meg az ezüst vásárlását, mielőtt tovább csökkenne az elérhetősége.

Az írás pillanatában az ezüst jelenlegi spotára 22.70 dollár, míg az aranyé 1,910.50 dollár.

Kiyosaki érdeklődése az ezüst iránt egészen 1964-ig nyúlik vissza, amikor egy tízcentes pénzérme szélén rézbarnás árnyalatot vett észre. Ekkoriban még csak 17 éves volt, de már tudta, hogy a pénzügyi rendszer manipulációval működik.

Nem sejtette akkoriban, hogy az Egyesült Államok kormánya megsérti Gresham törvényét, amely szerint a hamis pénz kiszorítja az aranyat és az ezüstöt.

Ez nem az első alkalom volt, hogy Kiyosaki az ezüstre buzdított. Tavaly júliusban kijelentette, hogy az ezüst a legjobb befektetési lehetőség, és kizárólag valódi ezüst vagy arany érméket vásárol, nem pedig arany- vagy ezüst alapú tőzsdén kereskedett alapokat (ETF-eket).

Kiyosaki egyetért a szakértőkkel, akik az ezüstöt alulértékelt eszköznek tartják, és úgy véli, hogy az ezüst mellett az arany és a bitcoin is megfelelő befektetés, különösen instabil időkben.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az előrejelzések szerint Kiyosaki szerint az arany 2025-re 5.000 dollárra, az ezüst 500 dollárra, a bitcoin pedig 500.000 dollárra emelkedik.

Azért számít jelentős növekedésre, mert szerinte az Egyesült Államok dollár iránti hitét, amit „hamis pénznek” nevez, teljesen meg fogják semmisíteni.

Olvastad már? A Solana (SOL) „aranykeresztje” megjelent a grafikonon

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!