Polygon (MATIC) technikai elemzés 08.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polygon (MATIC)

A Bitcoin (BTC) mérsékelt árfolyamteljesítménye az elmúlt napokban tompította a kriptopiacot.

Eltekintve az olyan kiugró árfolyamoktól, mint a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE), amelyek ideiglenesen leváltak a BTC-ről, a többiek, köztük a Polygon (MATIC), lehangoló teljesítményt mutattak.

Különösen a MATIC július vége óta 0,660 – 0,704 dollár között oldalazott, ami arra késztette a kereskedőket, hogy a tartomány szélsőértékeit célozzák meg a nyereség érdekében.

Vasárnap, augusztus 13-án, a MATIC éles mozgása után a középső sávban egy rövid kiszorításnak volt tanúja, csak hogy néhány órával később csökkenjen.

Pénteken, augusztus 11-én a MATIC áttörte a 0,682 dolláros középtartományt, de további esést nem jegyzett.

A hétvégén tapasztalt short squeeze hangsúlyozta, hogy milyen kockázatos lehet az eszköz shortolása a középső sávban a BTC árfolyamának visszafogott mozgása mellett.

A range-high azonban sokkal szilárdabb belépési pozíciót jelentett a short pozícióhoz, ha a BTC gyengülése folytatódik.

A range-high (0,704 dollár) a 4 órás medvés rendelési blokkhoz igazodott a 0,698 – 0,704 dollár (piros) között, így egy szilárdabb medvés zónát alkotott.

Bár a Relatív Erősség Index (RSI) a cikk írásakor semleges volt, ami azt jelzi, hogy az árak bármelyik irányba mozoghatnak, a Chaikin Money Flow (CMF) a nulla fölé emelkedett.

Ez azt mutatja, hogy a tőkebeáramlás javult a visszafogott vásárlási nyomás ellenére.

Ergo, ha a MATIC a középtartomány fölé emelkedik, és a range-high-t is megtiszteli, valószínűsíthető az árfolyam megfordulása.

Ha igen, akkor a shortolás a range-high (0,698 – 0,704) szintjén, a középső tartományban (0,682) lévő take-profit céllal, szerény nyereséget kínálhat.

polygon

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!