A Solana (SOL) ára 140 dollárig? A statisztikák erről árulkodnak…

-

A Solana (SOL), a decentralizált alkalmazásokhoz és kriptoprojektekhez tervezett blokkláncplatform, az elmúlt hónapokban többször is hullámzó volt.

Jelenleg az ára 116 dollár körül mozog, felmerül a kérdés, hogy vajon úton lehet-e a 140 dollár elérése felé.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana legutóbbi teljesítménye

A Solana árfolyama cikkünk megjelenésekor 116,01 dolláron kereskedik, ami szerény, 0,3%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában, amihez 50 milliárd dolláros piaci kapitalizáció társul.

solana
Forrás: coingecko

Különösen figyelemre méltó, hogy a kereskedők egyre jobban bíznak a SOL-ban, és a coin az éves csúcsok felé közelít.

Ez a bizalomnövekedés egy potenciális bikafutást jelez, amely 2024-ben új történelmi csúcs (ATH) kialakítását tűzi ki célul.

Az utóbbi egy hónapban a SOL lenyűgöző növekedést mutatott, árfolyama az amerikai dollárral szemben 19,64%-kal emelkedett.

Miközben az Ethereummal (ETH) szemben 8,08%-kal emelkedett, a Bitcoinhoz (BTC) képest ugyanebben az időszakban enyhe, 1,89%-os visszaesést tapasztalt.

Azonban ez az enyhe csökkenés a Bitcoinhoz képest nem biztos, hogy aggodalomra ad okot, különösen, ha a Bitcoin megtartja erejét a főbb ellenállási szintek közepette, ami potenciálisan elindíthatja a SOL-hoz hasonló főbb altcoinok rallyját.

A Solana útja 140 dollárig

Koroush Khaneghah kriptooktató nemrég azt feltételezte, hogy a SOL-nak nagy esélye van arra, hogy elérje a 140 dolláros szintet.

A Bitcoin vezeti a jelenlegi piaci fellendülést, és új ciklusbeli árcsúcsokat állít fel 51.000 dollár fölé, a SOL követheti a példát egy több mint 30%-os emelkedéssel, hogy elérje a 140 dolláros határt.

A SOL az elmúlt 30 napban valóban jelentős növekedést tapasztalt, több mint 20%-kal emelkedett.

A SOL grafikonjának hosszú távú elemzése azt sugallja, hogy parabolikus fellendülés van folyamatban, és rövidesen elérheti a következő ellenállási szintet 130 dollárnál.

Az átmeneti medvés lépések ellenére a vételi nyomás továbbra is nyilvánvaló, a Relative Strength Index (RSI) bikás dominanciát jelez a rallyban.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Előretekintve a SOL jó helyzetben tűnik ahhoz, hogy fenntartsa egészséges emelkedését, és 2024 első felének vége előtt az 150 dollár közeli szintek megközelítését tűzte ki célul.

A SOL bikás pályáját még inkább kiemeli a közelmúltban történt fejlemény, az Open Interest megugrása, amely meghaladta a figyelemre méltó 1,75 milliárd dollárt.

Olvastad már? 3 mém érme, amely 50-szeres nyereséget hozhat februárban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!