A Bitcoin (BTC) ára eléri az 55.000 dollárt ezen a hétvégén?

-

A Bitcoin az elmúlt 24 órában megőrizte felfelé irányuló lendületét, figyelemre méltó 6%-os emelkedést produkált, átlépve az 52.400 dolláros határt, és elérve a figyelemre méltó, több mint 1 billió dolláros piaci tőkeértéket, megelőzve az olyan jelentős szereplőket, mint a Tesla.


A folyamatban lévő rally közepette egy neves technikai elemző, akit Titan of Crypto néven ismernek, magabiztosan megjósolta, hogy a Bitcoin készen áll arra, hogy a jövő hétre elérje az 55.400 dollárt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin következő célpontja – 55.400 dollár

A Titan of Crypto, egy jól ismert kriptoelemző egy nemrégiben közzétett tweetjében a Bitcoin lehetséges jövőbeli mozgásával kapcsolatos meglátásait osztotta meg, és azt sugallta, hogy 55.400 dollár lehet a következő célpont.

A részletes grafikonelemzését megnézve rámutat, hogy a Bitcoin már elérte az 50.900 és az 51.546 dolláros szintet is, kiemelve, hogy az 50.900 dollár egy erős támaszszint.

A következő mozgást előrevetítve a Titan of Crypto azt javasolja, hogy ha a Bitcoin-nak sikerül e kritikus támasz felett zárnia a heti gyertyát, akkor az 55.400 dolláros ambiciózus cél gyorsan bejöhet.

Ezt a jóslatot az teszi különlegessé, hogy a piac nyilvánvalóan rendkívül bikás lendületben van.

Tovább megy az elemző, kifejezve, hogy a jelenlegi robusztus lendületet tekintve, figyelemre méltó esély van arra, hogy a megjósolt 3. cél, az 55.400 dollár még a hétvége előtt elérheti a célt.

Az ETF-ek beáramlása közepette bikás lendület

A továbbiakban egy másik, Michael van de Poppe kriptoelemző kiemelte a Bitcoin lenyűgöző emelkedését, amely átlépte az 52.000 dolláros határt, és ezzel új éves csúcsot ért el.

Poppe továbbá a Bitcoin árfolyamának potenciális csúcsát jósolja, becslése szerint 54 000 és 58.000 dollár közé esik.

Ez a prognózis a közelgő felezési esemény előtt áll, ami egy érdekes várakozási réteget ad a piaci dinamikához.

A Bitcoin korrekció előtt állhat

Mindeközben Poppe megnyugvást fejez ki egy kisebb árkorrekció gondolatával kapcsolatban.

Megfigyelése szerint enyhe túlfűtöttség tapasztalható, ami arra utal, hogy a piacnak szüksége lehet egy kisebb korrekcióra, hogy visszatérjen egy reálisabb értékre.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezt Poppe szükséges kiigazításnak tekinti, amely biztosítja, hogy a piac egy ésszerűbb és kiegyensúlyozottabb értékeléshez igazodjon.

Ahogy a Bitcoin folytatja lenyűgöző rallyját, az elemzői meglátások értékes perspektívákat nyújtanak a befektetők és a kereskedők számára.

bitcoin
Forrás: coingecko.com

Olvastad már? A Cardano közelgő frissítései megoldják az ADA problémáit?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!