A Cardano közelgő frissítései megoldják az ADA problémáit?

-

A Cardano (ADA) már jó ideje küzd a megítélés szempontjából, annak ellenére, hogy a token árfolyammozgása viszonylag pozitív.

A Cardano körül kialakult hangulat azonban hamarosan megváltozhat a hálózatot érintő közelmúltbeli frissítéseknek köszönhetően.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Új fejlemények

A Chang hardfork, ami várhatóan 2024 elején fog bekövetkezni, segíthet a hálózat körüli hangulat javulásában.

A Plutus V3 a Chang hardforkkal együtt jelentős frissítésen fog átesni. Ez számos figyelemre méltó fejlesztést fog bevezetni a Cardano dApp-ok számára, és erősíti a blokklánc-interoperabilitást.

A platform képességeit finomító szélesebb körű erőfeszítés részeként a Plutus V3 várhatóan hozzájárul a Cardano infrastruktúrájának fejlődéséhez.

Ezeknek a fejlesztéseknek az integrálása várhatóan fejlesztéseket hoz mind a fejlesztők, mind a felhasználók számára a Cardano hálózaton belül.

Az aktivitás hiánya

Az újabb fejlesztések ígérete ellenére a hálózati aktivitás tovább csökkent. A Cardano hálózaton a napi aktív címek száma az elmúlt napokban 57.000-ről 37.000-re csökkent.

Ebből kifolyólag a hálózaton végrehajtott tranzakciók száma is zuhanni kezdett, a cikkírás idején 79.000-ről 65.000-re.

Ez a csökkenés a Cardano ökoszisztéma általános egészségi állapotát befolyásolhatja a jövőben.

cardano
Forrás: Artemis

A Cardano (ADA) helyzete

Az ADA az árfolyammozgást tekintve pozitív mozgásokat mutatott az elmúlt hetekben. Az elmúlt 24 órában azonban az árfolyama 3,9%-kal esett. A cikk megjelenésének időpontjában 0,57 dolláron kereskedtek vele.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A kereskedési sebesség is nőtt ebben az időszakban, ami azt jelenti, hogy az ADA kereskedési gyakorisága nőtt.

A cikk írásakor az ADA sebessége 46,552 volt.

cardano

Forrás: Santiment

Olvastad már? A Bitcoin 100 ezer dollárig? Peter Schiff válasza „NEM”, hacsak…

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!