A következő Solana? A kriptoközösség az új GameFI kriptóról beszél

-


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) a közelmúltban kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon, és a főbb kriptopénzek között a vezető szerepet töltötte be, mivel a Bitcoin (BTC) az 50 000 dolláros határral flörtölt, és a kereskedők körében bikás hangulatot váltott ki.

A Solana (SOL) feltámadása, 8%-os ugrással, egybeesett az egész piacon tapasztalható figyelemre méltó nyereséggel, beleértve az Ethereum (ETH) 6,6%-os növekedését és más kiemelkedő érmék kiugrásait.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a rali a piac szélesebb körű emelkedését tükrözi, amelyet a megújult befektetői érdeklődés és olyan jelentős fejlemények ösztönöztek, mint a Franklin Templeton tervei egy spot ether ETF-re, ami az Ethereum ökoszisztéma tokenjeinek és a layer-2 megoldásoknak az ugrását táplálta.

A kriptotérséget tovább élénkítette a CoinDesk 20 teljesítménye, amely kollektív 4%-os emelkedésnek volt tanúja, ami a növekvő likviditást és a befektetők bizalmát mutatja a kapitalizáció és a volumen szerint vezető kriptovaluták iránt.

A Solana (SOL) is megjárta a maga hullámvölgyeit, de amikor egy új projektet „The Next Solana (SOL)” néven emlegetnek, hirtelen minden szem felcsillan.

Az alábbiakban bemutatásra kerülő érme rendelkezik az összes megfelelő összetevővel ahhoz, hogy a közeljövőben uralja a GameFi rést.

Vajon hamarosan megtörténik? Csak várni és meglátjuk.

ScapesMania: A következő kriptoszenzáció felszabadítása

Egy nemrégiben tartott Ask Me Anything (AMA) ülésen a ScapesMania vezérigazgatója izgalmas híreket dobott le a közelgő Token Generation Event (TGE) eseményről, amely február 26. és március 9. között indul.

Ez a bejelentés a rendkívül sikeres előértékesítés után érkezett, amely során a projekt több mint 6,125 millió dollárt gyűjtött be.

solana

A ScapesMania növekedési katalizátorainak bemutatása

Fedezze fel a ScapesMania növekedését elősegítő kulcstényezőket:

  • A GameFi boom felkarolása: A GameFi szektor az előrejelzések szerint 2031-re elképesztő, 90,51 milliárd dollárra fog nőni, a ScapesMania stratégiai pozícióban van, hogy meglovagolja ezt a növekedési hullámot, és zökkenőmentesen igazodik a piaci igényekhez.
  • Stratégiai marketingkezdeményezések: A ScapesMania meteorikus felemelkedése mögött egy aprólékosan kidolgozott, a bevezetés utáni marketingterv áll, amelynek célja a további terjeszkedés és elfogadás ösztönzése.
  • A token-tulajdonosok megerősítése: A ScapesMania ökoszisztémához való csatlakozás nem csak a birtoklásról szól; hanem az aktív részvételről és az olyan exkluzív előnyök kihasználásáról, mint a token visszavásárlás, az égetési mechanizmusok és a staking.
  • A tartós értékre összpontosítva: A múló trendekkel és mémérmékkel ellentétben, amelyeket rövid ideig tartó hype táplál, a ScapesMania szilárdan elkötelezett amellett, hogy tartós értéket és gyakorlati hasznosságot nyújtson a közösségének.
  • A biztonság az előtérben: A BlockSAFU, egy neves biztonsági rangsoroló szervezet szigorú auditja által támogatva, és a 2023-as BNB Grant kedvezményezettjével együttműködve kifejlesztve a ScapesMania a felhasználók biztonságát és bizalmát helyezi előtérbe.
  • A közösségi elkötelezettség ápolása: A 60.000 követőjét meghaladó, élénk közösségével a ScapesMania a támogatói értelmes interakcióiból és aktív részvételéből él.
  • Befolyásos támogatók fogadása: A kiemelkedő kripto-befolyásolók támogatása a ScapesMania hitelességét bizonyítja, és megnyitja az utat a fokozott láthatóság felé a folyamatosan fejlődő kriptotérben.

solana

Maradj az élen a listázási értesítésekkel

Azok, akik lemaradtak az előértékesítési őrületről, ne aggódjanak! A ScapesMania útja még csak most kezdődik.

Iratkozz fel a listázási riasztásainkra, készítsd fel a pénztárcádat, és készülj fel arra, hogy megragadd a részed a $MANIA tokenekből, ahogy a ScapesMania elindul a felfelé ívelő pályáján.

>>> Regisztrálj még ma a hivatalos weboldalon! <<<

Solana (SOL) visszapattan a 100 dolláros határ fölé a kihívások és innovációk közepette

A Solana (SOL) figyelemre méltó fordulatot vett, és rugalmasságról és alkalmazkodóképességről tett tanúbizonyságot, leküzdve egy sor visszaesést, hogy visszaszerezze pozícióját a jelentős 100 dolláros küszöb felett.

Ez a fellendülés egy olyan kihívásokkal teli időszak után következik, amelyet hálózati kiesések, szabályozási ellenőrzés és ingadozó piaci dinamika jellemzett.

A Solana (SOL) ökoszisztémában bekövetkezett legújabb fejlemények, beleértve a felhasználók fokozott elfogadottságát és a stratégiai partnerségeket, azonban megerősítették a befektetői bizalmat, és fellobbantották a kereskedési értékét.

A közelmúltban, 2024 februárjában bekövetkezett hálózati kiesés, amelynek következtében a Solana (SOL) működése öt órára leállt, nem sokat ártott a közösség és a befektetők hangulatának.

Annak ellenére, hogy ez volt a 11. kiesés két év alatt, a platform gyors helyreállítása és a pszichológiailag fontos 100 dolláros határ fölé történő visszatérése a platform robusztusságát és a fejlesztők stabilitás és teljesítmény iránti elkötelezettségét bizonyítja.

Az incidens, bár figyelemre méltó, úgy tűnik, háttérbe szorult a blokklánc januári rekordméretű felhasználói növekedése miatt, ami a BONK memecoin sikerének és a Jupiter (JUP) decentralizált tőzsde (DEX) elindításának tulajdonítható.

Ezek a fejlesztések lenyűgöző, 12,69 millió új felhasználó beáramlását hozták a platformra, ami megmutatta annak növekvő vonzerejét és hasznosságát a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorban.

A szabályozási kihívások, különösen az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) a Solana mint be nem jegyzett értékpapír elleni vádjainak hátterében vitatéma volt.

A szélesebb kriptoközösség azonban kapott egy reménysugarat, amikor egy bíróság a Ripple XRP-je javára döntött, precedenst teremtve ezzel, amely potenciálisan előnyös lehet a solana és a hasonló kriptovaluták számára.

Ez, valamint a Visa bejelentése, miszerint a Solana (SOL) révén az USDC stablecoint használja, tovább erősítette a platform jelentőségét és a mainstream elfogadásának lehetőségét.

A jövőre nézve a technológiai innováció, a stratégiai partnerségek és a kedvező jogi környezet konvergenciája új magasságokba repítheti a Solanát. Az egyedülálló Proof-of-History (PoH) konszenzusmechanizmusa, amely nagy tranzakciós átviteli sebességet és alacsony késleltetést kínál, a DeFi-térben félelmetes versenyzőként pozícionálja.

Továbbá a platform számtalan decentralizált alkalmazás (DAapp), köztük az Audius zene-megosztó program és a Phantom Wallet támogatása is alátámasztja a platform sokoldalúságát és a szélesebb körű elfogadás lehetőségét.

Következtetés

A kriptopénzek világa jelentős átalakulásnak lehet tanúja, amelyet a Solana (SOL) újjáéledése és az olyan ígéretes új GameFi projektek megjelenése fémjelez, mint a ScapesMania.

Az újonc sikeres előértékesítése, nyilvános eladása és egy erős közösség kialakulása erős belépést jelez a GameFi szektorba, amely igazodik a blokklánc-alapú játék iránti piaci igényekhez.

Ebből a szempontból úgy tűnik, hogy a ScapesMania számára valóban a határ a csillagos ég.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!