A legjobb 5 altcoin, amelyek 2024-ben 10 dollárból 1000 dollárt csinálhat

-


Vendégbejegyzés


Valentin napon a kriptopiac jelentős megugrást tapasztalt a befektetői érdeklődésben, az altcoinok, valamint a digitális pénzzel kapcsolatos vállalatok értékpapírjai jelentős nyereséget értek el.

Az Ethereum, az egyik vezető altcoin, a késő délutáni kereskedésben jelentős, 5,4%-os emelkedést ért el, ami rávilágított az altcoin-piac pozitív lendületére.

A lelkesedés nem csak a kriptovalutákra korlátozódott, a kriptobányászati berendezésekre specializálódott Canaan amerikai letéti jegyei közel 32%-kal emelkedtek, majd a bányász TeraWulf több mint 12%-kal követte őket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A fellendülés nagyrészt a Bitcoin teljesítményének volt köszönhető, amely egy kisebb visszaesés leküzdése után átlépte az 50 000 dolláros határt, megerősítve ezzel befolyását a szélesebb kriptopiacra.

A Bitcoin spot tőzsdén kereskedett alapokba (ETF-ek) történő befektetés áramlása továbbra is erős maradt, ami a kriptovalutákba vetett tartós befektetői bizalmat jelzi.

A kriptopiacon uralkodó optimizmust tovább erősítik a szabályozási fejlemények, különösen az Európai Unióban, ahol a tisztviselők egy dokumentumot készítettek, amelyben felvázolják a kriptopénzek szabályozásáról szóló közelgő találkozó vitapontjait.

A fentiek figyelembevételével nem is olyan elrugaszkodott az a gondolat, hogy néhány okosabb kereskedő olyan projekteket tud kiválasztani, amelyek segítségével 10 dollárból 1000 dollárt tudnak csinálni.

Hogy segítsünk nekik az erőfeszítéseikben, és a hatékony kriptokereskedelmet szem előtt tartva, összeállítottunk egy listát az 5 legjobb coinról, amire a következő hónapokban figyelni kell. A növekedési potenciáljuk valóban elképesztő.

A top 5 altcoin, amely 2024-ben 10 dollárból 1000 dollárt csinálhat:

  • ScapesMania: A TGE-hez készülő, jelentős növekedési potenciálra utal.
  • Jupiter (JUP): A közösségi együttműködést és a token értékét növelő kezdeményezés.
  • Celestia (TIA): Jelentős árfolyam-emelkedés a blokklánc megoldása iránti erős befektetői érdeklődéssel.
  • Dymension (DYM): Korai siker, optimista növekedési előrejelzésekkel a bevezetés után.
  • Cosmos (ATOM): A közösségi döntés fenntartja a stabilitást a gyors gazdasági változások ellenére.

ScapesMania: Készen áll meglovagolni a GameFi hullámot

A ScapesMania előértékesítésének lezárultával elképesztő 6 millió dollár gyűlt össze, ami megalapozta a várva várt tőzsdei bevezetést.

A PancakeSwapon február 26. és március 9. között kerül megrendezésre, jegyezd be a naptáradat, és iratkozz fel a projekt weboldalán a listázási értesítésekre.

A ScapesMania jövője fényesen ragyog, és a virágzó GameFi szektor szívében helyezkedik el.

Az előrejelzések szerint 2030-ra a ScapesMania vezetésével egy elképesztő, 614,91 milliárd dolláros iparágra lehet számítani.

altcoin

Nagyra törő jövőkép és stratégia

A projekt vezérigazgatója egy nemrégiben tartott AMA ülésen bemutatott egy erőteljes stratégiát egy élvonalbeli blokkláncos játék-ökoszisztéma kialakítására.

Minden ötletet a kezdetektől a kivitelezésig szigorú tesztelésnek, közönségelemzésnek és iteratív fejlesztéseknek vetnek alá.

A ScapesMania egy tapasztalt csapat támogatásával a tőzsdére lépés utáni marketingtervvel rendelkezik. A visszavásárlás, az égetés és a staking mechanizmusok segítségével a tulajdonosokat potenciálisan vonzó hozamokkal csábítják.

A DAO irányítás révén a közösség tagjai befolyást gyakorolnak és jutalmat kapnak a több milliárd dolláros játékiparban.

A múlandó mém érmékkel ellentétben a ScapesMania ($MANIA) egy aprólékosan felépített szerencsejáték-ökoszisztémaként áll.

A hype-on túl a hasznossága fokozott likviditást és zökkenőmentes kereskedést feltételez a debütálás után.

Közösségi lelkesedés és támogatás

A 60 000 követőt meghaladó, növekvő közösséggel a ScapesMania felemelkedése a mainstream elismerés felé elkerülhetetlennek tűnik.

A 20 000 dollárt meghaladó befizetésekkel rendelkező kriptobálnák figyelemre méltó jóváhagyásai tovább szilárdítják a fejlődési pályáját.

A ScapesMania a közösségét helyezi előtérbe, így biztosítja az elkötelezettséget és az előnyöket minden érdekelt fél számára.

A elérhető 4 milliárd $MANIA tokenből jelentős 320 millió token, ami 8%-ot tesz ki, kifejezetten a közösségi jutalmakra van elkülönítve.

A ScapesMania okosszerződését alaposan ellenőrizte a BlockSAFU, egy magasan jegyzett biztonsági cég. Továbbá a projekt elismerései közé tartozik egy tekintélyes támogatás egy prominens blokklánc-ipari szereplőtől.

Ne hagyd ki a lehetőséget

Miért kellene várni? Csatlakozz a ScapesMania utazásához most. Iratkozz fel a tőzsdei értesítésekre, és ragadd meg a tőzsdei bevezetés utáni lehetőségeket, amelyek várnak rád.

altcoin

>>> Maradj informált – iratkozzon fel a listázási értesítésekre <<<

Jupiter (JUP): A közösségi együttműködés és a token értékének növekedése

A Jupiter alapítója által a közelmúltban bemutatott Jupiter Munkacsoportok (JWGs) kezdeményezés jelentős érdeklődést és optimizmust váltott ki a kriptopénz közösségben.

altcoin
Forrás: coingecko

A kezdeményezés célja az együttműködés és a növekedés elősegítése, kihasználva a közösségépítés és a decentralizált kormányzás tapasztalt vezetőinek szakértelmét.

A bejelentett kezdeményezés a Jupiter (JUP) tokenek értékének jelentős emelkedéséhez vezetett, ami tükrözi a közösség lelkesedését és a JWG-k potenciális hatását az ökoszisztémára.

A Jupiter (JUP) tokenek árfolyama jelentős emelkedést tapasztalt a JWGs kezdeményezés bejelentését követően.

Ez az ugrás a fokozott közösségi részvétel lehetőségét övező várakozásnak és optimizmusnak, valamint a kezdeményezés kísérleti jellegének tulajdonítható, amely a Jupiter ökoszisztémán belüli jövőbeli bővülést és innovációt ígér.

A JWGs kezdeményezése úttörő megközelítést képvisel a Jupiter-közösségen belüli együttműködés és skálázhatóság terén.

Miközben a kezdeményezés ígéretes egy élénk és dinamikus ökoszisztéma előmozdítására, kísérleti jellege kihívásokat jelenthet a végrehajtás és a célok elérése során.

A sikert a hatékony vezetés, a közösség bevonása és a decentralizált kormányzás bonyolult viszonyai között való eligazodás képessége fogja meghatározni.

Ha sikeres lesz, a JWG-k jelentősen növelhetik a Jupiter közösség erőfeszítéseinek hatékonyságát és eredményességét, ami a Jupiter (JUP) tokenek fenntartható növekedéséhez és értéknövekedéséhez vezethet.

Celestia (TIA): Felkelő csillag a kripto égbolton

A Celestia (TIA) egy jelentős árfolyam-emelkedéssel keltette fel a kriptoipar figyelmét, ami egy olyan projektként jelölte meg jelenlétét, amelyre érdemes odafigyelni.

Bár a közelmúltban lelassult az árfolyam emelkedése, a projekt egyedi megközelítése és a növekvő staking aktivitás azt sugallja, hogy a befektetők körében erős bizalom van a projekt új magasságok elérésének lehetőségében.

A Celestia (TIA) coin, TIA, lenyűgöző piaci teljesítményt mutat, árfolyama 2024. január közepén 18 dollár körül mozgott.

A token heti 23%-os és havi 45%-os nyereséget ért el, a bevezetése óta pedig összesen 788%-os növekedést produkált. Ez a figyelemre méltó teljesítmény aláhúzza a piac optimizmusát a Celestia (TIA) jövőjével kapcsolatban.

A Celestia (TIA) moduláris blokklánchálózat forradalmi infrastruktúrát kínál a fejlesztők számára, ami jelentősen befolyásolhatja a blokkláncprojektek hatékonyságát és skálázhatóságát.

A Celestia (TIA) azonban a kriptoterület új belépőjeként azzal a kihívással néz szembe, hogy megalapozza pozícióját és bizonyítsa hosszú távú életképességét az intenzív verseny közepette.

Ha a Celestia (TIA) folytatni tudja az innovációt és az elfogadottságot, akkor jelentős mérföldköveket érhet el, beleértve a spekulált 50 dolláros árcélt 2024-ben.

Az út azonban a piaci dinamika óvatos navigálását és a befektetői közösség tartós érdeklődését igényli majd.

Dymension (DYM): Dymension: ígéretes kezdés nagy várakozásokkal

A Dymension (DYM) 2024. januári elindítása és a rollapp létrehozására szolgáló platformjának ezt követő kiadása a Dymension (DYM) a piaci tőkeérték alapján a 100 legjobb kriptovaluta közé repítette.

A mainnet elindítása és a főbb tőzsdéken való jegyzés hozzájárult az árfolyamának és a befektetői érdeklődésnek a megugrásához.

A Dymension (DYM) árfolyam-előrejelzései optimisták, az előrejelzések szerint 2024-ben elérheti a 12,77 dollárt, 2025-ben pedig potenciálisan a 17,88 dollárt. Ezek az előrejelzések a piacnak a Dymension (DYM) növekedésével és elfogadásával kapcsolatos magas elvárásait tükrözik.

A Dymension (DYM) innovatív megközelítése a rollapp-ok létrehozásában és a korai piaci teljesítménye erős növekedési potenciálra utal.

A Dymension (DYM) számára azonban kulcsfontosságú lesz a lendület fenntartása és a korai sikerekre való építés.

A projektnek továbbra is vonzónak kell lennie a fejlesztői érdeklődés és a felhasználói elfogadottság szempontjából, hogy megvalósítsa az árjóslatokat.

Noha a kilátások ígéretesek, a Dymension (DYM) előtt az a kihívás áll, hogy egy rendkívül versenyképes és változékony piacon navigáljon, ahol a tartós innováció és a közösség elkötelezettsége kulcsfontosságú lesz a hosszú távú sikerhez.

Cosmos (ATOM): A közösségi döntések és a piac dinamikája

A Cosmos Hub közössége nemrégiben a Cosmos (ATOM) InflationMin paraméterének 7%-ról 0%-ra történő csökkentésére irányuló javaslat ellen szavazott.

altcoin

A döntés tükrözi a közösség álláspontját a hálózat gazdaságpolitikájáról és annak a Cosmos (ATOM) token inflációs nyomására gyakorolt hatásáról.

A Cosmos (ATOM) inflációs nyomásának csökkentésére irányuló javaslat elutasítása arra utal, hogy a közösség a stabilitást és a fokozatos növekedést részesíti előnyben a drasztikus gazdaságpolitikai változásokkal szemben.

Ez a határozat befolyásolhatja a Cosmos (ATOM) piaci teljesítményét, mivel fenntartja a jelenlegi inflációs rátát, amelyet néhány hozzájáruló igyekezett minimalizálni.

A Cosmos Hub döntése az inflációs ráta fenntartásáról rávilágít a decentralizált hálózat gazdaságpolitikájának kezelésével járó összetettségre.

Míg a jelenlegi megközelítés stabilitást nyújthat, egyúttal aláhúzza a közösségi érdekek és a hosszú távú növekedési célok összehangolásának kihívásait is.

A Cosmos (ATOM) azon képessége, hogy alkalmazkodni tudjon a piaci igényekhez és a közösségi elvárásokhoz, döntő fontosságú lesz a jövőbeli javaslatok eligazodásában és a Cosmos (ATOM) token tartós relevanciájának és értéknövekedésének biztosításában.

Következtetés

A kriptopiacon a közelmúltban bekövetkezett fellendülés, amelyet a jelentős befektetői érdeklődés és a szabályozási fejlemények hajtottak, különösen az Európai Unióban, egy robusztus és fejlődő tájképet jelez.

A digitális euró bevezetése és a spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapokba (ETF-ek) történő befektetések folyamatos áramlása aláhúzza a kriptovaluták növekvő elfogadottságát és integrációját a globális gazdaságba.

E környezet termékeny talajt teremt az innovatív és nagy potenciállal rendelkező digitális eszközök számára.

Ezen a dinamikus piacon az olyan altcoinok, mint a ScapesMania, figyelemre méltó versenyzőként tűnnek fel.

Valóban meg tudják változtatni a szerencséjét? Majd az idő eldönti, de mostantól – ezek a projektek igazi gamechangernek tűnnek.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!