A Solana rövid távú felemelkedéséről 89 dollárra

-

A Solana (SOL) kereskedők emlékezhetnek arra, hogy a token január 23-án öt hetes mélypontra, 78,60 dollárra esett vissza. Ez azonban január 24-én megfordult, mivel az eszköz értéke 10%-kal emelkedett.

Az árfolyam-emelkedés azután következett be, hogy a népszerű Solana-alapú mémérme, a Dogwifhat (WIF) 30%-os napközbeni árfolyam-emelkedést produkált, miután híre ment, hogy a Bitget kriptotőzsdére kerül.

Míg a WIF értéke az elmúlt 24 órában közel 60%-kal emelkedett, addig a SOL ugyanezen időszak alatt 4%-os emelkedést tudott felmutatni a CoinMarketCap adatai szerint.

Az érme kereskedési volumenének kétszámjegyű csökkenése azonban egy lejtmenet lehetőségére utalt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Tartsd biztonságban a SOL-t

Az eszköz árfolyama és volumene közötti medvés eltérés a piaci szereplők meggyőződésének hiányára utal.

Az ehhez hasonló helyzeteket általában árfolyam-fordulat vagy konszolidációs időszak követi, amíg a hangulat nem javul.

A SOL Weighted Sentiment javulásához a bikáknak vissza kell szerezniük a piac irányítását.

Az érme ármozgásának napi grafikonon történő értékelése azt mutatta, hogy az érme eladók kerültek fölénybe.

A cikkírás idején a SOL Moving Average Convergence/Divergence (MACD) leolvasásai például azt mutatták, hogy a MACD vonal a trendvonal alatt nyugszik.

Ugyancsak nulla alatt észlelték, ez azt mutatta, hogy a 12 napos EMA a 26 napos EMA alatt volt, ami arra utal, hogy az érme rövid távú lendülete gyengébb volt, mint a hosszú távú lendület.

Azt megerősítve, hogy a medvék irányítják a piacot, az érme Directional Movement Index (DMI) mutatójának pozitív irányú indexe (zöld) a negatív irányú indexe (piros) alatt volt.

E vonalak pozíciói arra utaltak, hogy a medvék ereje meghaladta a bikákét, mivel az érme eladásai továbbra is meghaladták a felhalmozódást.

Emellett, a SOL felhalmozásának visszaesését ábrázolva, a kulcsfontosságú momentummutatói lefelé tendáltak, és a megjelenési időpontban 50 alatti értékeket adtak vissza.

Például a SOL Money Flow Index (MFI) 45.10 volt a szerkesztési időben, míg a Relatív Erősség Index (RSI) 45.90 volt.

Forrás: TradingView

Ezen értékek mellett ezek a mutatók azt mutatták, hogy a SOL kereskedői inkább eladnak, mintsem hogy több érmét halmozzanak fel.

A piac „stabil”

Miközben a vezető kriptoeszközök, a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) árai továbbra is hajlamosak a kilengésekre, a SOL volatilitási markereinek értékelése alacsony piaci volatilitást mutatott.

Egyrészt a Bollinger Bands indikátorának felső és alsó sávjai közötti különbség az elmúlt héten csökkent.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Ez a szorítás azt mutatja, hogy az eszköz a csökkentett áringadozások vagy bizonytalanság időszakát éli.

Emellett a SOL Average True Range (ATR) mutatója ugyanebben az időszakban csökkenő tendenciát mutatott, ami az árfolyam-volatilitás csökkenését jelzi.

solana
Forrás: TradingView

Olvastad már? Több adathalász támadás is érte a kriptotulajdonosokat a napokban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!