A Solana átlépte a 20 dolláros szintet, hogyan tovább?

-

A Bitcoin a hétvégén továbbra is nyereséget könyvelhetett el, de a lendületes mutatókkal a medvés eltérés jeleit mutatta.

A 28.700 dolláros ellenállás alatt is kereskedett, amely szint volt a BTC utolsó állása a 2022 júniusában 19.000 dollárra történő zuhanás előtt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Solana szintén visszafordította a 16 dollárra való esését, és a bikák visszatolták 20.5 dollár fölé.

Az okosszerződések száma és a fejlesztési aktivitás márciusban emelkedett, ami jót ígért a hosszabb távú befektetőknek.

Vajon az eszköz ismét a 26,6 dolláros tartományi csúcsra emelkedhet?

solana
Forrás: tradingview.com

A négyórás grafikonon két alsó csúcsot jelöltünk kékkel. A magasabb mélypontok sorozatával kombinálva, amelyeket a Solana jelzett, a piaci struktúra határozottan bikás volt.

Ráadásul az árfolyam a 20,5-26,6 dolláros tartományon belül is visszamászott.

Az ár január közepétől március elejéig ebben a tartományban kereskedett.

Az elmúlt két napban a 21 dollár feletti emelkedés egyensúlyhiányt hagyott a grafikonokon.

Ezért a 20,5 és 21 dollár közötti tartományba történő ármozgás vételi lehetőséget kínálhat a 23,5 dollárnál lévő tartományközépi ellenállási szint megcélzására.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A kereskedők dönthetnek úgy, hogy alacsonyabb időkeretekre zoomolnak bejegyzések kereséséhez.

A 4 órás grafikonon a MACD bikás momentumot mutatott. A DMI szintén erős emelkedő tendenciát mutatott, mivel az ADX és a +DI is a 20-as érték felett volt.

solana

Forrás: coinalyze.net

A Coinalyze négyórás grafikonja azt mutatja, hogy a nyílt kamat közel 30 millió dollárt nyert március 16. óta.

Ez idő alatt az árfolyam 19 dollárról 22,2 dollárra emelkedett. Ebből arra lehetett következtetni, hogy a hangulat bullish volt a piacon.

A spot CVD az elmúlt hónapokban csökkenő tendenciát mutatott. Ez azonban az elmúlt két hétben megváltozott.

Alulról alakult ki, és az elmúlt napokban némi nyereséget regisztrált, ami azt a vásárlási nyomást tükrözi, amely a SOL 16 dollárról való emelkedését okozta.

zeta

Olvastad már? Hogyan fogja a Bitcoin átlépni az 1 millió dollárt?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!