A SkyBridge szerint a Bitcoin és az Ethereum lesz a legfőbb értéktároló

-

Troy Gayeski – a SkyBridge Capital befektetési igazgatója – úgy véli, hogy a bitcoin és az éter nyerik majd az értéktároló eszközök versenyét.
A SkyBridge Capital társbefektetési igazgatója úgy véli, hogy a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) lenne a vezető eszköz az értékmegőrző eszközök között.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Továbbá úgy gondolja, hogy az elsődleges kriptopénz lesz a fő pénzügyi eszköz a tranzakciók lebonyolításához.

Bitcoin és Ethereum mint értéktároló eszközök

A jelenlegi kriptopiaci visszaesés ellenére a SkyBridge Capital CIO-ja – Troy Gayeski – dicsérte a Bitcoint mint eszközosztályt, és kiemelte annak előnyeit.
A Bloombergnek nemrégiben adott interjújában emlékeztetett arra, hogy a SkyBridge Capital nemcsak az elsődleges kriptopénzbe, hanem az Ethereumba is befektetett. Véleménye szerint a két legnagyobb digitális eszköz lesz a legkedveltebb értéktárolási lehetőség a jövőben.
Gayeski emellett egyetértett azzal, hogy a BTC árfolyama volatilis, de reményeit fejezte ki, hogy végül „piacvezető lesz a tranzakciós felhasználás tekintetében”.

„Ez egy volatilis eszköz, de továbbra sem korrelál. És úgy gondoljuk, hogy a kockázat-megtérülés most ismét a jó irányba tolódik.”

A szakértők szerint a kriptopiac jelenlegi kínálati sokkja nagyon hasonló ahhoz, ami 2020 októberében és novemberében történt.

„Ha most megnézzük az on-chain adatokat, azt látjuk, hogy akik eddig is nagyban vásároltak, most is ezt teszik, az eladók pedig főleg azok közül kerülnek ki, akik tavaly év végén szálltak be a piacra”.

Gayeski azt is kifejtette, hogy a SkyBridge Capital mindig a részvényektől és a fix kamatozású papíroktól eltérő hozamokat szeretne elérni, és ezért döntött úgy, hogy a kriptopiacra fektet be.
A CIO továbbá azt állította, hogy a BTC intézményi elfogadási ciklusa folytatódik.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Egyéb vélemények a BTC jövőjéről

Közel egy hónappal ezelőtt a SkyBridge Capital alapítója – Anthony Scaramucci – egy másik, hasonlóan optimista álláspontot fogalmazott meg a Bitcoin kilátásaival kapcsolatban.
Akkor azt jósolta, hogy az értéke a következő 24 hónapban új magasságokba fog emelkedni:

„Nagyon bízom benne, hogy egy-két év múlva itt fogunk ülni, és erről az ingadozásról fogunk beszélni, de ugyanakkor meg fogunk lepődni a BTC felfelé ívelő pályáján a következő 24 hónapban”.

A legendás befektető, Ben Miller is megosztotta gondolatait az elsődleges kriptopénz körüli jelenlegi helyzetről. A milliárdos emlékeztetett arra, hogy az eszköz a mély gazdasági válság idején jött létre a pénzügyi visszaesések leküzdésére.

Arról azonban nem tudott egyenes előrejelzést adni, hogy tartós értéktároló lesz-e, mivel mindkét oldalon számos szakértő van, akik megalapozott téziseket mutatnak be:

„A Bitcoin a 2008-as válságból született, és úgy tervezték, hogy mentes legyen a kormányzati ellenőrzéstől és manipulációtól, hogy inflációbiztos eszköz legyen. Nyitott kérdés, hogy tartós értéktároló lesz-e, a támogató és az ellenző oldalon is sok határozott véleményt fogalmaznak meg.”

Olvastad már? A StormGain zéró jutalék mellett vezeti be az Internet Computer (ICP) kereskedését

Forrás: cryptopotato.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!