Vendégbejegyzés


A StormGain örömmel jelenti be, hogy az Internet Computer (ICP) kereskedésének lehetőségét is felveszi a platformjára.

Az eszközzel való kereskedésnek számos előnye van, mivel rövid távú árelemzése még mindig bullishnak tűnik, a kriptopiacon a közelmúltban megfigyelhető csökkenő tendencia ellenére.

A Stormgain felhasználói 0%-os jutalékot, valamint egyéb előnyöket élvezhetnek.

A StormGain egy all-in-one kriptopénzplatform, amely kereskedési szolgáltatásokat és egyéb funkciókat biztosít ügyfelei számára.

A vállalat a CoinMarketCap listáján a kriptokereskedők számára nyújtott hozamok tekintetében is az első helyen áll, ami még inkább kiemeli potenciálját ebben az iparágban.

Ezenkívül a platform mostantól támogatja az Internet Computer (ICP) kereskedését 0% jutalékkal, hogy ezt a lendületet fenntartsa.

Mivel az ICP továbbra is az egyik legforróbb kriptoeszköz a piacon, a kiegészítés viszonylag egyszerűen zajlott.

Az Internet Computer (ICP) a 2021. május 10-i megjelenése után gyorsan bekerült a piaci tőke alapján felállított kritporangsor top10 listájára.

Az árfolyam azonnal 750 dolláros történelmi csúcsra szökött, 53 milliárd dollárra emelve a piaci kapitalizációját.

Azóta az árfolyam némileg lecsökkent, ami számos új befektetési lehetőséget teremtett mind a kezdők, mind a tapasztalt kriptopénz-kereskedők számára.

A Dfinity alapítója, Dominic Williams szerint az internetes számítógép „a Bitcoin és az Ethereum után a blokklánc harmadik nagy innovációja”.

Azok a felhasználók, akik Internet Computerrel (ICP) kereskednek a StormGain-en, 0%-os jutalék mellett vehetik igénybe a szolgáltatást.

Ez a kedvezmény alapértelmezetten érvényes, és nem igényel semmilyen beavatkozást a felhasználó részéről, hogy elérje ezt a szintet.

Ez az egyik legfontosabb előnye a StormGain-nel való kereskedésnek, mivel a platform prioritásként kezeli az alacsony vagy nulla kereskedési díjat, hogy a kriptovaluták milliók számára váljanak elérhetőbbé.

Továbbá a StormGain prémium kereskedési lehetőséget is biztosít minden felhasználójának.

Ez a szolgáltatás napi frissítésekre, ötletekre és hírekre terjed ki a szélesebb kriptopénzpiacról, hogy segítse a kereskedőket a megalapozottabb döntések meghozatalában.

A platform használata és az eszközök kezelése is intuitív, amely így megkönnyíti a kriptopénzek kényelmes vételét és eladását a hagyományos fizetési módokon keresztül.

Lehetőség van a pozíciók akár 300-szoros tőkeáttételére is, ami jóval magasabb az iparági átlagnál.

A Stormgain-nél a kereskedőknek lehetőségük van a pozícióméret növelésére és a nyereség kamatmentes tőkeáttételére is.

Végül, de nem utolsósorban az újonnan érkezők egy 50.000 dolláros demószámlával kísérletezhetnek, hogy megnézzék, hogyan működik a platform, milyen lehetőségek kínálkoznak a kereskedésre, és hogyan hozhatják meg a legkörültekintőbb kereskedési döntéseket.

A StormGain-ről

A StormGain kriptopénz-kereskedési és tőzsdei megoldásokat kínál, és alacsony költségű hozzáférést biztosít a kriptopiacokhoz.

A StormGain platformja lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy long és short pozíciókat  nyissanak, és kereskedési ötleteiket számos kriptovalután valósítsák meg, miközben kihasználhatják az akár x100-as szorzójukat a befektetés tőkeáttételének növeléséhez.

A StormGain kereskedési indikátorokat is kínál, hogy segítsen ügyfeleinek felismerni a legjobb lehetőségeket a kriptopiacokon, valamint egy demószámlát, hogy a felhasználók megismerkedhessenek a platformmal, mielőtt valódi pénzzel kereskednének.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.