A StormGain zéró jutalék mellett vezeti be az Internet Computer (ICP) kereskedését

-


VendégbejegyzésA StormGain örömmel jelenti be, hogy az Internet Computer (ICP) kereskedésének lehetőségét is felveszi a platformjára.
Az eszközzel való kereskedésnek számos előnye van, mivel rövid távú árelemzése még mindig bullishnak tűnik, a kriptopiacon a közelmúltban megfigyelhető csökkenő tendencia ellenére.
A Stormgain felhasználói 0%-os jutalékot, valamint egyéb előnyöket élvezhetnek.
A StormGain egy all-in-one kriptopénzplatform, amely kereskedési szolgáltatásokat és egyéb funkciókat biztosít ügyfelei számára.
A vállalat a CoinMarketCap listáján a kriptokereskedők számára nyújtott hozamok tekintetében is az első helyen áll, ami még inkább kiemeli potenciálját ebben az iparágban.
Ezenkívül a platform mostantól támogatja az Internet Computer (ICP) kereskedését 0% jutalékkal, hogy ezt a lendületet fenntartsa.
Mivel az ICP továbbra is az egyik legforróbb kriptoeszköz a piacon, a kiegészítés viszonylag egyszerűen zajlott.
Az Internet Computer (ICP) a 2021. május 10-i megjelenése után gyorsan bekerült a piaci tőke alapján felállított kritporangsor top10 listájára.
Az árfolyam azonnal 750 dolláros történelmi csúcsra szökött, 53 milliárd dollárra emelve a piaci kapitalizációját.
Azóta az árfolyam némileg lecsökkent, ami számos új befektetési lehetőséget teremtett mind a kezdők, mind a tapasztalt kriptopénz-kereskedők számára.
A Dfinity alapítója, Dominic Williams szerint az internetes számítógép „a Bitcoin és az Ethereum után a blokklánc harmadik nagy innovációja”.
Azok a felhasználók, akik Internet Computerrel (ICP) kereskednek a StormGain-en, 0%-os jutalék mellett vehetik igénybe a szolgáltatást.
Ez a kedvezmény alapértelmezetten érvényes, és nem igényel semmilyen beavatkozást a felhasználó részéről, hogy elérje ezt a szintet.
Ez az egyik legfontosabb előnye a StormGain-nel való kereskedésnek, mivel a platform prioritásként kezeli az alacsony vagy nulla kereskedési díjat, hogy a kriptovaluták milliók számára váljanak elérhetőbbé.
Továbbá a StormGain prémium kereskedési lehetőséget is biztosít minden felhasználójának.
Ez a szolgáltatás napi frissítésekre, ötletekre és hírekre terjed ki a szélesebb kriptopénzpiacról, hogy segítse a kereskedőket a megalapozottabb döntések meghozatalában.
A platform használata és az eszközök kezelése is intuitív, amely így megkönnyíti a kriptopénzek kényelmes vételét és eladását a hagyományos fizetési módokon keresztül.
Lehetőség van a pozíciók akár 300-szoros tőkeáttételére is, ami jóval magasabb az iparági átlagnál.
A Stormgain-nél a kereskedőknek lehetőségük van a pozícióméret növelésére és a nyereség kamatmentes tőkeáttételére is.
Végül, de nem utolsósorban az újonnan érkezők egy 50.000 dolláros demószámlával kísérletezhetnek, hogy megnézzék, hogyan működik a platform, milyen lehetőségek kínálkoznak a kereskedésre, és hogyan hozhatják meg a legkörültekintőbb kereskedési döntéseket.

A StormGain-ről

A StormGain kriptopénz-kereskedési és tőzsdei megoldásokat kínál, és alacsony költségű hozzáférést biztosít a kriptopiacokhoz.
A StormGain platformja lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy long és short pozíciókat  nyissanak, és kereskedési ötleteiket számos kriptovalután valósítsák meg, miközben kihasználhatják az akár x100-as szorzójukat a befektetés tőkeáttételének növeléséhez.
A StormGain kereskedési indikátorokat is kínál, hogy segítsen ügyfeleinek felismerni a legjobb lehetőségeket a kriptopiacokon, valamint egy demószámlát, hogy a felhasználók megismerkedhessenek a platformmal, mielőtt valódi pénzzel kereskednének.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!