A Silk Road alapítója szerint 3000 dollár alá eshet a bitcoin árfolyama

-

Ross Ulbricht azt jósolja, hogy a bitcoin értéke rövid távon összeomolhat. Párhuzamot vont a vezető kriptopénz több éves ciklusával, amely jelentős hullámzást mutatott az évek alatt.
Hozzátette azonban, hogy a vezető kriptopénz értéke idővel helyreáll, és sokkal magasabb értéken állhat meg.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A hosszú távú piaci ciklus vezeti a bitcoin árfolyamát

Ha áttekintjük a 2011-ig terjedő piaci adatokat, akkor Ulbricht szerint a bitcoin két fő cikluson esett át.
Az első 2011-től 2017 végéig tartott és több hullámon is átesett, majd a bitcoin 20 000 dolláros csúcsával zárult.
A bitcoin jelenleg a második ciklusában van és jelenleg 2014-et tükrözi, amikor a bitcoin nagyot esett, majd két évig medve piacban maradt.
A következő grafikont közölte elemzésével kapcsolatban:

A Silk Road alapítója szerint a vezető kriptopénz medve piacban maradhat jövő év végéig. Az értéke sokkal lejjebb eshet, akár 3000 dollár alá is mielőtt ismét megindulnak.
Nem meglepő, de ez jelentős törést okozhat a Bitcoin-támogatók körében, így kitűnő alkalom lesz a vásárlásra, mint a korábbi összeomlások idején.
Ulbricht továbbra is optimista a bitcoin hosszú távú jövőjét illetően. Szerinte, ha vége a jelenlegi ciklusnak a bitcoin új magasságokba emelkedhet.
Korábbi jóslatairól a bitcoin alacsonyabb értékéről a következőt mondta:

Jelentős lélekerő kell majd hozzá, hogy ilyen környezetben vásároljunk, de nagyon megérheti, ha új magasságokba emelkednek az árfolyamok.

Az elemzés kizárta a külső piaci tényezőket

Se szeri se száma azoknak a technikai elemzéseknek, amelyek próbálják megjósolni a bitcoin árfolyamát. Ulbricht hozzájárulása jelentősnek mondható, de meglehetősen szűk látókörű. A kriptopénzek egy teljesen új vagyoni eszköz, amely szeret szembemenni a hagyományos formulákkal.
A már megalapozott árupiacokkal szemben napi szinten új befektetések mozognak a kriptoszférába. Ez a növekedés annak köszönhető, hogy a bitcoin és a kriptopénzek még gyerekcipőben járnak.
Ha megkezdődik a tömeges elterjedés, akkor a magánszemélyek és intézmények befektetései is hatalmasak lehetnek, így kétség sem fér hozzá, hogy felülmúlhatja a legtöbb becslést.
A hamarosan bekövetkező feleződés lehet a fordulópont, amely meghozhatja a régóta várt befektetéseket a kriptopiacokra.
Még Ulbricht grafikonja is azt mutatja, hogy a bitcoin értéke megindult a 2016-os feleződést követően. Ha tartja magát ez az irány, akkor csupán a képzeleteinkben eshet ilyen értékig a bitcoin értéke.

Olvastad már? Offline utalásokat is támogat egy vezető venezuelai tőzsde

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!