Opciós kereskedés indult a Binance mobilappján

-

A Binance kriptováltó hivatalosan is elindította a bitcoin opciós kereskedését a határidős ügyleteket kínáló platformján.

A szóbeszédet megerősítendő a hírt még a hónap elején erősítette meg a tőzsde. A szolgáltatás jelenleg csak a váltó mobilapplikációján érhető el.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Amerikai stílusú opciós kereskedés

Az opciós kereskedések lehetőséget kínálnak a kereskedőknek, hogy vagy vételi jogot (call opció) vagy eladási jogot (put opció) vásároljanak vagy értékesítsenek az adott eszközből.

A Binance az amerikai stílusú opciós kereskedést kínálja, amely az európaival szemben a származtatott ügylet egy olyan fajtája, amelyben a kereskedők a lejárat dátuma előtt bármikor gyakorolhatják a jogaikat – vagyis választott áron rendezhetik a szerződést.

A Binance BTC/Tether (USDT) opciós szerződések esetében a kereskedők először a spot tárcából a futures tárcájukba küldik az USDT-t, majd kiválasztanak egy lejárati dátumot, amely 10 perctől 1 napig terjed.

A kereskedőknek szóló megjegyzésben a Binance jelzi, hogy rögzített értékű biztosítási díjat kell fizetni az elején, ami azt jelenti, hogy a kereskedő várható bevétele nettó lesz, vagyis a profit mínusz biztosítási díj.

A váltó figyelmeztet:

„Nem garantáljuk, hogy az opciós vásárlásod nyereséget termel majd a biztosítási díj leszámolása után. A legtöbb opciós vásárlás nem lesz jövedelmező, mindössze csak egy kis része. Kérlek csak saját belátásod szerint használd.”

Opciós szerződések a kriptopiacon

Ahogy arról korábban több hírportál is beszámolt, a máltai OKEx 2019 decemberében már elindította saját, opciós kereskedést lehetővé tévő szolgáltatását egy kiválasztott csoport számára. A nyilvános elstartolás aztán az idén történt meg.

1A Chicago Mercantile Exchange Group még szeptemberben jelentette be, hogy opciós termékeket indít a bitcoinalapú határidős ügyletei számára.

Később jelezték, hogy különösen nagy keresletre számítanak Ázsiában.

Olvastad már? A bitcoin akár 6000 dollár alá is benézhet, ha rosszul zárja a hetet

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!