A Scotty the AI mém érme csütörtökön startol a tőzsdéken

-


Vendégbejegyzés


A Scotty the AI mém érme a hét legjobban várt tőzsdei bevezetése. A projekt március 21-én, csütörtökön 10 órakor indul majd el az Uniswap decentralizált tőzsdén.

A kriptovilág legújabb tagja, a Scotty the AI ($SCOTTY) két hét alatt 10,8 millió dollárt gyűjtött össze, ami a skót terrier érme alkotóinak jó érzékét bizonyítja azzal, hogy a népszerű mémérme és az AI kategóriákat egy élőlény testében egyesítették.

Az a sebesség, amellyel Scotty the AI tokenek az előértékesítés során elkeltek, nyálcsorgatást váltott ki a tulajdonosokból.

Az elővásárlók a DEX listázásával azonos időpontban, csütörtökön 10 órakor (UTC) igényelhetik majd a megvásárolt tokenjeiket.

Azok, akik nem tudtak vásárolni az előértékesítésben, megtehetik, amint a listázás csütörtökön 10 órakor élesedik.

A $SCOTTY kezdeti értékesítése ára 0,005 dollár volt, majd az előértékesítésből 100%-os felárral, 0,010 dollárral került ki.

A SCOTTY a mémérméket és a mesterséges intelligenciát egy komoly vállalkozásban egyesíti

A $SCOTTY sokkal több, mint egy szőrös, ölelgetős barát. A projekt komolyan gondolja a mesterséges intelligencia alkalmazását a biztonság, a csalás és a kockázatcsökkentés kezelésére.

A meleg bunda alatt a Scotty the AI egy fenyegetés-felismerő AI-rendszerrel rendelkezik, amely a hét minden napján, éjjel-nappal azon dolgozik majd, hogy kiszúrja a gyanús mintákat, amelyek potenciális fenyegetések vagy biztonsági rések kialakulását jelenthetik.

A Scotty the AI-val, mint a kriptovilág őrzőjével a kriptovilág rossz szereplőinek vigyázniuk kell.

Lesz még egy csevegőfunkció is, amely a generatív mesterséges intelligencián és az olyan szolgáltatások alapjául szolgáló nagyméretű nyelvi modelleken alapul, mint az Open AI Chat GPT-je, a Google Geminije és a Microsoft Copilotja. A neve pedig a ScottyChat lesz.

Scotty the AI

A fehér könyvben részletesen szerepel a Scotty Swap is, amely a mesterséges intelligencia alkalmazásával növeli a likviditást és a hozzáférhetőséget.

A Scotty Swap motorja a mesterséges intelligenciát használja a blokkláncadatok elemzésére és a fenyegetések azonosítására, mielőtt zökkenőmentes és biztonságos tokencsere-ügyleteket hajtana végre.

A $SCOTTY legkorszerűbb AI-képességei azt jelentik, hogy képes kiszúrni a gyanús tranzakciókat és egyéb láncbeli tevékenységeket, hogy a csalást megállítsa.

Az ütemterv utolsó szakaszában a csapat a $SCOTTY saját blokkláncát fogja bevezetni, amit a „blokklánc átvételének” nevezett el.

Scotty, az AI nem csak a komoly felhasználási esettervével tűnik ki a tömegből, és nem is egy Shiba Inu kutyás utánzat.

Kellemes változás ez, hogy egy új, szerethető fajtával ismerkedhetünk meg a kriptotérben – lépjünk túl a DOGE-n, a SHIB-en és a BONK-on.

Ha lemaradtál a három Shiba Inu ihlette mém érme csillagászati hozamáról, akkor Scotty theAI lehet számodra az igazi.

A $SCOTTY token tulajdonosai egy potenciális aranybányán ülnek?

A Scotty the AI natív tokenje ($SCOTTY) az Ethereumon fut, így a hozzáférhetőség és az interoperabilitás adottnak tekinthető.

Ez egy deflációs mémérme is egyben, ami azt jelenti, hogy a kínálat idővel csökkenni fog, ezáltal növelve a tokenek szűkösségét, ami potenciálisan növelheti az érmék értékét.

Továbbá a mesterséges intelligencia, a blokkláncbiztonság és az analitika piacainak megcélzása révén a token tulajdonosai potenciális aranybányán ülnek.

Scotty the AI

A $SCOTTY teljes kínálata 1 734 567 890 darabnál van korlátozva. Jelenleg 501 millió $SCOTTY token van letétbe helyezve, az éves jutalom (hozam) pedig 26%-ra becsülhető.

A jutalmakat a staking pool tulajdonosi részesedés alapján határozzák meg, és három év alatt osztják majd szét őket.

A $SCOTTY a rögzített kínálatával a Bitcoinhoz hasonló digitális arany egy formája, de hozzáadott hasznossággal.

A projekt és a közösség érdekeinek jobb összehangolása érdekében a csapat számára nem osztanak ki tokeneket, és minden likviditási kulcsot véglegesen elégetnek.

A fehér könyv szerint a DEX indulás után pedig több központi tőzsdeindítások következnek, amelyek közül az első a Bitmart lehet.

Ha $SCOTTY érméket szeretnél vásárolni a DEX-en való induláskor, akkor győződj meg róla, hogy a tárcád fel van töltve ETH-val vagy USDT-vel, mielőtt csatlakozol az Uniswaphoz. 

A Scotty the AI ökoszisztéma fejlesztőivel és a projek fejlődését az X-en és a Telegram-on követhetheted majd, és így naprakész információkat kaphatsz.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!