A Solana-hálózat bekerült a Binance Web3 tárcába: még több funkció és dApp vált elérhetővé

-


Vendégbejegyzés


A Solana-hálózat mostantól integráns része a Binance Web3 tárcájának, a két rendszer régen várt integrációja a Binance Web3 tárca legutóbbi frissítésével valósult meg.

A Binance azért szorgalmazta a fejlesztést, hogy tovább tudja növelni a felhasználói élményt a saját platformján, és javítsa a hozzáférést a Web3 ökoszisztémához.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance a Solana-hálózat integrációjával a Web3 tárcáját úgy alakította át, hogy az még inkább megfeleljen egy komplex, több láncon is működőképes, önkezelő tárca (más néven nem-ügyféloldali tárca) elvárásainak, amely így jobban ki tudja szolgálni a felhasználók egyre sokrétűbb Web3-igényeit.

Az integráció révén a felhasználók még több blokklánchoz férhetnek hozzá, olyanokhoz, amelyek Bitcoin- vagy EVM-alapúak, illetve a Cosmos hálózatokhoz is.

A Binance Web3 tárca tulajdonosok mostantól még egyszerűbben küldhetnek, fogadhatnak és swapolhatnak tokeneket a Solana-hálózaton, de hozzáférhetnek a Solana-ra épülő, decentralizált applikációkhoz (dApp) is.

binance
Forrás: binance

Tíz Solana-alapú dApp már elérhető a Binance Web3 tárcában: a Drift, a Dual Finance, a Jito, a Jupiter, a Magic Eden, a MarginFi, az Orca, a PsyOptions, a Pyth Network, és a Raydium.

Azzal, hogy ezek a dApp-ok hozzáférhetővé váltak a Binance Web3 tárca felületén, a felhasználóknak lényegesen több lehetőségük lesz más felhasználókkal interakcióba lépni, alkotni és innoválni a Solana ökoszisztémán belül. Idővel további dApp-okat fog a Binance a tárcához hozzáadni.

Az integrációval egyidőben hozta nyilvánosságra a Binance az új „dApp Hub” elindítását is.

Az átfogó UI-átalakítás célja az, hogy az összes népszerű dApp egyetlen helyre kerüljön, ami lényegesen megkönnyíti a felhasználók számára az applikációk biztonságos felfedezését és kipróbálását.

A jól átgondolt design, a Hub funkcionalitása tovább fokozza a felhasználói élményt: a teljes dApp-világ egyetlen, könnyen kezelhető felületen válik elérhetővé.

A Solana-hálózat integrációja jól illeszkedik abba a stratégiába, amelynek részeként a Binance fokozatosan fejleszti a Web3 tárcáját, és felhasználóinak a világ minden pontján még több praktikus szolgáltatást kínál.

Csak az elmúlt két hónapban, a Binance egy sor, a Web3 tárcát érintő fejlesztéssel állt elő. Ezek közül is kiemelkednek az alábbiak:

  • Elindult a Binance Feliratok Piactere (Binance Inscription Market), amely lehetővé teszi a feliratok mintelését, a velük történő kereskedést.
  • Szintén elindult az Inscriptions Accelerator, amely mögött a BTC tranzakciógyorsító áll.
  • Elérhetővé tették az ERC-404 tokenek támogatását, ami azt jelenti, hogy a Binance felhasználói még több tokennel ismerkedhetnek meg, kezdhetnek el velük kereskedni.
  • Számtalan hálózat integrációjára került sor, így például a Blast, a Manta, a ZetaChain, a Metis, Scroll, és zkFair is a Binance Web3 tárca részévé vált, ami jelentősen növelte a tárca funkcionalitását;
  • A Binance tovább bővítette a platformon belül elérhető dApp-ok számát. Csak februárban 24 dApp hozzáadása történt meg, így a Binance felhasználói még több szolgáltatáshoz jutottak hozzá.

A Solana egy rövidesen induló airdroppal ünnepli meg a most bejelentett integrációt, amely mind az új, mind a régi Binance-felhasználók számára nyitott lesz.

A közelgő airdropról bővebb információ a Binance új Web3-tematikájú X oldalán lesz olvasható itt: @Web3WithBinance.


SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!