A rockzenész Gene Simmons 14 féle kriptót is tart

-

A Kiss frontembere elmondta, a portfóliójában 14 különböző kriptopénz is van, és a piaci lejtmenet kezdete óta sem adott el belőle semmit.
Az amerikai zenész Paul Stanley-vel alapította meg a legendás Kiss együttest, amelyben énekesként és basszusgitárosként is aktív.  Az IMDB adataiból pedig kiderül, hogy színészként is megállja a helyét, összesen 121 produkcióban tűnt fel.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A hét közepén osztotta meg a követőivel Twitteren, hogy elhivatott hodler, és semmit sem adott le a medvepiac miatt. Úgy fogalmazott, hogy „hisz a jövőben, mégpedig a közeli jövőben”.

Most nem részletezte túlságosan, hogy milyen kriptókkal rendelkezik, de még tavaly februárban egy beszélgetés során elmondta, hogy BTC, LTC, ETH, DOGE, XRP és ADA van a birtokában.
Akkor azt is kiemelte, hogy az ADA esetében az akkori 1 dollár alatti árfolyamot jó vételi lehetőségként értelmezte, a bitcoinról viszont érthetetlen módon azt mondta, hogy „túl drága, nem engedheti meg magának a többség”.
Holott a bitcoinból nem kell egész coint venni, akárhány satoshival rendelkezhetünk. Külön felhívta viszont a figyelmet arra, hogy minden befektetőnek érdemes elvégezni a saját kutatását a témakörben.

„Természetesen mindig a vásárlón múlik, hogy utánanézzen a dolgoknak.”

Egy májusi interjúban azt is elmondta, hogy az utóbbi időben egyre többet gondol a kriptókra.

„Hatalmas változást hoznak a kriptók. Én nagyban játszok, és nagyon is jól állok. A kormányok akkor nyomtatnak pénzt, amikor csak akarnak. Az infláció így egyre csak növekszik.”

Simmons februárban hirdette meg eladásra a Las Vegasban található házát, 13,5 millió dollárért, és a vevő kriptopénzekkel is fizethet érte.

Olvastad már? Bankszámlát nyithatnak végre a kazah kriptotőzsdék

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!