A Revolut törli a Polygon, Solana és Cardano forgalmazását

-

Egy hétfőn közzétett jelentés szerint a Revolut brit fintech cég azt tervezi, hogy törli a Polygon, Solana és Cardano kriptopénzeszközöket az amerikai székhelyű platformjáról.

A Revolut az Egyesült Államok változó szabályozására hivatkozott, és a felhasználóknak szeptember 18-ig kell eladniuk a három tokent.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Revolut csatlakozik a Bakkt, a Robinhood és az Etoro egyes kriptoeszközök törléséhez

A Revolut csatlakozik a Bakkt, a Robinhood és az Etoro soraihoz, mivel a The Block Yogita Khatri jelentése szerint a Polygon (MATIC), a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) törlését tervezi.

A jelentésből kiderül, hogy a Revolut e-mailt küldött amerikai ügyfeleinek, amelyben azt írta, hogy a döntést a „kriptopénzekkel kapcsolatos törvények és szabályozások változása (az Egyesült Államokban)” indokolta.

A londoni székhelyű Revolutot 2015. július 1-jén alapította Nikolay Storonsky és Vlad Yatsenko.

Az elmúlt nyolc év során a vállalat neobanki üzletága folyamatosan növekedett, és jelen van Észak-Amerikában, Európában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben.

A Khatri beszámolója szerint a Revolut arról közölte a publikummal, hogy a coinok kivezetésének egyik oka a Revolut partnerének, a Bakktnak a döntése, hogy a tokeneket kivezetik a listáról.

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) az olyan tőzsdékkel szembeni kemény fellépése óta, mint a Bittrex, a Coinbase és a Binance, számos kriptoeszköz került a szabályozó hatóság által a be nem jegyzett értékpapírok kategóriájába.

A MATIC, a SOL és az ADA érintettek a SEC által indított perekben, és befektetési szerződésnek minősültek.

A perekre válaszul a Robinhood, az Etoro és a Bakkt is eltávolított számos kriptoeszközt a platformjaikról, az amerikai szabályozásra hivatkozva a döntés okaként.

A jelentés szerint a Revolut amerikai ügyfelei mostantól nem tudják megvásárolni ezeket a tokeneket, és szeptember 18-ig van idejük kereskedni velük.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Khatri által átnézett e-mail szerint, ha a törölt kriptoeszközöket nem adják el a határidőig, akkor az aznapi aktuális árfolyamon fogják likvidálni, amerikai dollárra váltva azokat.

Olvastad már? A Bitcoin iránti intézményi kereslet a SEC akadályai ellenére is megmarad

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!