A Reddit is teszteli az NFT-profilképek bevezetését

-

A Reddit a Twitter nyomdokaiba lépve csatlakozna az NFT-őrülethez – az NFT-profilképek hozzáadásának módját vizsgálják.
A Reddit az NFT-profilképeket teszteli a platformján – a hír alig egy héttel azután érkezett, hogy a Twitter bevezetett egy hasonló funkciót.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A népszerű közösségimédia-platformnak 2021-ben mintegy 430 millió havi felhasználója volt, és a hírek szerint egy NFT-profilkép implementáción dolgozik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a profilképüknek NFT-képet állítsanak be.
A Techcrunchnak január 27-én adott interjúban , a Reddit szóvivője, Tim Rathschmidt kijelentette:

„Mindig keressük a módját annak, hogy értéket nyújtsunk a felhasználók és a Reddit-közösségek számára. Jelenleg azt teszteljük, hogy az NFT-ket profilképként (avatárként) használhassuk és igazolhassuk a tulajdonjogot”.

„Ez egy kis, belső teszt, és még nem született döntés a képesség kiterjesztéséről vagy bevezetéséről” – tette hozzá.
A hét elején egy alkalmazásfejlesztő a Redditről posztolt egy bannert, amely a funkciót népszerűsíti. Ez arra utalhat, hogy a tesztek már előrehaladott állapotban vannak.


A Twitter szintén a múlt héten vezette be az NFT-profilképeket, amelyek a Twitter Blue-előfizetők számára érhetők el az iOS-en.
Az NFT-k azonban a közelmúltban jelentős ellenérzéseket váltottak ki a játékosok és a Web2-fejlesztők részéről.

Egy nappal a bevezetés után egy githubos megosztott egy böngészőbővítményt, amely automatikusan blokkolja az NFT-profilképeket használó Twitter-fiókokat.
A Reddit egy ideje már kísérletezik különböző kezdeményezésekkel az NFT-k körül. Még egy külön oldalt is létrehozott az NFT-vel kapcsolatos tevékenységeknek az nft.reddit.com címen.

2020 májusában a vállalat kriptopénz-tokeneket vezetett be a /r/cryptocurrency és az /r/Fortnite közösségek számára. Ezeket a tokeneket MOON-nak és BRICK-nek nevezték el, és az Ethereum szabványain alapulnak.

Olvastad már? Anthony Scaramucci szerint itt az ideje bevenni a chill pillt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!