Anthony Scaramucci szerint itt az ideje bevenni a chill pillt

-

A SkyBridge Capital alapítója és a Fehér Ház korábbi kommunikációs igazgatója, Anthony Scaramucci néhány jótanáccsal látta el a Bitcoin-tulajdonosokat.
Anthony Scaramucci, a SkyBridge Capital alapítója és a Fehér Ház korábbi kommunikációs igazgatója azt mondta az embereknek, hogy vegyenek be egy „chill pill”-t (szó szerint: nyugalom tabletta, egyébként: „lesz*rom tabletta” a Bitcoin árzuhanása közepette, a CNBC szerint.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

”Vegyünk be egy chill pillt, maradjunk longok a bitcoinnal, más kriptovalutákkal, mint az Algoranddal és az Ethereummal kapcsolatban, és szerintem hosszú távon nagyon jól járunk ezekkel a befektetésekkel” – mondta Scaramucci.

Kommentárjai a Bitcoin 2022-es évének szörnyű kezdete közepette hangzottak el, amely az év eleje óta 19%-kal esett a mai árfolyamok szerint.

Mi több, a zászlóshajó kriptopénz jelenlegi 37.800 dolláros árfolyama egyfajta fellendülést jelent. Az elmúlt héten a bitcoin egészen 33.000 dollárig esett.

„Előrelépünk önmagunk előtt. Ha 2025 lesz, és egymilliárd Bitcoin-tárca lesz, nevezhetjük valutának. A dollár még mindig a dollár. Számomra ez egy feltörekvő technológia, amely végül értéktárolóvá fog fejlődni, ahogy egyre több ember csatlakozik a hálózathoz” tette hozzá Scaramucci.

Scaramucci és a Bitcoin

A SkyBridge alapítója régóta nagy rajongója a Bitcoinnak.
Tavaly márciusban Scaramucci a Decryptnek adott interjúban elmondta, hogy „egyedülállóan a Bitcoinra összpontosít”.

„12 éves, 8300 különböző versenytárs próbálta már kiütni [a ringből], és mégis ott ül a csúcson. Ez nekem elég […]” – mondta.


Annak idején Scaramucci is bízott abban, hogy az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) jóváhagyja a Bitcoin ETF-et az Egyesült Államokban, olyannyira, hogy a SkyBridge márciusban be is nyújtotta a kérelmet.
A múlt héten azonban az SEC elutasította a First Trust Advisors és a SkyBridge újabb kérelmét egy azonnali piaci Bitcoin ETF-re.
Scaramucci álláspontja más kriptovalutákkal kapcsolatban is megváltozott. A Decryptnek adott tavalyi interjúja során kizárólag a Bitcoinra koncentrált.

„Nem megyek a Dogecoin, az Ethereum, más kriptók vagy digitális eszközök irányába, én a nagy kutyával vagyok.”

Most azonban a CNBC-n tett megjegyzései – és a SkyBridge privát Ethereum-alap tervei – alapján el lehet mondani, hogy megváltoztatta a hangnemét.

Olvastad már? Nem igazán tudják eldönteni az elemzők, hogy merre fog menni a bitcoin

Forrás: decrypt.co

Legfrissebb bejegyzéseink

Mike Novogratz azt állítja, hogy a kripto lustálkodik

Mike Novogratz, a Galaxy Digital alapítója és vezérigazgatója a CNBC-nek adott június 1-jén adott interjújában őszintén értékelte a kriptovaluták jelenlegi helyzetét. "A kriptók " - jegyezte...

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!