A Polygon (MATIC) ára 30-40%-os rallyra van berendezkedve

-

A kriptopénz-ipar fokozatosan kezd kilábalni a közelmúltbeli korrekcióból, élén a Bitcoin (BTC) árfolyamával, amely az elmúlt 24 órában 66 000 dollár fölé emelkedett.

A teljes kriptopiaci kapitalizáció csütörtökön mintegy 6 százalékkal, mintegy 2,51 billió dollárra emelkedett, ami így több mint 113 millió dollárnyi short likvidációt eredményezett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A GameStop (GME) vezette mém részvények legutóbbi megugrása újabb bikás hangulatot váltott ki.

Emellett a 2021-es altcoin-pumpát is egy hasonló esemény váltotta ki, melynek során a mém részvények közel 100-szorosára emelkedtek.

Altszezon a láthatáron

A Bitcoin árfolyama erősen uralta a kriptopénz-áremelkedést az elmúlt évben, néhány kiválasztott altcoin pedig túlszárnyalta a többit.

A Bitcoin dominanciája a közelmúltban egyre magasabbra malmozott, így tovább emésztette az altcoin piacot.

Érdekesség, hogy az ETH/BTC pár a magasabb időkereteken tovább csúszott lefelé, annak ellenére, hogy a piac megfordulására irányuló fokozott felszólítások ellenére.

Végül a Bitcoin kereskedők diverzifikálják a nyereségüket az altcoin iparágba, ezzel kiváltva a várt altcoinszezont.

A Polygon (MATIC) ára készen áll a pumpálásra

Az elmúlt hónapok korrekciós üzemmódban való csapdába esése után a Polygon (MATIC), a közel 1 milliárd dollár összértékben lezárt (TVL) Ethereum (ETH) alapú, csúcskategóriás skálázási megoldás, a bikás felpörgés korai jeleit mutatta.

A népszerű kriptoelemző alias Captain Faibik szerint a Polygon (MATIC) árfolyama a következő hetekben legalább 40 százalékos kiugrás előtt áll a 95 cent felé.

polygon
Forrás: X

Sőt, a MATIC árfolyama az amerikai dollárral szemben szilárd támaszszintet alakított ki 64 cent körül, amihez a napi Relative Strength Index (RSI) emelkedő divergenciája párosul.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Slothana árfolyam-rallija fellendíthet több kripto előértékesítést is

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!