Bika futás napokon belül?! Hogyan kell felkészülni a masszív altcoin szezonra?

-

Az izgatottság tapintható, mivel a piac jelentős fellendülése az altcoinok növekedési szezonjára utal.

A hozzáértő befektetők felfigyelnek, és mivel a 2024-es bikafutás máris címlapokra került, a felkészülés kulcsfontosságú.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk létfontosságú betekintést nyújt abba, hogyan készüljünk fel a közelgő fellendülésre. Vedd fel a stratégiai lépéseket, amelyekkel a jólét közelgő hullámának élére kerülhetsz.

A BlastUP előértékesítése: A kiszámíthatóság jelzőfénye az ingatag kriptotérben

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel áruk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

Az előreláthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

bika

Ez a BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stabilcoinok számára.

Az előértékesítés néhány hete alatt ez a platform több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, amely tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

>> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Ezenkívül extra jutalmakhoz juthatnak a staking révén.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget alakítson ki, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP emelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában.

Hamarosan a Blast-ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig.

>> Cselekedj gyorsan! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsd a helyed MOST! <<

A Polygon (MATIC) bikapiaci mozgásának megértése

A Polygon (MATIC) jelenlegi árfolyama 0,63 $ és 0,74 dollár között mozog. Az elmúlt héten 1,01%-ot esett. Az elmúlt hónapban szintén 3,24%-kal csökkent, hat hónapra visszatekintve pedig 18,70%-kal esett.

Ez arra enged következtetni, hogy az árfolyammozgás korrekciós fázisban van. A 72,70-es RSI azt jelzi, hogy az érme túlvásárolt lehet.

Az árak a 0,82 dolláros első ellenállás alatt és a 0,59 dolláros legközelebbi támasz felett vannak, így a MATIC közeljövője valószínűleg attól függ, hogy meg tudja-e tartani pozícióját e támaszszint felett.

A Cardano (ADA) árfolyammozgása és előrejelzés

A Cardano jelenleg 0,42 és 0,46 dollár közötti ársávot mutat. Az ellenállás szintje 0,49 dollárnál van közel, a támasz pedig 0,41 dollárnál. Egy hét alatt az ADA árfolyama 2,49%-kal emelkedett.

Egy hónapon belül 3%-ot esett, de az elmúlt hat hónapban 22,10%-ot erősödött. Az érme átlagára az elmúlt 10 és 100 napban 0,44 dolláron ragadt.

A 77,07-es magas RSI és a 96,08-as Stochastic értékkel a mozgás jelenleg impulzív, ami egy esetleges visszahúzódásra utal.

Az Avalanche (AVAX) árimpulzus lassul, de tartja a nyereséget

Az Avalanche árfolyama kevésbé látja a felfelé irányuló nyomást, az elmúlt héten enyhe csökkenést mutat, 2,61% -kal esett.

Az utóbbi egy hónapban élesebb, 7,69%-os csökkenés volt tapasztalható. Hat hónapra visszatekintve azonban az érme 58,42%-kal emelkedett. Az érme jelenleg 30,68 és 37,75 dollár között kereskedik.

A magas, 71,52-es Relative Strength Index (RSI) értékkel az AVAX túlvásároltságra utal, ami gyakran vezet korrekciós mozgásokhoz.

Az árfolyam reagálhat a legközelebbi ellenálláshoz 42,35 dollárnál, vagy eshet, hogy támogatást találjon 28,22 dollárnál.

Az elmúlt hetek trendje impulzív és korrekciós mozgások keverékét sugallja, ami az előttünk álló volatilitás lehetőségét jelzi.

A Polkadot (DOT) árfolyam trendjei és előrejelzései

A Polkadot árfolyama erőteljesen mozog, jelenleg 6,32 és 7,20 dollár között mozog.

A Relativ Strength Index 71,72-es értéket mutat, a DOT meglehetősen aktív, és úgy tekinthető, hogy közeledik a túlvásárolt állapotokhoz.

A legközelebbi ellenállás, amit figyelni kell, 7,77 dollárnál van. Ha túllépi, további emelkedés következhet be a 8,65 dolláros második ellenállás felé.

A támogatás 6,01 dollárnál szilárdan tartja magát, további biztonságot pedig 5,13 dollárnál találunk. A közelmúltbeli stabil növekedést jelzi az elmúlt hat hónap során elért 30,65%-os emelkedés.

A múlt héten nem történt jelentős változás, és az elmúlt hónapban minimális, 2,04%-os növekedés, a DOT rövid távon impulzívabb lendületet sugall, mivel a vevők megtartják az irányítást.

Következtetés

A kriptopiac felforrósodik, és bár az olyan érmék, mint a MATIC, az ADA, az AVAX és a DOT talán nem a legerősebb rövid távú növekedési potenciállal rendelkeznek.

A befektetőknek érdemes alaposan szemügyre venniük a BlastUP-ot. A BlastUP kiemelkedik innovatív koncepciójával és a Blast ökoszisztémán belüli helyével.

Ez a projekt nagyobb potenciállal rendelkezik a gyors növekedés szempontjából.

Azok a befektetők, akik jelentős lehetőségeket keresnek, a BlastUP-ot találhatják a legígéretesebb jelöltnek a jelenlegi piaci trendben.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!