A Polkadot utolérheti az ICP masszív árfolyam-emelkedését?

-

Ha figyelmen kívül hagyjuk a közelmúltbeli piaci összeomlást, több kripto is dicséretes teljesítményt mutat, köztük a Polkadot (DOT) és az Internet Computer (ICP).

Sőt, a legfrissebb adatokból kiderült, hogy mindkét token a minimumról három számjegyűre tudta emelni az értékét. A DOT-nak azonban még tovább kell tolnia az árfolyamát, hogy utolérje az ICP teljesítményét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Polkadot és az Internet Computer bika show-t mutattak be!

Az elmúlt harminc napban az ICP bikái nyereséget zúdítottak a befektetőkre, miközben az árfolyama emelkedett.

A CoinMarketCap szerint az ICP több mint 145%-kal emelkedett az elmúlt 30 napban. A cikk írásakor az ICP 12,95 dolláron kereskedett, több mint 5,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A Polkadot árfolyama ugyan emelkedett, de a növekedés mértéke nem volt olyan nagy, mint az ICP-é. A DOT értéke közel 25%-kal ugrott meg az elmúlt hónapban.

Valójában Tony, egy népszerű kriptoelemző nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben kiemelte a Polkadot és az Internet Computer eredményeit.

A tweet szerint az ICP és a DOT ára 400%-kal, illetve 150%-kal ugrott meg a minimumukhoz képest, ami optimista jelenségnek tűnt a tokenek számára.

Mivel mindkét token ára emelkedett a múlt hónapban, megnéztük a szociális mérőszámaikat.

Az elemzésünk azt találta, hogy miközben a DOT értéke megugrott, a súlyozott hangulat is nőtt, ami azt jelenti, hogy a token körüli bikás hangulat magas volt.

Az ICP esetében azonban nem ez volt a helyzet, mivel a súlyozott hangulat a múlt hónapban az idő nagy részében a negatív oldalon maradt.

polkadot

Forrás: Santiment

A Polkadot is 400%-kal fog növekedni?

Habár mindkét token három számjegyű növekedést regisztrált a minimum óta, a DOT-nak még további 250%-kal kell pumpálnia az árát ahhoz, hogy az ICP-vel egy szinten legyen.

Ezért közelebbről megnéztük a DOT állapotát, hogy lássuk, lehetséges-e ez az eredmény a közeljövőben.

Csak az elmúlt 24 órában a Polkadot több mint 3,6%-ot esett, köszönhetően a medvés piaci állapotnak.

A cikk írásakor 7,21 dolláron kereskedtek vele, több mint 9,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

polkadot
Forrás: tradingview.com

A DOT napi grafikonjára vetett pillantásunkból kiderült, hogy a MACD medvésbe fordult.

Emellett a Relative Strength Indexe (RSI) is csökkenést regisztrált, ami növeli a további csökkenő tendencia esélyét.

Mindemellett a Polkadot derivatív piaci mérőszámai bikásnak tűntek. Például, miközben a token árfolyama csökkent, az open interest is zuhant.

A metrika csökkenése általában trendfordulót jelez. A Binance finanszírozási rátája is csökkent, ami azt jelenti, hogy a derivatív befektetők nem vásároltak DOT-ot az alacsonyabb árfolyamán.

Forrás: Santiment

Olvastad már? Logan Paul visszatéríti a CryptoZoo NFT befektetőit – de van egy csapda

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!