Bitcoin (BTC) technikai elemzés 01.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) jelenlegi technikai helyzetének központi eleme a 43.120 dolláros sarkalatos pont, amely az árfolyam közvetlen alakulását illetően kulcsfontosságú indexként szolgál.

A 44.235, 44.877 és 45.966 dollárnál lévő ellenállási szintek kijelölik azokat a kulcsfontosságú küszöböket, amelyeket a Bitcoinnak le kell küzdenie ahhoz, hogy folytatni tudja az emelkedését.

A másik oldalon a 42.009, 41.285 és 40.497 dolláros támaszszintek alapvető biztosítékot jelentenek az esetleges árcsökkenéssel szemben.

A Bitcoin Relative Strength Index (RSI) 50-es érték körül áll, ami medvés irányba mutat, mivel továbbra is az 50-es semleges középpont.

Ez arra utal, hogy a Bitcoin jelenleg a határozatlanság időszakát éli, egyenlő esélyekkel az emelkedésre vagy a lecsúszásra.

A Bitcoin technikai elemzésének fontos szempontja az 50 napos exponenciális mozgóátlaghoz (EMA) való viszonya, amely jelenleg 43.538 dolláron áll.

Ez a viszony betekintést nyújt a rövid távú trendbe, mivel a Bitcoin árfolyama az EMA közelében van, ami egy lehetséges bikásabb irányba való elmozdulásra utal.

Emellett a Bitcoin egy szűk, 43.000 és 44.235 dollár közötti tartományban konszolidálódik. Egy kitörés ebből a zónából, különösen a 43.000 dollár közelében lévő támogató felfelé irányuló trendvonal fölé, jelezheti a folyamatos emelkedés valószínűségét.

Összefoglalva, bár a Bitcoin technikai kilátásai optimizmusra adnak okot, különösen a 43.000 dolláros szint felett, a kriptopénzpiac velejáró volatilitása éberségre szólít fel.

A Bitcoin 43.000 dollár feletti pozíciója továbbra is kulcsfontosságú, amely egyszerre foglalja magába a digitális valuták potenciálját és kiszámíthatatlanságát.

 FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!