A ScapesMania elővásárlása megközelíti a 4 millió dollárt – csatlakozz a történelmi utazáshoz most!

-


Vendégbejegyzés


A 2024-es év kibontakozásával a kriptopénzpiac figyelemre méltó fellendülésen megy keresztül. A Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) várható januári jóváhagyásával egy jelentős szabályozási mérföldkő előtt állunk.

Ez a fejlemény jelentős intézményi befektetőket fog vonzani, likviditást és stabilitást juttatva a piacra, és potenciálisan új csúcsokra repítheti a Bitcoin árfolyamát.

Ezt a pozitív tendenciát kiegészítve a Federal Reserve döntése, miszerint 2026-ig csökkenti a kamatlábakat, a gazdasági növekedést ösztönzi, így a kriptovaluták egyre vonzóbb befektetési lehetőséggé válnak.

2024 áprilisában lesz a Bitcoin negyedik feleződési eseménye, ami történelmileg jelentős áremelkedést vált ki a bányászati jutalmak csökkenése és a digitális eszközök szűkösségének növekedése miatt.

A 2024 novemberében esedékes amerikai választások várhatóan szintén hatással lesznek a kriptopénzekre vonatkozó szabályozásokra, ami a potenciális piaci növekedés újabb rétegét adja.

Az optimista és dinamikus környezetben 2024 ideális időszakot jelent az új kriptoprojektek felfedezésére és a jelentős nyereségek lehetőségének kihasználására.

Ezen lehetőségek közé tartozik a ScapesMania, egy olyan projekt, amely már több mint 3,682,000 dollárt gyűjtött össze, az adománygyűjtés összege naponta 65,000- 117,000 dollárral növekszik, és gyorsan közeledik a 4 millió dolláros mérföldkőhöz.

A ScapesMania a vezető kriptomédiában növekvő népszerűségével és a legfontosabb befolyásos szereplők támogatásával ígéretes befektetésnek tűnik azok számára, akik szeretnének profitálni a piac felfelé ívelő pályájából.

A pozitív lendületet figyelembe véve ésszerű arra számítani, hogy közeledik az 5 millió dolláros adománygyűjtési szakasz. A ScapesMania most történő felkarolása lehet az első számú lehetőség arra, hogy kihasználja a korai előnyt, talán az utolsót.

ScapesMania

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával! Használja a HKB316 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amely miatt az egész kriptoközösség irigykedhet Önre.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

ScapesMania: Hídépítés a virágzó kriptójáték-piacon

A kriptószerencsejátékok dinamikus világában két nagy kihívás fenyeget. Először is, a piramisjátékok elterjedtsége, amelyek a korai belépőknek kedveznek a később csatlakozók kárára.

Másodszor, a játékprojektek és a közönségük között éles szakadék van: a kriptórajongókat a profit vezérli, míg a játékosok a kriptopénz bonyolultsága nélkül keresnek magával ragadó élményeket.

Ez a szakadék gyakran azt eredményezi, hogy a játékosok és a token-tulajdonosok elhagyják a projekteket. Lépjen be a ScapesMania, az innováció jelképe az alkalmi játékpiacon.

Ez a szektor virágzik, értéke 376 milliárd dollár, és az előrejelzések szerint 2027-re eléri az 521,60 milliárd dollárt.

A ScapesMania egyedülálló helyzetben van, hogy áthidalja a szakadékot, és egy harmonikus ökoszisztémát hozzon létre, amely mind a játékosokat, mind a befektetőket kiszolgálja ezen a virágzó piacon. Olvasd tovább, hogy megtudd, hogyan!

A ScapesMania forradalmasítja a játékot egy egyedülálló Web2 és Web3 fúzióval

A ScapesMania úttörő megközelítése átformálja a játékvilágot. Ez több, mint egy digitális eszköz; ez egy sokszínű ökoszisztéma, amely többféle bevételi forrást kínál, mentes a hype és a piramisjátékok buktatóitól.

A ScapesMania zseniálisan összeköti a Web2 és a Web3 világát, összehangolva az alkalmi játékosok és a kripto rajongók kívánságait.

A játékosok elmerülhetnek a magával ragadó játékban anélkül, hogy meg kellene fejteniük a kripto bonyolultságát, míg a befektetők anélkül élvezhetik az ökoszisztéma előnyeit, hogy valaha is játszanának.

A ScapesMania felemelkedése a játékpiacon

A ScapesMania pályája a siker felé vezető úton egyértelmű.

Íme, miért fog szárnyalni:

  1. A ScapesMania a 376 milliárd dolláros virágzó játékiparban tevékenykedik, egy olyan ágazatban, amely hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik.
  2. A projekt egyre nagyobb láthatóságot és likviditást nyer; már jegyzik a főbb nyomkövető platformokon, és a legfontosabb tőzsdéken való bevezetésre készül.
  3. A változatos bevételi források miatt a ScapesMania ellenálló a piaci ingadozásokkal szemben, és széles közönség számára vonzó.
  4. A jelenlegi 0,00623 dolláros tokenenkénti előértékesítési ár kedvező ár. A 0,01 dolláros bevezetési árral a mai elfogadók 160%-os hozamot érhetnek el.
  5. A közösség lelkesedése nyilvánvaló, hiszen már 3 682 000 dollár összegyűlt, és a 4 000 000 dolláros mérföldkő is elérhető közelségben van.

A token-tulajdonosok támogatása egy virágzó játékökoszisztémában

A DAO irányítás révén a ScapesMania nemcsak az alkalmi játékközösséget vonzza, hanem a Web3 rajongóknak is hangot ad a projekt fejlődésében, így ők is részt vehetnek a projekt sikerében. Itt mindenki megtalálja, amit keres.

A token-tulajdonosok számára a ScapesMania a lehetőségek kincsesbányája. Ez egy olyan platform, ahol a Web3 közösség aktívan alakíthatja a projekt irányát.

Képzelje el, hogy befolyásolhat egy projektet a hatalmas, 376 milliárd dolláros alkalmi játékiparon belül.

A ScapesMania tokenek megszerzése rengeteg bónuszt szabadít fel: akár 40%-os szakaszbónusz, 25%-os vásárlási bónusz és 42%-os megszerezhető bónusz, amely halmozottan akár 107%-ot is elérhet. Ráadásul ajánlói jutalmak is járnak, ha barátokat mutatsz be a ScapesManiának.

Ahogy a projekt bevételi forrásai stabilizálódnak, a fejlesztők azt tervezik, hogy visszavásárolják és elégetik a tokenek egy részét, csökkentve ezzel a kínálatot és növelve a tulajdonosok hozamát – ez a stratégia a kölcsönös előnyöket szolgálja.

Sőt, bizonyos mennyiségű ScapesMania token birtoklása további érmejutalmakra is feljogosít.

ScapesMania-tulajdonosként nem csak a pálya széléről figyelheted, hanem szerves része vagy ennek az izgalmas utazásnak.

A ScapesMania iránti bizalom biztosítása

A kriptoprojektek birodalmában a biztonság a legfontosabb. A ScapesMania kiemelkedik dicséretes biztonsági referenciáival.

A projekt okosszerződését vezető biztonsági rangú cégek alaposan átvilágították, biztosítva annak integritását és nyugalmat a korai felhasználók számára.

A ScapesMania mögött álló csapat, amely egy blokklánc-iparág titánjának rangos támogatását nyerte el, a bizalom és a hitelesség további rétegét hozza magával.

Az átláthatóság iránti elkötelezettségük nyilvánvaló a több mint 60 000 követőből álló, növekvő közösséggel való aktív kapcsolatukban, ami szilárd alapot teremt a jövőbeli terjeszkedéshez.

A jövőbeli értékek felszabadítása: Előnyök a tulajdonosok számára

Az előértékesítés során 0,00623 dollárra árazott ScapesMania tokenek a tőzsdei bevezetés után várhatóan 0,01 dollárra ugranak – ami 160%-os potenciális nyereséget jelent.

Ezt a lenyűgöző növekedési pályát a kripto közösség és a kereskedési szakértők előrejelzései is alátámasztják. A ScapesMania még csak most kezdi kihasználni hatalmas kereseti lehetőségeit egy több milliárd dolláros iparágon belül.

Íme, miért lehet a ScapesMania a legjobb kriptopiaci választás 2024-ben és azon túl:

  • Potenciális nyereségek: A korai támogatók lenyűgöző megtérülést láthatnak a tőzsdei bevezetés után.
  • Likviditás: A nagy tőzsdéken való bevezetés növeli a láthatóságot és a kereskedés egyszerűségét.
  • Előnyök a tulajdonosok számára: Az előnyök közé tartozik a DAO irányításában való részvétel, a tét és a megszolgálási jutalmak, valamint a token-visszavásárlási és -égetési stratégia.

Ezen tényezők alapján a ScapesMania nem csak a kripto rajongók számára a legjobb választás; 2024-ben az egyik legmenőbb ICO lesz.

A korai felhasználók előnye: Éljen a lehetőséggel!

A folyamatban lévő előértékesítési fázisban kedvezményes áron szerezheti meg a ScapesMania tokeneket, jelentős, 40%-os kedvezményt élvezve.

A tőzsdei jegyzéskor várhatóan 0,01 dolláros érmeértékkel számolva a korai előértékesítésben résztvevőknek lehetőségük van jelentős megtérülést elérni.

A hatalmas kedvezmény mellett színpadi, vásárlási és vesting bónuszokat is szerezhetsz – egy exkluzív ajánlat, amely megédesíti az üzletet.

Ezen felül a korai támogatók hozzáférést kapnak olyan izgalmas funkciókhoz, mint a token-visszavásárlási és -égetési események, a staking lehetőségek és a DAO-ban való részvétel, ami még kifizetődőbbé teszi a kalandot.

Képzeld el, milyen izgalmas lehet beszállni a ScapesManiába, mielőtt az a csillagok felé száguld! Ne hagyd ki tehát ezt a lehetőséget – a visszaszámlálás egy potenciálisan jövedelmező utazás felé megkezdődött.

Siessen – mivel az óra ketyeg, az esélye, hogy megkapja a kedvezményes tokeneket és jelentős hozamot szerezzen a tőzsdei bevezetés után, elúszik.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!