A Polkadot bikák megerősítik a befektetők bizalmát?

-

A Polkadot saját kriptopénze a DOT éppen most zárt le egy bikás hetet, amelynek során a mozgása a top kriptopénzeket követte.

Ennek ellenére a saját hálózatának nem sok jót hozott ez a hónap. A DOT a cikkírás idején 6,45 dolláron cserélt gazdát, ami egy kis visszalépés a heti csúcsról.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Mindazonáltal ugyanez az árfolyam 20%-os prémiumot jelentett a heti mélyponthoz képest, vagy 24%-os emelkedést a jelenlegi 4 hetes mélyponthoz viszonyítva.

A cikkírásakor az árfolyammozgás a Bitcoin és az Ethereum árfolyamával párhuzamosan zajlott, de velük ellentétben a DOT még nem ért el új YTD csúcsot.

polkadot

A legutóbbi ármozgás talán nem rendkívüli, de figyelemre méltó pozitív lépés a Polkadot-hálózat számára.

Ez utóbbit eddig viszonylag háttérbe szorították más hálózatok és a nagyobb fejlesztések.

Ha már a fejlesztéseknél tartunk, a legfrissebb GitHub adatok szerint a Polkadot a fejlesztési aktivitás szempontjából a legjobb blokkhálózatnak számít, a Polkadot gyakran szerepelt a listában, és idén eddig több alkalommal is a lista élén végzett.

Ez kiemelte az egyik egészséges megerősítést, hogy a hálózat még mindig épül, miután néhány protokollfejlesztéssel kapcsolatos bejelentést tett.

A fejlesztési aktivitás mérőszáma az elmúlt két hét legmagasabb pontján állt.

Hasonlóképpen, a DOT piaci tőkeértéke ismét kétheti csúcsra ugrott. Utoljára március 14-én érte el ezt a szintet.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Szintén a fejlesztési fronton a Polkadot most jelentette be a Smoldot 1.0.0 elérhetőségét. Ez utóbbi a Polkadot egy kliense, amely több hálózathoz is képes csatlakozni.

A Smoldot light kliens az egyik olyan projekt, amely alátámaszthatja a fent említett fejlesztési tevékenységet.

Mindazonáltal ez csak egy kis része lehet annak a fejlesztési projektnek, amely jelenleg a komoly fejlesztési tevékenységet támasztja alá.

Valószínűleg további emelkedést fogunk látni?

Nos, a DOT volatilitása jelentősen csökkent az elmúlt két hétben. Ez megmagyarázhatja, hogy miért nem sikerült új YTD csúcsra emelkednie.

Forrás: Santiment

Az alacsonyabb volatilitás korlátozott ármozgása felé mutathat, de érdemes megjegyezni, hogy a volatilitás ismét kezd megugrani.

A volatilitás megugrása a medvés visszalépés nagyobb valószínűségére utal.

A befektetők bizalmának csökkenése az elmúlt hét napban, ahogyan azt a súlyozott hangulatmutató jelzi, még inkább alátámasztja a csökkenő tendenciát.

zeta

Olvastad már? A Bitcoin emelkedik, a bankok esnek

Kiemelt kép: James Donald

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve. Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!