A Polkadot bikák megerősítik a befektetők bizalmát?

-

A Polkadot saját kriptopénze a DOT éppen most zárt le egy bikás hetet, amelynek során a mozgása a top kriptopénzeket követte.

Ennek ellenére a saját hálózatának nem sok jót hozott ez a hónap. A DOT a cikkírás idején 6,45 dolláron cserélt gazdát, ami egy kis visszalépés a heti csúcsról.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Mindazonáltal ugyanez az árfolyam 20%-os prémiumot jelentett a heti mélyponthoz képest, vagy 24%-os emelkedést a jelenlegi 4 hetes mélyponthoz viszonyítva.

A cikkírásakor az árfolyammozgás a Bitcoin és az Ethereum árfolyamával párhuzamosan zajlott, de velük ellentétben a DOT még nem ért el új YTD csúcsot.

polkadot

A legutóbbi ármozgás talán nem rendkívüli, de figyelemre méltó pozitív lépés a Polkadot-hálózat számára.

Ez utóbbit eddig viszonylag háttérbe szorították más hálózatok és a nagyobb fejlesztések.

Ha már a fejlesztéseknél tartunk, a legfrissebb GitHub adatok szerint a Polkadot a fejlesztési aktivitás szempontjából a legjobb blokkhálózatnak számít, a Polkadot gyakran szerepelt a listában, és idén eddig több alkalommal is a lista élén végzett.

Ez kiemelte az egyik egészséges megerősítést, hogy a hálózat még mindig épül, miután néhány protokollfejlesztéssel kapcsolatos bejelentést tett.

A fejlesztési aktivitás mérőszáma az elmúlt két hét legmagasabb pontján állt.

Hasonlóképpen, a DOT piaci tőkeértéke ismét kétheti csúcsra ugrott. Utoljára március 14-én érte el ezt a szintet.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Szintén a fejlesztési fronton a Polkadot most jelentette be a Smoldot 1.0.0 elérhetőségét. Ez utóbbi a Polkadot egy kliense, amely több hálózathoz is képes csatlakozni.

A Smoldot light kliens az egyik olyan projekt, amely alátámaszthatja a fent említett fejlesztési tevékenységet.

Mindazonáltal ez csak egy kis része lehet annak a fejlesztési projektnek, amely jelenleg a komoly fejlesztési tevékenységet támasztja alá.

Valószínűleg további emelkedést fogunk látni?

Nos, a DOT volatilitása jelentősen csökkent az elmúlt két hétben. Ez megmagyarázhatja, hogy miért nem sikerült új YTD csúcsra emelkednie.

Forrás: Santiment

Az alacsonyabb volatilitás korlátozott ármozgása felé mutathat, de érdemes megjegyezni, hogy a volatilitás ismét kezd megugrani.

A volatilitás megugrása a medvés visszalépés nagyobb valószínűségére utal.

A befektetők bizalmának csökkenése az elmúlt hét napban, ahogyan azt a súlyozott hangulatmutató jelzi, még inkább alátámasztja a csökkenő tendenciát.

zeta

Olvastad már? A Bitcoin emelkedik, a bankok esnek

Kiemelt kép: James Donald

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!