Bikás formációban épül a Ripple

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple

A FOMC március 21-22-i ülése nagy volatilitást hozhat a piacon. Az XRP november óta egy sávban mozog. A cikk írásának időpontjában bikás kilátásokkal rendelkezett.

A piaci struktúra bikás volt, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az árfolyam hamarosan a 0,415 dolláros tartományi csúcsokig emelkedik.

Mégis azt jelezte, hogy a múlt heti kereskedés után a bikák kerültek fölénybe.

Kiemelve egy ellenállási zóna 0,39 dollárnál, amely fontos volt az elmúlt két hónapban.

Február közepén támaszként működött, de az elmúlt héten ellenállásként szolgált.

Az RSI a 4 órás grafikonon azt mutatta, hogy az RSI a semleges 50-es szintről pattant le. Ez azt jelezte, hogy a lendület továbbra is a bikák oldalán áll.

A CMF szintén +0,05 felett volt, és jelentős tőkeáramlást mutatott a piacra, és alátámasztotta a közelmúltban erősödő vételi nyomás érvét.

A 0,374 dolláros középső szint támaszként működött a legutóbbi pattanás során.

Egy négyorás kereskedési napont e szint alatti zárás a piaci struktúrát medvés irányba fordítaná.

A cikk írásának időpontjában a jelek továbbra is bikásak maradtak.

Az alacsonyabb időkeretben kereskedők megvárhatják, hogy a kiemelt ellenállási régió átforduljon támogatássá, mielőtt vásárlásra szánnák el magukat.

Az agresszívabb kereskedők a 0,39 dolláros ellenállás újbóli tesztelését követően eladhatják.

Szigorúan figyelemmel kell kísérniük a kockázatot, mivel a kereskedés a 4 órás időkeretben a piaci struktúra ellen irányul.

ripple

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!