A PEPE-vel kereskedő, akinek 6 millió dollárja lett, az elmúlt 30 napban csak ezeket az altcoinokat vásárolta

-


Vendégbejegyzés


Egy olyan szakértő befektető, aki milliókat keresett a PEPE-vel kereskedve, az elmúlt hónapban az altcoinok egy kiválasztott csoportjára helyezte át a hangsúlyt.

Az érdekes lépés pont akkor történik, amikor az új bikafutás beindul, és kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy mely altcoinok lehetnek a következő nagy hullámvölgyek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezd fel, mely érmék keltették fel a befektető figyelmét, és miért lehetnek a következő nagy nyertesek.

A CYBRO előértékesítése: Egy a millióból egy befektetési lehetőség

Az exkluzív token előértékesítésével a CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét.

Ez az élenjáró platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

pepe

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashback-et, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy remek lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

Pepe (PEPE) kripto árfolyam áttekintés és jövőbeli előrejelzés

A Pepe (PEPE) pillanatnyilag impulzív mozgásban van. Az ára 0,00001082 és 0,00001509 dollár között mozog.

Az elmúlt héten tapasztalt 14,42%-os csökkenés ellenére az elmúlt hónapban jelentős, 45,03%-os emelkedést, fél év alatt pedig figyelemre méltó, 774,38%-os növekedést ért el.

A legközelebbi ellenállás 0,00001743 dollárnál, a legközelebbi támasz pedig 0,00000889 dollárnál található. Az RSI értéke 54,13, ami kiegyensúlyozott lendületet jelez.

Dogwifhat (WIF) kripto árfolyam áttekintése

A Dogwifhat (WIF) árfolyama 2,34 és 3,40 dollár között mozog. Az ellenállás 4,02 dollárnál, a támasz pedig 1,91 dollárnál található.

Az elmúlt héten a WIF 18,48%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 11,55%-ot esett.

Hat hónap alatt 105,87%-kal emelkedett. A jelenlegi Relative Strength Index (RSI) 47,26, ami semleges tendenciát jelez, és az érme korrekciós fázisban van. A mozgás a jelenlegi technikai mutatók alapján nem lendületes.

FLOKI kripto árfolyam áttekintése: Fél év alatt emelkedő trend

A FLOKI jelenleg impulzív mozgásban van, széles árfolyam-tartományban, 0,00023066 és 0,00033847 dollár között.

Egy kisebb, 6,28%-os egyhetes esés ellenére még mindig egy erős 48,07%-os emelkedéssel büszkélkedhet az elmúlt hónapban és egy rendkívüli 546,29%-os emelkedéssel az elmúlt hat hónapban.

A legközelebbi ellenállás és támasz szintek a 0,00039751 és a 0,00018187 dollár.

Az olyan mutatók, mint a 37,07-es RSI és a -0,00000632-as MACD, a jelenlegi tartományon belüli potenciális további mozgásra utalnak.

Következtetés

A PEPE, a WIF és a FLOKI az elmúlt időszakban kevesebb rövid távú potenciált mutatott. A valódi hangsúly a CYBRO-n van.

Ez egy egyedi piactér, amely a Blast blokklánc natív hozamképességeit használja.

Ez a projekt 2024 második negyedévében fog elindulni. A korai befektetők profitálhatnak abból, ha most csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéséhez, és kedvező feltételekkel biztosítanak pozíciót.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!