Az FTX állítólag több millió XRP-t ad el: valójában mi a helyzet?

-

Egy drámai fordulat során az FTX és az Alameda állítólag több millió XRP-t pakolt ki, ami félelmeket és spekulációkat vált ki

A közelmúltban egy olyan fejlemény miatt, amely felkeltette a kriptopénz közösség figyelmét, a PeckShieldAlert arról számolt be, hogy az FTX-hez és az Alamedához kapcsolódó címek körülbelül 12 millió dollár értékű kriptopénzt utaltak át.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelentős mozgás magában foglalta 5 vBTC-t, mintegy 7 millió dollár értékben, amelyet a Wintermute-ra küldtek, és 10 millió WXRP-t 5,2 millió dollár értékben, amelyet a Binance-ra utaltak át.

XRP
Forrás: X

A Wrapped XRP (WXRP) az XRP tokenizált változata, amely más blokkláncokon is létezik, és lehetővé teszi az XRP-tulajdonosok számára, hogy decentralizált alkalmazásokban használhassák eszközeiket.

Mindeközben a csődeljárás alatt álló FTX és Alameda is vizsgálat tárgyát képezte kriptopénz-állománya és tranzakciói miatt.

Az FTX pontos fennmaradó XRP-állománya továbbra sem ismert. A szeptemberi jelentések szerint a csődbe ment tőzsdének több mint 225 millió XRP volt a számláin.

Ha a legutóbbi átutalási adatok pontosak, akkor a Binance-nak küldött összeg legfeljebb az FTX és az Alameda által tartott összes XRP 4,44%-át teszi ki.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az XRP árfolyamának alakulása

A tranzakció egybeesik az XRP piaci értékének jelentős csökkenésével.

A nap kezdete óta az XRP árfolyama több mint 4,9%-ot esett, és az XRP-nkénti 0,50 dolláros kulcsfontosságú pszichológiai szint alá esett.

xrp
Forrás: CoinGecko

Ez a visszaesés kérdéseket vet fel az FTX átutalás és a közelmúltbeli ármozgások közötti lehetséges összefüggésekkel kapcsolatban.

Noha lehetséges, hogy az árcsökkenés és a nagy összegű transzfer nem függ össze, egy ilyen jelentős eszközmozgás befolyásolhatja a piaci hangulatot.

A transzfer elriaszthatja a befektetőket és megerősítheti a medvés előrejelzéseket, ami további nyomást gyakorolhat az XRP árfolyamára.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A rosszból a rosszabbikba: A Raboo befektetői 60%-os nyereséggel hencegnek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!