A Pepe (PEPE) az új rallykirály – A Dogeverse lehet a következő kedvencünk?

-

Az Ethereum-alapokon álló mém érme, a PEPE május 23-án csütörtökön új történelmi csúcsával szinte elszédítette a befektetőket.

A békás token mostanában egészen elkápráztató, hiszen alig egy hete döntött meg egy ATH-t.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Amikor egy érme új történelmi csúcsot hódít meg, mindig mágnesként vonzza magára a lakossági befektetők figyelmét.

A mém érme-mánia időszakának folytatódásával elképzelhető, hogy a Pepe (PEPE) lesz 2024 első számú mém érméje, de persze megeshet az is, hogy a multi-chain Dogeverse is átveheti tőle a vezető szerepet.

Pepe árfolyam-elemzés

Május 22-én a PEPE árfolyama új történelmi csúcsot ért el 0,00001422 dolláron, illetve erre rákontrázva május 23-án 0.00001535 ATH-t produkált.

Cikkünk írásakor, péntek délután a Pepe (PEPE) 0,00001418 dolláron kereskedik, ami 3,63%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában, legalábbis a CoinMarketCap adatai szerint.

PEPE

Forrás: CoinMarketCap

Úgy látszik, hogy az emelkedés motorja az a reményteljes várakozás volt, hogy a SEC elfogadhatja a spot Ethereum ETF-et. Azóta a pozitív hír már végigszáguldott az interneten, és ezzel sokak álma vált valóra. 

A jóváhagyás nagy mértékben megkönnyíti, hogy az intézményi befektetők is hozzáférjenek az Ethereum befektetési lehetőségekhez.

A PEPE jelenleg láthatóan folytatja emelkedő ívét, és köré sereglenek az egyéni befektetők. Itt is megfigyelhető a jelenség, amit a bevezetőben említettünk, miszerint az egyes tokeneket új történelmi csúcsuk elérésekor a szokásosnál nagyobb érdeklődés övezi, és ekkor megugrik a befektetések száma is.

A PEPE az elmúlt héten, és hónapban brillírozott, 41,42%-os, és 96,68%-os nyereséget ért el. Az érme a mostani 5,96 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával és a 3,52 milliárd dolláros kereskedési volumenével erősen emelkedő pályát jár be.

Ha ez az örömteli növekedés ilyen buzgón folytatódik, akkor a PEPE akár még a jelenleg második legnagyobb mém érmét, a Shiba Inu-t is megelőzheti, mely per pillanat 14,53 milliárd dolláros piaci kapitalizációval bír.

Ha a PEPE-nek sikerül a SHIB elé törnie, az nem csak a békás érme közössége, hanem az egész mém érme-piac számára is óriási jelentőséggel bír majd.

PEPE

Forrás: CoinMarketCap

A mém érme-piac egyébként kiugró, 60,84 milliárd dolláros piaci kapitalizációt ért el, és a napi kereskedési volumen is átszaladt a 11 milliárd dolláron.

A PEPE mindenképpen az egyik legjobb eredményű mém érme volt a nem is olyan régi piaci hullámzás során, és új történelmi csúcsot elérve az elmúlt hónapban több, mint 95%-kal emelkedett.

A szakértők szerint a PEPE szakadatlanul nő majd tovább, és az értékét akár meg is triplázhatja a következő hetekben.

Más mém érmék, mint például a Milady Meme Coin (LADYS) is nagy, majdnem 16%-os emelkedést ért el az elmúlt hét leforgása alatt.

Eközben a BONK és a FLOKI ugyanezen időszak alatt 43,38%-os, illetve 7,51%-os növekedést tapasztalhattak.

Eközben a két vezető mém érme, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) szerény, 9,39%-os növekedést illetve 1,51%-os csökkenést tapasztaltak az elmúlt 7 napban.

A Dogeverse (DOGEVERSE) a következő nagy mém érme?

A Dogeverse (DOGEVERSE) 2024 egyik legnagyobb mém érme ICO-jának berkein belül már több mint 15 millió dollárt hozott össze.

Az előértékesítés javában a végéhez közeledik, cikkünk írásakor, pénteken már 10 nap sincs hátra belőle.

 

Azt tudnod kell, hogy a hard cap 17 millió dollár, és pontos számláló hiányában az még rejtély, hogy az összes token el fog-e fogyni még a tőzsdei bevezetés előtt. 

Jelenleg a Dogeverse a hard cap eléréséért küzd, de mi meglepődnénk, ha nem sikerülne neki.

A nagy kereslet és a benne rejlő potenciál miatt az érme tőzsdére való besorolásakor hatalmas árfolyam-emelkedés következik majd be (hogy mekkora, rejtély), főleg, ha a piacon épp rövid távú bikafutam zajlik majd.

Ez egyenlőre még csak spekuláció a befektetők számára, de persze valóra is válhat.

A Dogeverse érméket ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE és SOL segítségével tudod megvenni 0,00031 dolláros áron. Olvasd el a Dogeverse tokenek vásárlásáról szóló írásunkat!

A Dogeverse érmével kapcsolatban feltétlen meg kell említenünk, hogy ez az első olyan multi-chain mém érme, amely egyszerre hat láncon (Ethereum, Solana, Base, Polygon, Avalanche és BNB Chain) teszi tiszteletét.

Ennek hála az előértékesítési befektetők kiválaszthatják, hogy mely láncon igénylik a tokenjeiket, és szabadon válthatnak is az egyes láncok között.

A Dogeverse lekötési lehetőséget is nyújt, a felhasználóknak vásárlás után azonnal módja nyílik a stakingre.

Az ICO befektetői már 31 milliárd DOGEVERSE-t kötöttek le, a jelenlegi APY pedig 51%-os. A lekötők ETH blokkonként 6088,28 DOGEVERSE-t kapnak, 2 év leforgása alatt.

Érdekesség, hogy ugyan a projektet az Ethereum láncon fejlesztették, az indulástól kezdve multi-chain jellegű lesz. 

Nézd meg a DOGEVERSE előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!