Trump szerint az USA nem elégedhet meg a második hellyel a kriptoiparban

-

Donald Trump volt amerikai elnök szerint az Egyesült Államoknak vezető szerepet kell betöltenie a kriptovaluta iparágban, és kijelentette, hogy nagyon nyitott mindenre, ami ezzel az új és gyorsan növekvő szektorral kapcsolatos.

„Országunknak az élen kell járnia ezen a területen, nincs második hely. Nagyon pozitívan és nyitottan állok a kriptoipari cégekhez és mindenhez, ami ezzel az új és fejlődő iparággal kapcsolatos.”

trump
Forrás: truthsocial.com

Trump szerint a jelenlegi kormányzat egyáltalán nem így gondolkodik, és éles kritikát fogalmazott meg Joe Biden elnökkel szemben, akivel szemben ismét indul a 2024-es elnökválasztáson, idén november 4-én.

„A csaló Joe Biden, az országunk történetének legrosszabb elnöke, azt akarja, hogy a kriptoipar lassan és fájdalmasan vérezzen ki. Ez velem soha nem fog megtörténni!”

Trump ezeket a megjegyzéseket a Libertariánus Párt Nemzeti Konvencióján, Washingtonban tartott beszéde előtt tette.

Trump kriptovalutával kapcsolatos pozitív hozzáállása növelte az iparág reményeit az esetleges győzelmével kapcsolatban.

A New York-i elemző-platform, a Polymarket szerint Trumpnak 56% esélye van a választás megnyerésére, míg Joe Biden jelenlegi elnöknek csupán 38% esélye van a győzelemre.

Trump
Forrás: Polymarket

Nem sokkal korábban Trump bejelentette, hogy elnöki kampánya kriptovaluta adományokat is elfogad.

Május 21-én a Trump 2024 kampány keretein belül elindított egy adománygyűjtő oldalt, amely lehetőséget biztosít arra, hogy jogosult személyek kriptóban adományozzanak a Coinbase Commerce termékén keresztül.

Az oldalon szerepeltek a Bitcoin, Ether, Dogecoin, Shiba, XRP, USD Coin, SOL és ZRX logói.

Trump pozitív nyilatkozatai mellett állítólag találkozott is kripto-rajongókkal.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A sajtóban nagy feltűnést keltett, hogy azok a felhsználók, akik megvásárolták Trump „Mugshot” NFT-it, lehetőséget kaptak, hogy május 8-án vele vacsorázzanak a Mar-a-Lago rezidenciáján.

A vacsora része volt annak a megállapodásnak, amely a digitális kártyák megvásárlásával járt, amelyek Trump börtönfotóját ábrázolják, amelyet a georgiai Fulton megyei börtönbe történő átadásakor készítettek róla.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Bitcoin a legjobb dolog, amit birtokolhatsz

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!