A PEPE jövője bizonytalannak tűnik

-

A Pepe (PEPE) árfolyamának újabb emelkedéséhez fűzött reményeket hatalmas csapás érte, ezt megerősíthetjük.

A mémcoin, amely az egyik legerősebb szereplő volt a július 6-i piaci fellendülés után, az elmúlt 24 órában 3,21%-ot esett.

De ezzel még nincs vége. A cikk írás időpontjában a PEPE árfolyama 0,0000088 dollár volt. Az IntoTheBlock szerint az érték egy ideig még ebben a sávban kereskedhet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Erre a következtetésre a Bulls and Bears indikátor megnézése után jutottunk. Ez az indikátor azoknak a vevőknek az aktivitását követi nyomon, akik a teljes volumen 1%-át vásárolták vagy adták el egy időszakon belül.

A bikák és medvék azonos pontszámon álltak

Akik a teljes volumen 1%-át vásárolták, azokat bikáknak nevezzük. Másrészről azokat, akik eladtak, medvéknek nevezik. Ha több a bikák száma, mint a medvéké, az növeli az árfolyam emelkedésének esélyét.

Ha viszont a medvék többen vannak, mint a bikák, az árfolyam csökkenés felé billenhet.

Ezen írás időpontjában a bikák és a medvék száma egyenlő volt. Ezen állapot alapján a PEPE nem biztos, hogy jelentős értéknövekedést fog tapasztalni, és jelentős korrekcióra sem kerül sor.

pepe
Forrás: IntoTheBlock

Ennek a lehetőségnek az érvényesítéséhez a tőzsdei áramlást is értékeltük. A Santiment szerint a tőzsdei beáramlás 678,69 milliárd volt. Ez a beáramlás a külső tárcákból a tőzsdékre küldött tokenek száma.

A legtöbb esetben azok a résztvevők, akik tokeneket tartanak ezeken a platformokon, rövid távon tervezik eladni azokat.

Ezzel szemben a PEPE tőzsdei kiáramlása 625,55 milliárd volt. A kiáramlás a tőzsdékről kivont tokenek száma.

Amikor ez a szám emelkedik, az azt jelenti, hogy a tulajdonosok inkább megtartják eszközeiket, minthogy eladják azokat.

A beáramlás és a kiáramlás számának közelsége miatt a PEPE nem biztos, hogy egyértelmű emelkedést vagy visszaesést fog tapasztalni.

Mint ilyen, lehetséges, hogy a token továbbra is 0,0000088 és 0,0000095 dollár között fog kereskedni.

pepe
Forrás: Santiment

A hálózati aktivitás továbbra is csökken

A bizonyíték erre a hálózatban is tükröződik. A cikkírás idején az új, aktív és nullszaldós címek száma csökkent a PEPE-n.

Az aktív címek a hálózaton részt vevő felhasználók számát mutatják. Az új címek viszont a token elfogadásának bizonyítékaként szolgálnak.

Ha ezek a mérőszámok növekednek, az azt jelenti, hogy a hálózat vonzereje jó szinten van.

Ha ez így van, az azt jelenti, hogy a token iránti kereslet növekszik. Így a közelmúltbeli csökkenés azt jelenti, hogy a PEPE iránti kereslet alacsony volt.

Ha ez így marad, akkor a token értéke konszolidáció elé nézhet. A valószínű célpontok pedig a fent említett 0,0000088 és 0,0000095 dolláros tartományban helyezkedhetnek el.

pepe
Forrás: IntoTheBlock

Ez a jóslat azonban érvényét vesztheti, ha a vételi nyomás erősödik, és rallyt eredményez.

Az is előfordulhat, ha a PEPE-tulajdonosok likvidálják a részesedésük egy részét, ami esetleg egy jelentős korrekcióhoz vezethet.

Olvastad már? Tajvan nem siet a saját digitális valuta bevezetésével

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!