A PEPE emelkedik, a DOGE csökken – Az MTAUR berobban?

-


Vendégbejegyzés


A Pepe (PEPE) az egyik leglátványosabb teljesítményt nyújtotta a jelenlegi piacon, amely jelentős változásokon ment keresztül.

A legfrissebb adatok azt mutatják, hogy a Pepe (PEPE) tulajdonosainak 80%-a már nyereséget termel, ami azt mutatja, hogy mennyire népszerű és erős volt a legutóbbi hullámzás.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Dogecoin (DOGE) közelmúltbeli csökkenésével éles ellentétben ez a teljesítmény figyelemre méltó.

A Dogecoin (DOGE) nem tudta fenntartani az emelkedő ütemét, annak ellenére, hogy egy első osztályú mémcoin.

Ez nagyobb piaci problémákat és a változó hangulatot tükrözi, ami szintén nagyon pozitívan befolyásolhatja néhány újonc teljesítményét.

Mi egy konkrét érmét választottunk ki, amely valóban úgy tűnik, hogy potenciális sikerre van kilátásban.

Lépj előre a kriptóban: A Minotaurus alacsony belépési ára – cselekedjen gyorsan!

Amennyiben erős fundamentumokkal és kiterjedt tokenhasznosíthatósággal rendelkező kriptoprojekteket keresel, nézd meg a Minotaurus előértékesítését.

Ha időben beszállsz, 80%-os kedvezmény mellett biztosíthatod a $MTAUR tokeneket, és elsőként férhetsz hozzá a közelgő funkciókhoz.

Mitől különbözik a Minotaurus?

A Minotaurus életre kelti a blokkláncjátékok izgalmát, izgalmas kalandokkal és meggyőző ösztönzőkkel vonzza a résztvevőket.

A projekt középpontjában egy hibrid-szabadidős játék áll, ahol egy Minotaurusz szerepét veszed fel egy végtelenített futó környezetben, és navigálsz egy akadályokkal és kincsekkel teli labirintuson keresztül.

Küzdj szeszélyes szörnyekkel, teljesíts kihívást jelentő pályákat, és szerezz játékbeli ösztönzőket.

A $MTAUR-t játékbeli valutára válthatod, és olyan funkciókhoz férhetsz hozzá, mint az avatár testreszabása, minijátékok, sebességnövelés, különleges zónákhoz való hozzáférés, egyedi fejlesztések és ajánlói bónuszok.

Érdemes csatlakozni a $MTAUR-tulajdonosokhoz?

A jelenlegi előértékesítési ár 0,00004 USD/érme megfizethető belépési lehetőséget kínál, az előértékesítés 1. szakaszában akár ötszörös árleszállítással.

Plusz, mivel a Statista szerint az alkalmi játékipar évente 9%-kal növekszik, a Minotaurus olyan helyzetben van, hogy megcsapolja ezt az ígéretes piacot.

$MTAUR-tulajdonosként számos előnyt szabadíthatsz fel, az ajánlásoktól és a megszolgálási ösztönzőktől kezdve a játékon belüli juttatásokig.

A Minotaurus egy tapasztalt szakértőkből álló csapattal az élen, amelyet egy robusztus tokenomics modell és a biztonság iránti elkötelezettség támogat, úgy tűnik, hogy a Minotaurus felkészült a nagyságra.

Ugorj a fedélzetre most

Kész vagy megragadni a korai madár előnyét és korai hozzáférést szerezni a kiemelkedő játékmenethez? Csatlakozz most, és szerezd meg a $MTAUR tokeneket az ár töredékéért.

>>> Csatlakozz a Minotaurushoz – szerezd meg a $MTAUR-t még ma! <<<

De várj, van még több is a számodra! Írd be a XEE960 speciális kulcsot a pénztárnál, és élvezd az 5%-os booster bónuszt. Érvényes a közzétételt követő 48 órán keresztül.

Pepe (PEPE): Ígéretes kilátások

Most egy potenciálisan erős teljesítményt nyújtó érmétől a Pepe (PEPE) érméhez jutunk, amely a piac jelenlegi erős teljesítményét mutatja, és jelentős rugalmasságot és emelkedő lendületet mutat.

A token jelentős bikafutáson ment keresztül, amelyet a növekvő közösségi elkötelezettség és a piaci hype hajtott.

Az elemzők előrejelzése szerint 2024 a Pepe (PEPE) kitörési éve lehet, mivel a kedvező szabályozási környezet és a szélesebb piaci dinamika hozzájárul a pozitív pályához.

Az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) közelmúltbeli visszahúzódása ellenére a Pepe (PEPE) fenntartotta a dinamikus támaszszintek feletti oldalirányú mozgást.

A figyelemre méltó, 5,41%-os egynapos emelkedés, párosulva a 3,66%-os napközbeni növekedéssel, potenciális bullish fordulatra utal.

Az olyan technikai mutatók, mint a Relative Strength Index (RSI) és a Moving Average Convergence Divergence (MACD) támogatják ezt a bikás kilátást, jelezve, hogy a Pepe (PEPE) meghaladhatja az 1,618-as Fibonacci-szintet, megcélozva a 0,000015 és 0,00001980 dollár körüli árakat.

Előretekintve, a Pepe (PEPE) további növekedésre van felkészülve, amelyet az erős piaci fundamentumok és a növekvő elfogadás támogat.

A Bitcoin ETF-ek jóváhagyása és a SEC enyhébb szabályozási álláspontja pozitív jelek az olyan altcoinok számára, mint a Pepe (PEPE).

A kereskedőknek azonban továbbra is óvatosnak kell maradniuk a potenciális piaci volatilitás miatt. Ha a jelenlegi lendület kitart, a Pepe (PEPE) rövid- és középtávon jelentős nyereséget könyvelhet el, ami ígéretes eszközzé teszi 2024-re.

Dogecoin (DOGE): Kihívásokkal szembesül a medvés hangulat közepette

Végezetül egy olyan érméről fogunk beszélni, amely alulteljesített. A Dogecoin (DOGE) kihívásokkal szembesült a piaci környezetben, a token közel 14%-os esést szenvedett el az elmúlt héten.

A kriptopiac szélesebb körű medvés trendje, valamint a jelentős bálnás eladások hozzájárultak ehhez a csökkenéshez.

Mindezek ellenére egyes elemzők fenntartják a Dogecoin (DOGE) bullish kilátásait, és potenciális fellendülést jósolnak.

A Dogecoin (DOGE) a 0,121 dolláros árszint körül konszolidálódik, a Bollinger szalagok között helyezkedik el a 20 napos egyszerű mozgóátlag közelében.

A technikai mutatók vegyes jeleket mutatnak; míg a MACD gyengülő medvés lendületre utal, a Relative Strength Index (RSI) azt jelzi, hogy a Dogecoin (DOGE) a túladott területhez közelít.

Ez vonzó lehet a vevők számára, akik alulértékelt eszközöket keresnek, ami potenciálisan felfelé irányuló mozgást eredményezhet.

A Dogecoin (DOGE) jövője bizonytalan. Míg egyes elemzők masszív emelkedést jósolnak, a történelmi minták és a technikai elemzés alapján potenciálisan akár 7,5 dollárig, a jelenlegi csökkenő tendencia jelentős kihívást jelent.

A medvés trendvonal feletti sikeres kitörés jelezheti a bikás piacra való áttérést.

A tartósan medvés lendület vagy további nagyarányú eladások azonban új mélypontokba taszíthatják a Dogecoin (DOGE) árfolyamát.

A kereskedőknek szorosan figyelemmel kell kísérniük a kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szinteket, és a Dogecoin (DOGE) potenciáljának értékelésekor mind az optimista, mind az óvatos nézőpontokat figyelembe kell venniük.

Következtetés

A Pepe (PEPE) erős teljesítményt mutatott a kriptopiacon, a tulajdonosok jelentős része jelenleg profitál.

Eközben a Dogecoin (DOGE) nehézségekkel szembesült, és jelentős visszaesések befolyásolták piaci helyzetét.

A Minotaurus ezzel szemben a blokkláncjátékok megközelítésével hívja fel magára a figyelmet.

A hasznosság is nyilvánvaló: a csatlakozással az előnyök kincsesbányáját szabadíthatod fel, az ajánlói és a megszolgálási ösztönzőktől kezdve a játékon belüli juttatásokig. A ma kínált elérhető belépési pont remek kiindulópont lehet.

Tudj meg többet a Minotaurusról:
Honlap: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!