A Paxful P2P tőzsde újraindítja működését

-

A Paxful, egy kiemelkedő peer-to-peer (P2P) bitcoin tőzsde egy hónapos felfüggesztés után ismét teljes körűen működik.

A vállalat blogbejegyzése szerint a piacteret április elején ideiglenesen le kellett állítani az ügyfelek pénzeszközeivel kapcsolatos aggodalmak miatt, valamint a platform jövőjének védelme érdekében.

A platform leállítását a társalapító által indított per váltotta ki

A felfüggesztésre azután került sor, hogy Artur Schaback társalapító pert indított Ray Youssef vezérigazgató és a vállalat ellen.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Schaback azzal vádolta Youssefet, hogy az apasági szabadsága alatt jogtalanul megszüntette a cég erőforrásaihoz való hozzáférését, míg Youssef Schaback alkalmatlanságára és rossz magatartására hivatkozott elbocsátásának okaként.

A pereskedés és a társalapítók közötti feszült viszony jelentősen hozzájárult a platform bezárásához.

A felfüggesztés alatt a Paxful biztosította a felhasználókat, hogy az ügyfelek pénzeszközei biztonságban vannak, és azt tanácsolta nekik, hogy vegyék ki azokat a saját felelősségükre.

A Paxful Wallet ez idő alatt is teljes körűen működőképes maradt a felhasználók számára.

A vállalat a nem egyesült államokbeli felhasználók számára alternatív P2P platformokat is biztosított, mint például a Noones, hogy megkönnyítse az egyszerű migrációs folyamatot.

Eközben a LocalBitcoins, a Paxful finnországi székhelyű versenytársa inaktív maradt, mivel két hónappal a Paxful felfüggesztése előtt leállt.

A rivális platform a „nagyon hosszú kriptotélre” hivatkozott a bezárást illetően.


Olvastad már? A Ripple és a SEC: Mennyibe került a jogi csata az alpereseknek?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!