A Paxful P2P tőzsde újraindítja működését

-

A Paxful, egy kiemelkedő peer-to-peer (P2P) bitcoin tőzsde egy hónapos felfüggesztés után ismét teljes körűen működik.

A vállalat blogbejegyzése szerint a piacteret április elején ideiglenesen le kellett állítani az ügyfelek pénzeszközeivel kapcsolatos aggodalmak miatt, valamint a platform jövőjének védelme érdekében.

A platform leállítását a társalapító által indított per váltotta ki

A felfüggesztésre azután került sor, hogy Artur Schaback társalapító pert indított Ray Youssef vezérigazgató és a vállalat ellen.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Schaback azzal vádolta Youssefet, hogy az apasági szabadsága alatt jogtalanul megszüntette a cég erőforrásaihoz való hozzáférését, míg Youssef Schaback alkalmatlanságára és rossz magatartására hivatkozott elbocsátásának okaként.

A pereskedés és a társalapítók közötti feszült viszony jelentősen hozzájárult a platform bezárásához.

A felfüggesztés alatt a Paxful biztosította a felhasználókat, hogy az ügyfelek pénzeszközei biztonságban vannak, és azt tanácsolta nekik, hogy vegyék ki azokat a saját felelősségükre.

A Paxful Wallet ez idő alatt is teljes körűen működőképes maradt a felhasználók számára.

A vállalat a nem egyesült államokbeli felhasználók számára alternatív P2P platformokat is biztosított, mint például a Noones, hogy megkönnyítse az egyszerű migrációs folyamatot.

Eközben a LocalBitcoins, a Paxful finnországi székhelyű versenytársa inaktív maradt, mivel két hónappal a Paxful felfüggesztése előtt leállt.

A rivális platform a „nagyon hosszú kriptotélre” hivatkozott a bezárást illetően.


Olvastad már? A Ripple és a SEC: Mennyibe került a jogi csata az alpereseknek?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!