Aptos technikai elemzése 05.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos

Az Aptos árelemzése az elmúlt 24 órában csökkenő trendet mutat.

APT/USD 5,05 százalékkal csökkent az elmúlt 24 órában a coin támaszszintje 8,14 dollárnál található.

Az Aptos árelemzése azt tárja fel, hogy az érme már több mint egy napja csökkenő trendben mozog.

Az APT/USD pár árfolyama 8,82 dollárról indult, és 8,25 dolláros napközbeni mélypontig csúszott, ami 5,58 százalékos csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

A vételi nyomás erős volt a piacon, és ez vezetett a 8,80 dollár feletti áttöréshez.

A csökkenő tendencia azonban folytatódott, és az árfolyam gyorsan visszaesett 8,80 dollár alá.

Az APT/USD támaszszintje 8,14 dollárnál van jelen, és ha e szint felett marad, akkor a közeljövőben némi bikás lendületet láthatunk az Aptos árfolyamában.

A napos árfolyamgrafikonja azt mutatja, hogy a medvés lendület erősödik.

Az árfolyam 8,25 dollárra csökkent, az eladási nyomás erősödésével. Az előző napon a bikák uralták a piacot, és sikerült az árat a 8,80 dolláros szint fölé tolni.

A közelmúltban azonban a medvés nyomás erősödött, és jelentősen lejjebb nyomta az árat e kulcsfontosságú támaszszint alá.

A 20-EMA jelenleg az 50-EMA alatt mozog, ami azt jelzi, hogy a csökkenő tendencia valószínűleg folytatódik. A MACD indikátor medvés kereszteződést alakított ki, és lefelé tendál.

Ez arra utal, hogy a közeljövőben potenciálisan további csökkenést láthatunk az Aptos árfolyamában.

A MACD kék vonala jelenleg éppen a jelzővonal felett van, ami további lefelé irányuló potenciálra utal.

A relatív erősség index jelenleg 28,47-en áll, ami azt jelzi, hogy a coin jelenleg semleges zónában van.

A bikás nyomás jelen van, de ez nem elég ahhoz, hogy árfolyam-emelkedést indítson el, és ha a 8,14 dolláros támaszszint nem tart, az Aptos árak tovább csökkenhetnek a közeljövőben.

aptos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!