A MicroStrategy egy bitcoinra összpontosító vállalati szoftveren dolgozhat

-

A MicroStrategy egy bitcoinstratégiákra összpontosító programot épít két frissen megjelent álláshirdetés alapján.
A cég 2020 során 1,5 milliárd dolláros bitcoinvagyonra tett szert, és most jelentős pénzt költenek arra, hogy népszerűsítsék a felemelkedő vagyoni eszközt.


A LinkedIn állásajánlatai alapján a MicroStrategy egy blokklánc-adatelemzőt és egy blokkláncadatmérnököt keres.
A pozíció betöltéséhez 5 év korábbi tapasztalatot várnak el adatelemzések terén, további adatmodellezési és kriptográfiai tapasztalatokkal.
Az ideális jelentkező „statisztikai és modellezési tapasztalatait alkalmazva megérti a blokkláncot és a kapcsolódó adathalmazokat, így elemzéseket és mutatókat tud építeni, illetve megérti azokat.”

Másfelől a mérnökpozíció egy elemzőplatform megépítését várja el, amely betekintést nyújthat a bitcoinba, így közelebb hozza a blokklánc- és kriptopénzszféra adatainak megértését.

„Elhivatott, innovatív, motivált mérnököket keresünk, akik tapasztaltak a digitális valuták elemzésében.”

A két állásajánlat a MicroStrategy első bitcoinhoz köthető pozíciója. Novemberben már elmondták, hogy a jövőben keresni fognak ilyen embereket, vállalati szintű blokklánceszközök megépítésére.
Ez tovább hitelesítheti a bitcoin piaci likviditását, segíthet az adatvizualizációban, és új, intézményi szintű eszközöket jelenthet a bitcoin számára.

A MicroStrategy Bitcoin-láza

A MicroStrategy, és leginkább vezérigazgatója, Michael Saylor kiemelten foglalkozik a bitcoinnal, miután 71.000 BTC-t vásároltak be.

„A bitcoin a kiberszféra bankja, amely egy korrupciómentes szoftveren fut, és így elérhetővé tesz globális, kifizethető, egyszerű és biztonságos megtakarítási számlát több milliárd olyan ember számára, akik nem akarnak saját kockázati tőkét.”


A múlt hónapban a MicroStrategy megtartotta első online Bitcoin „kongresszusát”, melyen több mint 7000 cég és magánszemély vett részt, hogy „digitális aranyat” vásároljanak és többet tudjanak meg a jogi, technikai és szabályozási kérdésekről.

Nem a MicroStrategy az egyetlen cég, amely beszállt a bitcoinba. A múlt héten a Tesla is bejelentette, hogy több mint 1,5 milliárd dollárnyi bitcoint vásároltak, ezzel a Square és a MicroStrategy után a harmadik cég lett, amely jelentősebb bitcoinvásárlásba kezdett.

Olvastad már? Morgan Stanley 150 milliárd dolláros bitcoinbefektetést fontolgat

Forrás: cryptoslate.com
SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!