A mesterséges intelligencia azonosította a „Solana gyilkos-t”, az altcoinok készen állnak a fellendülésre

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin legközelebbi feleződését követő lehetséges emelkedése izgalmat váltott ki az egész kriptótérképen. A befektetők türelmetlenül várják a következő nagy trend jeleit.

Ennek az optimista hangulatnak a közepette a mesterséges intelligencia a feltörekvő altcoinokra irányította a figyelmet, utalva a potenciális új piacvezetőkre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


E gyakran „Solana-gyilkosoknak” nevezett digitális eszközök hullámzásra készülnek, utalva arra, hogy a kriptopiac fejlődése még csak most kezdődhet.

A BlastUP Game Changer-ként tűnik fel, néhány hét alatt több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blast-on, egy legendás Layer 2 blokkláncon alapul, amely szédületes indulásával uralta a címlapokat.

A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépett, és néhány hét alatt több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze.

solana

A BlastUP óriási hatással lehet, mivel a DAappok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával a startupok körében nagy sikert fognak aratni.

A platform széleskörű eszközkészletet és jutalmazó rendszert biztosít mindenkinek, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért.

Az ár az ötödik szakaszban 0,055 dollár, míg a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dollár lesz. Itt a tökéletes alkalom, hogy a BlastUP tokeneket a legjobb áron, 45% kedvezménnyel vásároljuk meg.

>> Kapd el az igazi game changer-t: Vásárolj BlastUP tokeneket 45% kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP zsetonok birtokosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi zsetonértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig.

A BlastUP tokenek stakinggel is kamatot szerezhetnek, és kihasználhatják a seed staking funkciót, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem egy újabb kriptoprojekt, hanem erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy széles közönség hűségét megnyerje. Ez a launchpad célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig tart, és tervezi egy AI IDO szűrő, AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetését.

A BlastUP arra készül, hogy a kriptoterület következő nagy dobása legyen, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a szekérre, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a BlastUP-ra? Vásárolj BlastUP tokeneket most és katapultáld a befektetéseidet <<

Jupiter token gyors emelkedés 1,23 dollárra a piaci optimizmus közepette

Az elmúlt hónapban a Jupiter (JUP) árfolyama 158,36%-kal lőtt felfelé, az elmúlt hat hónapot tekintve pedig még lenyűgözőbb, 3989%-os emelkedésről van szó. Ilyen nyereséggel a jövő fényesnek tűnik.

A közeli ellenállási szinteket 0,68 és 0,81 dollárra módosították, ami a növekedés lehetséges lökési pontjaira utal.

Ha a JUP fenntartja a lendületét, akkor láthatjuk, hogy az értéke emelkedik, ahogy a piaci bizalom tovább növekszik.

A gyors emelkedés azonban éles korrekciókhoz vezethet, a 0,30 és 0,42 dollárnál lévő támaszszintek pedig potenciálisan tompíthatják az esetleges eséseket. A befektetők számára kulcsfontosságú, hogy éberek maradjanak a trend fenntartására vagy megtorpanására utaló jelekre.

Noha a közelmúltbeli nyereségek szembetűnőek, a piacok gyakran ciklikusan mozognak. A JUP jelenlegi árfolyama 1,23 dolláron áll, az elmúlt 10 napban az mozgóátlag 1,24 dollár volt. Ezek az adatok egy stabil rövid távú trendre utalnak.

Hosszabb távon, ha a JUP meg tudja tartani magát a közelmúltbeli támasz felett, az megteremtheti a feltételeket egy folytatódó emelkedő trendhez.

Mindazonáltal a visszaesés kockázata egy ilyen drámai emelkedés után nem elhanyagolható, és feltétlenül figyelembe kell venni, hogy a külső tényezők jelentősen megingathatják az árakat.

Az éberség és a kiegyensúlyozott megközelítés a legfontosabb, ahogy a JUP a volatilis piaci körülmények közepette kijelöli a további útját.

Optimism árelemzés: Óvatos rövid távú kilátások

Az Optimism jelenlegi árfolyama 3,42 dolláron áll, a rövid távú akciók óvatos megközelítést sugallnak. A legközelebbi ellenállási szint 4,32 dollár, és ennek túllépése a 4,95 dolláros második ellenállással való találkozáshoz vezethet, amely közel van a 4,86501702 dolláros történelmi csúcshoz.

Az elmúlt hónap árcsökkenése és az olyan jelzések, mint a MACD, amelyek eladásra intenek, azonban a csökkenő tendencia fennmaradhat.

A vevők rövid távú kihívásokra számíthatnak, különösen mivel a 10 és 100 napos SMA szintén eladásra utal, jelezve a 2,95 vagy akár a 2,20 dolláros támaszszintekig történő esetleges további csökkenést.

Hosszútávon nézve a hathavi 170,51%-os növekedés az Optimism mögöttes optimizmusára utal. Ha a piaci hangulat pozitív irányba változik, és a vételi nyomás megnő, az árfolyam a jelenlegi történelmi csúcson túli új csúcsokat célozhat meg.

Mégis, az egyhavi meredek csökkenés és a lenyűgöző féléves emelkedés közötti kontraszt jól mutatja az eszköz volatilitását.

A befektetőknek mérlegelniük kell az erőteljes nyereséget a közelmúltbeli visszaesés mellett, szem előtt tartva mind a fellendülés lehetőségét, mind a további csökkenés kockázatát.

Az RSI semleges álláspontja kiegyensúlyozott piaci körülményekre utalhat, ami támogathatja a fokozatos emelkedést, ha a szélesebb körű hangulat javul.

Következtetés

A rohamosan fejlődő kripto birodalomban az olyan leendő nagymenők, mint a Jupiter token és az Optimism kiemelkednek jelentős nyereségükkel és optimista tendenciáikkal, ugyanakkor nem nélkülözik a kihívásokat.

Egyikük sem tűnik azonban úgy, hogy felérne a BlastUP rendkívüli potenciáljával.

A robusztus Blast ökoszisztémán belül épült BlastUP előrelépést tesz innovatív koncepciójával, amely a mesterséges intelligencia kihasználására összpontosít a Web3 startupok előmozdítására.

A ötödik elővásárlási szakasz jelentős árengedményekkel járó vásárlási őrületet vált ki, és a projekt olyan növekedési elképzelést sugároz, amely mély elkötelezettségen és szilárd jutalmazási rendszeren alapul.

A kriptopénzek területén a következő nagy fordulatot kereső befektetők nehezen tudnak ellenállni a BlastUP vonzerejének, mivel úgy tűnik, hogy a dinamikus digitális valuták terén robbanásszerű fejlődési pályára készül.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!