A medvepiac tökéletes alkalom az építkezésre a vállalatok számára

-

A Sato Technology COO-ja megduplázta azt a meggyőződését, hogy a medvepiacokat a bányavállalatok számára az építkezés piacának kell tekinteni.
A medvepiacok idején a vállalatok által hozott döntések kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy milyen hosszú életűek lesznek a kriptoökoszisztémában.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kanadai Sato Technologies Bitcoin (BTC) bányászati cég képviseletében Fanny Philip COO elárulta, hogy mi kell ahhoz, hogy túléljék a medvés időszakot, miközben a piac a következő bikafutásra készül.
A Cointelegraph-nak a franciaországi Surfin’ Bitcoin 2022 rendezvényen a medvepiacok üzletre gyakorolt hatásáról beszélve Philip elmondta, hogy a bányászati vállalatok számára most van itt az ideje, hogy építkezzenek és tanuljanak.
A Sato egy digitális eszközöket bányászó vállalat, amelynek részvényeivel 2021 szeptembere óta kereskedhetnek a torontói tőzsdén (TSXV), és mind a Bitcoint (BTC), mind az Ethert (ETH) bányássza.
Philip továbbá a Cointelegraph-nak beszélt az iparágban való elhelyezkedés kezdeti kihívásairól annak ellenére, hogy a bikapiac idején lépett be a területre.
A bányászok iránti nagy kereslet a quebeci működési régióban, ahol a vállalat kezdetben letelepedett, moratóriumot eredményezett az új bányászati létesítményekre és barátságtalan érzelmeket váltott ki a helyi lakosok részéről.
Ezenkívül Philip a globális világjárványt hozta összefüggésbe az „elektromos berendezések beszerzésének nehézségeivel”.
Bár amikor a medvepiac hatásairól kérdezték, Philipnek több pozitív érzése volt, mint negatív. Arra a kérdésre, hogy a medvepiac jó dolog-e, így válaszolt:

„Hogy építkezzünk? Tökéletes. A medvepiac egy építkezős piac számunkra.”

A BTC ára, a bányászat és a bányászati berendezések vásárlása közötti kapcsolatról is nyilatkozott.
„Amikor a Bitcoin ára alacsony, többet bányászunk” – mondta Philip. „Ha berendezéseket kell [vásárolni], mivel ez a Bitcoin árához van kötve, a berendezések ára sokat csökken.”

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

Mindezek a fent említett tényezők segítik az iparágban működő cégeket az építkezésben, és Philip szerint a Sato az építkezés fázisában van.
Ezt mutatja a vállalat vadonatúj megállapodása a Foundry Digital LLC-vel (Foundry). A két vállalat olyan megállapodást kötött, amely lehetővé teszi, hogy a Sato akár további 4300 bányásznak adjon otthont a québeci Center One-ban. Mindezt megújuló energiával fogják működtetni.
A Sato a bányászati képességeit a BTC-bányászatra való elsődleges összpontosítása mellett kis mennyiségű ETH bányászására is használja.
Amikor arról kérdezték, hogy milyen stratégiákkal lehet szembenézni a közelgő Ethereum Merge-dzsel, Philip azt mondta, hogy itt az ideje diverzifikálni és megismerni a lehetőségeket.

„Hogy mi fog történni, azt senki sem tudja igazán. Ezért döntöttünk a diverzifikáció mellett. A bányászat az alaptevékenységünk, de sok alkalmazást fejlesztünk a Lightning Networkön is.”

Végezetül kiemelte, hogy a Merge egy olyan lehetőségként is felfogható, amely lehetőséget ad arra, hogy az Ethereum-ökoszisztémán belül minden lehetőséget megvizsgáljunk az építkezésre és a keresésre. „Ez mind az evolúció része” – zárta Philip.

Olvastad már? Vitalik Buterin szerint az egyszerűség miatt fog elterjedni a kriptós fizetés

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!