A Marvel végre kiadja az első hivatalos NFT-kollekcióját

-

A képregényóriás még ebben az évben digitális gyűjteményekkel, 3D modellekkel és „NFT képregényekkel” jelentkezik.
Egy másik nagy márka is lépéseket tesz az NFT termékek terén, mivel a Disney tulajdonában lévő Marvel Entertainment a héten bejelentette, hogy még az idén elindítja első hivatalos NFT-it a VeVe Digital Collectibles alkalmazáson keresztül.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Marvel az évek során képregényóriásból lett szórakoztatóipari ikonná vált, és klasszikus szuperhősei, mint a Pókember, a Bosszúállók és az X-Men évtizedes képregénytörténetekből népszerű filmekké, tévéműsorokká, videojátékokká, árucikkekké és még sok más termékké váltak.
A vállalat sajtóközleménye Marvel NFT gyűjtőcikkek, 3D-s szobrok és digitális képregények megjelenéséről ír, ami egybeesik a VeVe által más szórakoztatóipari márkák alapján értékesített NF-gyűjtőcikkekkel.
Digitális gyűjtőeszközei 3D-s modellek formájában jelennek meg, amelyeket okoseszközön, virtuális valóságban vagy akár a kiterjesztett valóságban is megtekinthetünk.
A Marvel és a VeVe még nem osztott meg képeket a hamarosan megjelenő NFT-kről.
Az NFT-k a ritka digitális tárgyak, egyfajta tulajdonjogot igazoló okiratként szolgálnak, és egy blokkláncon keresztül hitelesíthetők.
Az Orbis Blockchain Technologies tulajdonában lévő VeVe már most is együttműködik a Marvel legfőbb képregényipari riválisával, a DC Comics-szal, és olyan népszerű karaktereken alapuló gyűjtői tárgyakat kínál, mint Batman és Superman.
A platform olyan márkák licencelt NFT-it is árulja, mint az Adventure Time, a Star Trek, a Jurassic Park és a Ghostbusters.
Ahogy az NFT-piac az év elején felrobbant, többek között 2021 első negyedévében több mint 1,5 milliárd dolláros kereskedelmi forgalmat bonyolítottak le a vezető piactereken, népszerű képregényrajzolók nem hivatalos műtárgyeladásai is mehjelentek. Ilyen  például a José Delbo művész Wonder Woman nevű NFT-je, amely márciusban 1,85 millió dollárt hozott.

Nem sokkal később a DC Comics állítólag figyelmeztette a művészeket, hogy ne adják el a saját NFT-iket, amelyeken a karaktereik szerepelnek, ami arra utalt, hogy a DC hivatalos digitális műalkotás NFT-kínálata is készülőben van.
A DC digitális 3D-s modellgyűjteményei 2020 vége óta elérhetők a VeVe alkalmazáson keresztül.
A VeVe állítása szerint eddig több mint 580 000 NFT-t értékesítettek a platformján keresztül, a teljes felhasználói bázis pedig meghaladja a 340.000-et.
A felhasználók a megvásárolt NFT-ket az alkalmazás másodlagos piacán keresztül értékesíthetik.

Olvastad már? Hogyan alakítsd ki kriptovaluta portfóliódat kezdőként 2021-ben? – A BitPadre tippjei

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!