A Marvel végre kiadja az első hivatalos NFT-kollekcióját

-

A képregényóriás még ebben az évben digitális gyűjteményekkel, 3D modellekkel és „NFT képregényekkel” jelentkezik.
Egy másik nagy márka is lépéseket tesz az NFT termékek terén, mivel a Disney tulajdonában lévő Marvel Entertainment a héten bejelentette, hogy még az idén elindítja első hivatalos NFT-it a VeVe Digital Collectibles alkalmazáson keresztül.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Marvel az évek során képregényóriásból lett szórakoztatóipari ikonná vált, és klasszikus szuperhősei, mint a Pókember, a Bosszúállók és az X-Men évtizedes képregénytörténetekből népszerű filmekké, tévéműsorokká, videojátékokká, árucikkekké és még sok más termékké váltak.
A vállalat sajtóközleménye Marvel NFT gyűjtőcikkek, 3D-s szobrok és digitális képregények megjelenéséről ír, ami egybeesik a VeVe által más szórakoztatóipari márkák alapján értékesített NF-gyűjtőcikkekkel.
Digitális gyűjtőeszközei 3D-s modellek formájában jelennek meg, amelyeket okoseszközön, virtuális valóságban vagy akár a kiterjesztett valóságban is megtekinthetünk.
A Marvel és a VeVe még nem osztott meg képeket a hamarosan megjelenő NFT-kről.
Az NFT-k a ritka digitális tárgyak, egyfajta tulajdonjogot igazoló okiratként szolgálnak, és egy blokkláncon keresztül hitelesíthetők.
Az Orbis Blockchain Technologies tulajdonában lévő VeVe már most is együttműködik a Marvel legfőbb képregényipari riválisával, a DC Comics-szal, és olyan népszerű karaktereken alapuló gyűjtői tárgyakat kínál, mint Batman és Superman.
A platform olyan márkák licencelt NFT-it is árulja, mint az Adventure Time, a Star Trek, a Jurassic Park és a Ghostbusters.
Ahogy az NFT-piac az év elején felrobbant, többek között 2021 első negyedévében több mint 1,5 milliárd dolláros kereskedelmi forgalmat bonyolítottak le a vezető piactereken, népszerű képregényrajzolók nem hivatalos műtárgyeladásai is mehjelentek. Ilyen  például a José Delbo művész Wonder Woman nevű NFT-je, amely márciusban 1,85 millió dollárt hozott.

Nem sokkal később a DC Comics állítólag figyelmeztette a művészeket, hogy ne adják el a saját NFT-iket, amelyeken a karaktereik szerepelnek, ami arra utalt, hogy a DC hivatalos digitális műalkotás NFT-kínálata is készülőben van.
A DC digitális 3D-s modellgyűjteményei 2020 vége óta elérhetők a VeVe alkalmazáson keresztül.
A VeVe állítása szerint eddig több mint 580 000 NFT-t értékesítettek a platformján keresztül, a teljes felhasználói bázis pedig meghaladja a 340.000-et.
A felhasználók a megvásárolt NFT-ket az alkalmazás másodlagos piacán keresztül értékesíthetik.

Olvastad már? Hogyan alakítsd ki kriptovaluta portfóliódat kezdőként 2021-ben? – A BitPadre tippjei

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!