2500 dollárt veszített a bitcoin egyetlen éjszaka során

-

A BTC árfolyammozgása a májusi kezdeti merülésre emlékezteti a kereskedőket, mivel ugyanolyan visszautasítások jellemzik a magasabbra törési kísérleteket.
A Bitcoin (BTC) pénteken meredeken esett, miután a 35 000 dollár feletti visszautasítás a megszokott támaszok felé indította el az árfolyamot.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bitcoin visszatér a 30.000 dollár felé

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai a BTC/USD árfolyamot követték nyomon, ahogy a pénteki kereskedés során több mint 2500 dollárt veszített.
A pár az éjszaka folyamán 35.400 dolláros helyi csúcsot ért el, mielőtt hirtelen megfordult a pályája, és 33.000 dollár alá esett.
A népszerű kereskedő, Crypto Ed számára a helyzet hasonló volt a múlt hónapban történt eseményekhez, miután a BTC/USD először a 30.000 dolláros támaszon pattant meg.
„A jelenlegi, lomha PA emlékeztet a néhány héttel ezelőtti hasonló helyzetre….. Azt hittem, hogy csináltunk egy 1-5-öt és elkezdtük a következő ciklust, de 1 újabb csúcs után a BTC mélyebb korrekciót hajtott végre”kommentálta egy kísérő grafikonon.

„Gondolom, hogy itt is ugyanezt kaphatjuk.”

Forrás: Crypto Ed / Twitter

Ez a Bitcoint olyan helyzetbe hozná, hogy újra megkérdőjelezze a 20.000 dolláros korridort, ahová néhány napja rövid időre betört.
Amint arról a Cointelegraph beszámolt, a hangulat sok kereskedő körében továbbra is az óvatos oldalra hajlik, miután a BTC/USD nem érte el a 37.000 dolláros célt a legutóbbi visszalökés előtt.
Egy újabb mélyebb mélypont lehetősége tehát korántsem kizárt.

A BTC iránti érdeklődés továbbra is kitart

A mögöttes bizalom jelei mindazonáltal továbbra is fennállnak.
Pénteken ismét Salvador és annak Bitcoin-törvénye került reflektorfénybe, miután Nayib Bukele elnök bejelentette, hogy minden jogosult állampolgár 30 dollárnyi BTC-t kap ingyenesen a tárcája letöltéséért.
Az intézményi bullishság eközben a Purpose Bitcoin ETF kereskedési volumenjében nyilvánult meg, amely az áresés során folyamatosan növelte a kezelt vagyonát.
Eközben az altcoinok stagnáltak, és egyetlen eszköz sem tudott kitörni a kialakult kereskedési zónákból.

Olvastad már? Hogyan alakítsd ki kriptovaluta portfóliódat kezdőként 2021-ben? – A BitPadre tippjei

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin kétszer olyan ritka lesz, mint az arany a felezés után

Mivel a feleződés lassítja a kínálatot azáltal, hogy csökkenti a Bitcoin termelésének ütemét, a feleződés utáni kínálat beszűkülése elkerülhetetlen lehet. A Bitcoin (BTC) minden felezés után...

A Bitcoin (BTC) bikák várják a feleződést: Felhalmozási fázis jelzi a befektetői bizalmat

A CryptoQuant elemzői szerint a Bitcoin-kivonások megugrása stratégiai lépés lehet a közelgő felezési eseményre való felkészülés jegyében. A kriptopénzpiac masszív volatilitást élt át a héten. A...

A takarítóból lett kriptomilliárdos 10 dolláros Bitcoint hozott

72.000 dollárnál a bitcoin megelőzte az ezüstöt a világpiacon, amivel így a világ nyolcadik legértékesebb vagyontárgyává vált. 15 évnyi innováció gyűrt le több ezer éves...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 04.17.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama a 60.000 dolláros szint felett konszolidálódott, és nem tudta folytatni az emelkedő pályáját. Mégis, hamarosan kiderül, hogy a piac tovább húzódik-e...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!