2500 dollárt veszített a bitcoin egyetlen éjszaka során

-

A BTC árfolyammozgása a májusi kezdeti merülésre emlékezteti a kereskedőket, mivel ugyanolyan visszautasítások jellemzik a magasabbra törési kísérleteket.
A Bitcoin (BTC) pénteken meredeken esett, miután a 35 000 dollár feletti visszautasítás a megszokott támaszok felé indította el az árfolyamot.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bitcoin visszatér a 30.000 dollár felé

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai a BTC/USD árfolyamot követték nyomon, ahogy a pénteki kereskedés során több mint 2500 dollárt veszített.
A pár az éjszaka folyamán 35.400 dolláros helyi csúcsot ért el, mielőtt hirtelen megfordult a pályája, és 33.000 dollár alá esett.
A népszerű kereskedő, Crypto Ed számára a helyzet hasonló volt a múlt hónapban történt eseményekhez, miután a BTC/USD először a 30.000 dolláros támaszon pattant meg.
„A jelenlegi, lomha PA emlékeztet a néhány héttel ezelőtti hasonló helyzetre….. Azt hittem, hogy csináltunk egy 1-5-öt és elkezdtük a következő ciklust, de 1 újabb csúcs után a BTC mélyebb korrekciót hajtott végre”kommentálta egy kísérő grafikonon.

„Gondolom, hogy itt is ugyanezt kaphatjuk.”

Forrás: Crypto Ed / Twitter

Ez a Bitcoint olyan helyzetbe hozná, hogy újra megkérdőjelezze a 20.000 dolláros korridort, ahová néhány napja rövid időre betört.
Amint arról a Cointelegraph beszámolt, a hangulat sok kereskedő körében továbbra is az óvatos oldalra hajlik, miután a BTC/USD nem érte el a 37.000 dolláros célt a legutóbbi visszalökés előtt.
Egy újabb mélyebb mélypont lehetősége tehát korántsem kizárt.

A BTC iránti érdeklődés továbbra is kitart

A mögöttes bizalom jelei mindazonáltal továbbra is fennállnak.
Pénteken ismét Salvador és annak Bitcoin-törvénye került reflektorfénybe, miután Nayib Bukele elnök bejelentette, hogy minden jogosult állampolgár 30 dollárnyi BTC-t kap ingyenesen a tárcája letöltéséért.
Az intézményi bullishság eközben a Purpose Bitcoin ETF kereskedési volumenjében nyilvánult meg, amely az áresés során folyamatosan növelte a kezelt vagyonát.
Eközben az altcoinok stagnáltak, és egyetlen eszköz sem tudott kitörni a kialakult kereskedési zónákból.

Olvastad már? Hogyan alakítsd ki kriptovaluta portfóliódat kezdőként 2021-ben? – A BitPadre tippjei

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!