A Litecoin (LTC) feleződése véget ért, de hol vannak a bikák?

-

A Litecoin (LTC) feleződése a hét elején zajlott le, a kriptoökoszisztéma minden tagjának legnagyobb örömére.

A felezés a harmadik a Litecoin ökoszisztémában, és az eseményt megelőzően nagy felhajtás alakult ki a széleskörű várakozás közepette, hogy az árfolyam a felezést követően szárnyalni fog.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Litecoin protokoll körüli árfolyammozgás jelenlegi kilátásai alapján úgy tűnik, hogy a bikák elhagyták a hálózatot, röviddel a felezés után.

A Litecoin 82,77 dolláros árfolyamon kereskedik, miután az éjszaka folyamán 3,82%-ot veszített az árfolyamából.

Az LTC árfolyamának a felezés eseménye óta tartó következetes zuhanása a veszteségeket több mint 9%-ra növelte az elmúlt hét napban.

Bár a jelenlegi medvés kilátások lehetnek átmenetiek, a Litecoin-hálózat más kulcsfontosságú teljesítménymutatói azt mutatják, hogy ez szélesebb körű.

Például az LTC kereskedési volumene hatalmas mértékben, 25,99%-kal esett vissza a folyamatos árfolyam-roham közepette.

Az elmúlt héten az LTC nagyon magas kereskedési volument regisztrált, ami hozzájárult ahhoz, hogy az árfolyam 92,51 dolláros csúcsra emelkedett, és a jelenlegi árszint alapján azt mondhatjuk, hogy a bikák a lenyugvási fázisban vannak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Lehetséges fordulat az LTC esetében?

Ahogy a feleződést megelőző masszív árfolyam-roham impulzív és előre láthatóan fenntarthatatlan volt, úgy a jelenlegi áresés is az.

Valójában a felezés hosszú távon erősíti az LTC általános gazdaságosságát, mivel a teljes tokentermelés 50%-os csökkenését indítja el, ami a kereslet élénkülésével pozitívan befolyásolhatja az LTC coin értékelését.

Függetlenül attól, hogy mit mutatnak a jelenlegi árkilátások, a Litecoin megőrizte pozícióját, mint az egyik legikonikusabb fizetési protokoll a blokklánc ökoszisztémában, és elég nagy az esélye annak, hogy az ár visszatér a normál tartományba, ha más pozitív fundamentumokat is beáraznak.


Olvastad már? Az Ethereum egy „ketyegő bomba”

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A PEPE-árfolyam veszélyben? Íme, mit tartogat a hét a mémcoin számára

Mindenkinek a kedvenc mémecoinja jelenleg egy kissé szorult helyzetben van. A PEPE, a Solana-alapú mémcoin, amely a múlt héten sokakat milliomossá tett, már körülbelül három...

A Bitcoin miért érheti el a 60.000 dollárt a 72.000 dolláros rally előtt?

A piaci elemzés kimutatta, hogy a Bitcoin (BTC) 67.740 dollárra való megugrása nem jelenti azt, hogy az árfolyam nem fog tovább zuhanni. Valójában van rá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!