Az Ethereum egy „ketyegő bomba”

-

A kriptopénzek piaca egy folyamatosan fejlődő terület, ahol minden eszköznek megvan a maga dinamikája.

Az Ethereum, a vezető altcoin jelenleg komoly érdeklődést vált ki, az elemzők egy „ketyegő bombaként” emlegetik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a kifejezés, bármennyire is izgalmas, az Ethereum jövőjének robbanásszerű növekedési lehetőségét jelzi.

Itt elsősorban az ETH/BTC kereskedési párosra összpontosítunk, ami arra utal, hogy a befektetők számára talán itt az ideje, hogy a Bitcoinról az Ethereumra helyezzék át befektetéseiket.

Ez a gondolat a közelmúlt piaci viselkedéséből ered, amelyben a Bitcoin rövid távon gyengeséget mutatott.

Ezzel szemben az Ethereum, annak ellenére, hogy 1900 dollár alá esett, közelgő bikás lendületet jelez.

ethereum
Forrás. tradingview.com

Jelenleg az Ethereum az 50 és 200 EMA (exponenciális mozgóátlagok) között mozog, ami azt jelzi, hogy a konszolidáció fázisában van.

Mind a volumen, mind az RSI (Relatív Erősség Index), a túlvett vagy túladott állapotok értékelésére használt mérőszám, csökkenő tendenciát mutat. Ez egy lehetséges trendforduló korai jele lehet.

A piaci elemzők általános konszenzusa szerint az Ethereum egy „látványos futás” küszöbén állhat.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Míg a Bitcoin egy rövid rallyt könyvelhet el, addig az Ethereum növekedési potenciálja nagyobbnak tűnik.

A befektetők számára az elsődleges üzenet az, hogy várják ki az időt, és összpontosítsanak egy rugalmas, diverzifikált portfólió felépítésére, amely képes átvészelni az esetleges viharokat, és kihasználni a közelgő bikapiac előnyeit.


Olvastad már? Michael Saylor annyi Bitcoint akar vásárolni, amennyit csak lehet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!