Michael Saylor annyi Bitcoint akar vásárolni, amennyit csak lehet

-

A MicroStrategy elnöke, Michael Saylor ambiciózus terveket közölt arról, hogy annyi Bitcoint vásároljon, amennyit a piaci körülmények lehetővé tesznek.

A „Bloomberg Markets” című műsorában Saylor elárulta, hogy a MicroStrategy jelenlegi Bitcoin-állománya közel 153.000 darab, ebből közel 500 darabot június 30. óta vásárolt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Saylor megjegyezte, hogy a vállalat felvásárlási stratégiáját a Bitcoin felhalmozásának célja vezérli a részvényesek nevében.

Ez egy olyan stratégia, amely nemcsak a pénzforgalom felhasználását foglalja magában, hanem időről időre részvény- és hitelkibocsátásokat is, feltéve, hogy az értéket teremt a törzsrészvényesek számára.

A MicroStrategy részvényei idén jelentős rallyt produkáltak, több mint 200%-ot emelkedtek.

Ezzel a rallyval a vállalat úgy tűnik, készen áll arra, hogy a megnövekedett piaci értéket a Bitcoin-felvásárlási stratégiájának előmozdítására használja fel.

Saylor kijelentette: „A bevételek elsődleges felhasználása általában csak a Bitcoin megszerzése”.

Figyelemre méltó, hogy a vállalat a Saylor által „olcsó tőkének” nevezett, 1,6% körüli átlagos tőkeköltséggel rendelkező Bitcoin-befektetések segítségével használta fel a tőkeáttételt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez a megközelítés, párosulva azzal, hogy a részvényeseknek hozamot kínálnak a kapcsolódó kezelési díj nélkül, jelentős hozamot hozott.

Saylor rámutatott, hogy a stratégia három évvel ezelőtti elindítása óta a vállalatnak 254%-os teljesítményt sikerült elérnie, ami felülmúlja a Bitcoin ugyanezen időszak alatti 145%-os saját növekedését.


Olvastad már? Kiyosaki szerint Amerika csődbe ment

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!