Michael Saylor annyi Bitcoint akar vásárolni, amennyit csak lehet

-

A MicroStrategy elnöke, Michael Saylor ambiciózus terveket közölt arról, hogy annyi Bitcoint vásároljon, amennyit a piaci körülmények lehetővé tesznek.

A „Bloomberg Markets” című műsorában Saylor elárulta, hogy a MicroStrategy jelenlegi Bitcoin-állománya közel 153.000 darab, ebből közel 500 darabot június 30. óta vásárolt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Saylor megjegyezte, hogy a vállalat felvásárlási stratégiáját a Bitcoin felhalmozásának célja vezérli a részvényesek nevében.

Ez egy olyan stratégia, amely nemcsak a pénzforgalom felhasználását foglalja magában, hanem időről időre részvény- és hitelkibocsátásokat is, feltéve, hogy az értéket teremt a törzsrészvényesek számára.

A MicroStrategy részvényei idén jelentős rallyt produkáltak, több mint 200%-ot emelkedtek.

Ezzel a rallyval a vállalat úgy tűnik, készen áll arra, hogy a megnövekedett piaci értéket a Bitcoin-felvásárlási stratégiájának előmozdítására használja fel.

Saylor kijelentette: „A bevételek elsődleges felhasználása általában csak a Bitcoin megszerzése”.

Figyelemre méltó, hogy a vállalat a Saylor által „olcsó tőkének” nevezett, 1,6% körüli átlagos tőkeköltséggel rendelkező Bitcoin-befektetések segítségével használta fel a tőkeáttételt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez a megközelítés, párosulva azzal, hogy a részvényeseknek hozamot kínálnak a kapcsolódó kezelési díj nélkül, jelentős hozamot hozott.

Saylor rámutatott, hogy a stratégia három évvel ezelőtti elindítása óta a vállalatnak 254%-os teljesítményt sikerült elérnie, ami felülmúlja a Bitcoin ugyanezen időszak alatti 145%-os saját növekedését.


Olvastad már? Kiyosaki szerint Amerika csődbe ment

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!