Avalanche (AVAX) technikai elemzés 08.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az eladók augusztusban tovább erősödtek a Bitcoin (BTC) körüli bizonytalanság közepette.

A BTC legutóbbi áringadozásai miatt a legtöbb altcoin, köztük az Avalanche (AVAX) is jelentős értékvesztést szenvedett el július közepe és augusztus eleje között.

Összehasonlításképpen, az AVAX 20%-kal csökkent, miután a cikk írásakor >15,5 dollárról 13 dollár alá süllyedt.

Az írás időpontjában a BTC küzdött a 29.000 dolláros határ megvédéséért, és extra shortolási lehetőségeket kínálhat, ha a gyengülés a következő néhány órában/napban is fennmarad.

A 12 dolláros terület júniusban és júliusban kulcsfontosságú támaszzóna volt. Minden egyes újratesztelés során az AVAX az elmúlt két hónapban 13,5 dollárig pattant vissza, így ez egy kulcsfontosságú árfolyamreakciós szint. Tehát ezen a szinten egy újabb árfordulat következhet be.

A gyenge BTC azonban azt jelenti, hogy az AVAX bikáknak nehéz lehet visszaszerezniük a 12,9 – 13,4 dolláros (ciánkék) medvés letörést.

Egy árvisszautasítás a fej feletti akadályon újabb shortolási lehetőséget kínálhat. Ha ez így van, akkor a 12,9 dollár és a 12,1 – 12,4 dolláros tartomány lesz a belépési, illetve a take-profit szint.

A 13,2 dollár feletti zárás azonban érvénytelenítheti a fenti medvés ötletet. Ilyen forgatókönyv esetén a 13,2 dollár feletti zárás lesz a kilépési cél, különösen akkor, ha a BTC visszaszerzi a korábbi 29.500 és 30.000 dolláros tartományi mélypontot.

A Relatív Erősség Index (RSI) és a Chaikin Money Flow (CMF) a küszöbértékek alatt volt, ami megerősíti a közlemény időpontjában uralkodó eladási nyomást.

Avalanche

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin miért érheti el a 60.000 dollárt a 72.000 dolláros rally előtt?

A piaci elemzés kimutatta, hogy a Bitcoin (BTC) 67.740 dollárra való megugrása nem jelenti azt, hogy az árfolyam nem fog tovább zuhanni. Valójában van rá...

Nem érdemes aggódni a bitcoin ETF-ek egyenlege miatt

A spot Bitcoin ETF-ek négy hónappal az amerikai pénzügyi piacokon való megjelenésük után már a kriptovaluta ökoszisztéma kulcsfontosságú részévé váltak. Ugyanakkor Eric Balchunas, a Bloomberg...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.20.

Prémium Bitcoin (BTC) Úgy tűnik, hogy rövid távon a Bitcoin (BTC) árfolyama egy sávban ragadt, de hosszú távon a token egy előre beprogramozott emelkedést követ. A jól ismert...

Venezuelában betiltják a kriptobányászatot

A venezuelai kormány csatlakozott azon országok sorához, amelyek nem nézik jó szemmel a kriptobányászatot annak hatalmas energiaigénye miatt. Egy helyi híroldal szerint Venezuela Villamosenergia Minisztériuma...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!